- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #64.321
Oğluşum bugün sabahın köründen beri toplasanız anca yaım saat uyumuştur, 5'er dakika 10'ar dakika. bari gece adam gibi uyusa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kızına maşallah....
arkadaşlar yakında doktora gidecek olanlar rica etsem benim kızın durumunu sorar mısınız????
biliyosunuz bizim doktor normal diyor ama Nihan en erken haftada ,10 günde ya da 12-13 günde bir yapıyor kakasını..ama yaptığında kıvamı rengi iyi yani kabız değil....sadece anne sütü alıyor....
sizinkiler ne diyecek merak ediyorum..burda başka doktor seçeneğim yok zaten en iyisine götürüyorum....
Oğluşum bugün sabahın köründen beri toplasanız anca yaım saat uyumuştur, 5'er dakika 10'ar dakika. bari gece adam gibi uyusa
ben pazartesi gidiyorum inş. cnm. sorarım mutlaka, benimki de son zamanlarda 4 günde 1 yapmaya başladı
Eymen niye böyle yapıyor yaaa...kestiriyor kerata...uyusa yasempatiksalakcinni
Meral Yeni gördüm seni bacım maşallah çok güzel bir hatunmuşsun kızlar haklı ne saklıyosun kendini yaa...oğullarının niye bu kadar yakışıklı olduğu ortada
canım kızına maşallah....
arkadaşlar yakında doktora gidecek olanlar rica etsem benim kızın durumunu sorar mısınız????
biliyosunuz bizim doktor normal diyor ama Nihan en erken haftada ,10 günde ya da 12-13 günde bir yapıyor kakasını..ama yaptığında kıvamı rengi iyi yani kabız değil....sadece anne sütü alıyor....
sizinkiler ne diyecek merak ediyorum..burda başka doktor seçeneğim yok zaten en iyisine götürüyorum....
selam hatunlar,
kızımla bugün izmitlerde gezdik gezdik geldik. venice 'ye gittim doğu dürüst bir şey kalmamaış pazartesi geliyormuş zaten anında bitiyormuş. 2 şort alabildim anca... sonra cüzdan düşmenı e-bebek2e gittik. avent'in yıkanabilir göğüüs pedi 27 milyondan 10 milyona inmiş ondan aldım. bir de banyo aparatı aldım şapka aldım geldik. kızım 4 gündür kaka yapmıyor canım sıkkın. kocamı özledim.
sizler iyi misiniz...
sağol tatlım. ay bugün çok iltifat aldımaklinialirimsmile
canım benimkininde kaka olayı git gide uzuyor 4 güne çıktı şimdi de. ben 23. gidicem mutlaka sorarım.
selam hatunlar,
kızımla bugün izmitlerde gezdik gezdik geldik. venice 'ye gittim doğu dürüst bir şey kalmamaış pazartesi geliyormuş zaten anında bitiyormuş. 2 şort alabildim anca... sonra cüzdan düşmenı e-bebek2e gittik. avent'in yıkanabilir göğüüs pedi 27 milyondan 10 milyona inmiş ondan aldım. bir de banyo aparatı aldım şapka aldım geldik. kızım 4 gündür kaka yapmıyor canım sıkkın. kocamı özledim.
sizler iyi misiniz...
ne iltifatıklava:
gördüğümü söylüyorum...bu arada senin boyun da uzunmuş ya dert etme kiloyu falan...acıyan bana acısın:çok üzgünüm:
Ceren unutmazsan sor nolur başka doktorlar ne der merak ediyorum...:uhm:
kızlar bizim Zeynoda en az 4 günde yapıyor geçen gittik dra tahlillerini yaptırdık bişi çıkmadı çok şükür,dr sütümün yağlı olduğu için kızı zorladığını söyledi yağlı olmasının bir iyi yanı ise bebeği güzel beslemesiymiş,eltimin oğluda geç yapıyor demekki hepimizin bebekleri aynı durumda,bize fitil verdi,yapmaz ise üçüncü günün sonunda verin diye,bugün 4.gündü bekledim 4 gününü yapmadı yine verdim ben de rahatladı kızçem
sağol tatlım, bu arada uzun mu dedin, 1.60'lardayım
kızlar bizim Zeynoda en az 4 günde yapıyor geçen gittik dra tahlillerini yaptırdık bişi çıkmadı çok şükür,dr sütümün yağlı olduğu için kızı zorladığını söyledi yağlı olmasının bir iyi yanı ise bebeği güzel beslemesiymiş,eltimin oğluda geç yapıyor demekki hepimizin bebekleri aynı durumda,bize fitil verdi,yapmaz ise üçüncü günün sonunda verin diye,bugün 4.gündü bekledim 4 gününü yapmadı yine verdim ben de rahatladı kızçem
ya meral acaba doymuyor mu bi kere mama werip denesene bakalım ne kadar uyuyacak?
slm cnm. Ceren di mi isim? yaa ben de wenice'den epey bişi almıştım, çok uygundu fiyatlar. ama kullandıkça hoşuma gitmemeye başladı. biraz basitmiş yaa. benim oğlan da buı ay hep 4 günde bi yaptı. çişi de az yapıyoCADIARZU
mulaka soracağım canım merak etme. ama bı sorun hemen hemen herkeste var. acaba büyüdükleri için mi oluyor bilmiyorum. bir de benimkinin kakaksı eskiden bayağı sıvıydı şimdi kremsi oldu. koyulaştı yani. yaparken ağlamıyor ama..
ne iltifatıklava:
gördüğümü söylüyorum...bu arada senin boyun da uzunmuş ya dert etme kiloyu falan...acıyan bana acısın:çok üzgünüm:
Ceren unutmazsan sor nolur başka doktorlar ne der merak ediyorum...:uhm:
Allah allah bütün bebişlere bi haller olmuş. demek 3.günün sonunda fitil ver dediCADIARZU halbuki hanifeye doktoru hiç müdahele etme demiş, o adar gün sürmesine rağmen:uhm: bu doktorlar da insana kafayı yedirir
evet canım adım ceren. sanırım bu kadar çok indirim olunca kalite biraz bozuldu. ilk başta aldıklarım daha güzeldi sanki.
mulaka soracağım canım merak etme. ama bı sorun hemen hemen herkeste var. acaba büyüdükleri için mi oluyor bilmiyorum. bir de benimkinin kakaksı eskiden bayağı sıvıydı şimdi kremsi oldu. koyulaştı yani. yaparken ağlamıyor ama..