- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.981
bugün topiğe bi sessizlik hakimfisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim boğazım agriyo ya bademcikte yok nasıl bı Ağrı off ıhlamur iciyom fayda etmiyo napsamki
artı bir sorum daha var.ben kızımdapek biberon kullanmadım mama içmedi sadece 1 yıl inek sütünde kullandım iki yaşında bardakla içti sütü.bu konularda fransızım.
ŞİMDİ BEN AVENTİN BİBERONUNU KULLANIYORUM SADECE AĞIZLARI DEĞİŞİYOMUŞ BİR AYLIKKEN BİR NUMARA İKİ AYLIKEN 2 NUMARA İŞTE BÖYLE GİDİYO.ŞİMDİ DOĞAN 3 AYLIK BENİM 3 NUMARA AĞIZLIK KULLANMAM LAZIMAMA KORKUYORUMÇOK GELİRDE BENİ EMMEYİ BIRAKIR DİYE NEYAPSAM HALABİR NUMARA BAZENDE 2 NUMARA KULLANIYORUM ÇOK MU ZORLUYORUM ACABA MAMAYI ÇEKERKEN BEBEĞİMİ ACİL YARDIM?
Ay yazgı okudumda yazdıklarını ŞİŞtİm valla sevsİn yanında elİnden alanmı varmıŞveya dÜzgÜnce İstesİn ne o Öyle İnŞallah gÖgÜslerİnde geÇerde rahat rahat emzİrİrsİn bebeĞİnİ.
Yaaa kızlar benİn oĞlanın aĞzının suyu Çok akıyo sİzİnkİler nasıl dİŞİmİ erken Çıkcak ne
anam burnumun dibi sayılır ilk defa mı gittin memnun kaldın mı ?
canım siz barbunyayı ıslıyonuzmu bizhiçıslamayız 20 dkya pişer.
hımm ok ozaman.ya şimdi internetten baktımta 3 aylık bir bebek 16-18 saat uyumalıymış anam benimki bunun yarısını ancak uyur.sizinkiler uyuyomu bari?
Alla Allah,her ay değişiyo muymuş?benimki 3 aylık oldu hala 1 no kullanıyoruz.zor çeksin de memeyi bırakmasın istiyorum.
benim oğlum uyuyor 16 saat falan sanırım :lepi: hatta oyuna falan dalıp 2 saatten fazla uyanık kaldığında bas bas bağırıyo uyuyana kadar emzikle ya da meme vererek sakinleştiriyorum anca boshayallersmile
Benimki emzik emiyor, baş parmağını emiyor, yumruğunu emiyor, kucağımdayken omzumu, bebek arabasında emniyet kemerini emiyor.
Nasıl unutturcam bu herşeyi emme işini bilmem, korkuyorum mikrop kapacak diye...
yaa kızlar aklıma gelmişken söyleyim bilmeyen varsa öğrensin ishalden, kusmadan ya da terlemeden dolayı bebişlerde sıvı kaybı olduğunda bıngıldağı içeri çöküyor öyle bi durumları olduğunda çok dikkat edin ve sıvı takviyesi yapın bebişlerinize
mervemir'in bebişine çok üzüldüm de ordan geldi aklıma Allah'ım korusun yavrularımızı
ewt bu dediğin daha mantıklı küçük çocukla ew ortamı daha rahat oluyo bncede onlar yatıyor oynuyor hem yanyana rahat rahat.. neyse bu seferlik böyle olacak
baksana ağzımızı açamıyoruz herkes köpürmeye yer arıyor.. sıcak başlarına wurmuş neyse görcez artık...
ben geldim.
doktora gittim genel cerraha.göğüs yaralarıma baktı.bukadar süredir çekiyomusun bunu dedi.ilaç olarak sadece bepanten verdi günde 8-10 kere ince tabaka sür ki yumuşasın dedi ve her emzirme öncesi karbonatlı su ile sil dedi.emzirmediğimi söyledim kanamadan dolayı hayır emzir sağma dedi kanın bebeğe hiçbir zararı yok aksine bebeğin tükürüğünün senin yaralarına faydası var dedi.alp in kakasının koyu yeşil siyah olduğunu söyledim normal buda kandan dolayı dedi.ama ben genede tahlil ettirdim ve evet kakasındada kan var.alp son günlerde az çiş yapıyordu bunuda sordum oda sıcaklardan terlediği için bu şekilde atıyor bir kısmını dedi.bizden böyle...
evet her ay değişiyo canımemzikler bile öyle 0-3ay,6-9-ay diyedeğişir.benimde korkum oya beni bırakması
evet pazartesi yolcyum,kesinleşti,,,temmuz sonunda döneceğim..o zaman kadar yokum
sadece ikimiz varız zannımca..herkes nerde?????
sadece ikimiz varız zannımca..
millet aşk-ı memnuya odaklandı
1 saat once oglusun burnuma tonimer damlattim cekmeye calisiyordum birden tikandi oksurmeye basladi kipkirmizi oldu altim kucaigma yuzustu cevirdim kustu yawrum.az oncede emzirirken yine tikandi oksurdu.simdi babasinin kucaginda uyuyor.
iyi geceler kıslar biraz geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişe bakamıycam çok yorgunum bugün annemde oğlumun mevlidini yaptık çok çok yoruldum birde oğlum nedendir bilemiyorum bütün gün toplasanız 2 saat uyumamıştır hiç kucak istemeyen çocuk kucağımdan inmek istemedi eve geldik kapıdan girdiğimiz anda uyudu beşiğine bile yatırmaya fırsat kalmadı sonra yeniden uyandı banyo yaptırdım iyikide yaptırmışım tek koltukaltı biraz pişik olmuş hemen pişik kremini sürdüm iyi gelir inşallah okadar da dikkat ediyorum hergün duş aldırıyorum kuruluyorum neyse geçer inşallah
bütün günün verdiği huysuzlukla yine uykuya geçerken çok zorlandı ama çok şükür şimdi mışıl mışıl uyuyor (aman dilimi ısırayım)maşallah
bende yatıcam duş aldım hepinize tekrar iyi geceler öpüyorum Rabbim sizleri ve yavrularınızı korusun inşallah bütün dualarınız kabul olsun opuyorumnanaktan