2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktor da om-x önermişti cnm, ancak çok sıkıştığımızda sab-simplex kullanabileceğimizi söylemişti

aynen bu sabahki gibi olursa veriririm ancak..yopksa kıyamam kuzuma..aglamasın oo..

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı kandiller...
Yağmuruma geçmiş olsun....bol bol pırtlatsın inşallah:)
başladı pıt pıtlaraaa...saol bebeem..
YAW EBRU YAWWWW:eek:lmaz: anasonun oaranı ne ki ayrıca rahatlatıyo çocuğu we uyuyor işte abartma.. kullanacağı 3.5 gün zaten üşütmüşte olabilirsin biliyosun bebekler üşüyüncede gazlanabiliyor.. eğer değişik bi gıda wermediysen muhtemelen üşüdü... we içinde bi sürü değişik bitki yağları war çocuğun gazı gidiyo we rahatlayıp yorgun bünye uykuya geçior:lepi: korkma bişicik olmaz bizim o uykusuz gecelerimiz zinco sayesinde son buldu 1,5 aylıktan sonra ne gaz damlası ne başka bişey kullanmadım ben...
aşkımzaten cok kullanmayacam ben şükürki biraz önce kalktı mamasını yedrdim bi sorun yok mutluopuyorumnanaktan..ben ondan mutlukaydirigubbakcemile2...ama dün cereyandada kalmış olabilir buda geldi aklıma..üşüttüm yavrimi ..:çok üzgünüm:
ebruuuuuuuuuuuuuu

a.s.:asigim:
01cf98b217fdede367e221c831589a61.gif

selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltı yapıyorum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldı:eek:klava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.
biz cok kıskanc anneleriz yaa vallahi ben daha fenayım bende paylaşamıorum ..dün kaynvaldedeydik..yagmur u ayagında sallayarak uyutmaya calışıo..bende kızım sana söylüorum kaynanam sen işit misali, yagmur bu ilk ve son olacak kızım tamammı bidaha aykta sallanmak yoook..dedim..alışcan yoksa buna dedim..kaynanam iyidir bidaha yapmaz mesela aynı şeyi..bakma bende biraz paylaşımcılık yok..koc aslan ve yay..kabullenelim zaman zaman bencilliklerimiz oluyoo..en azından benim..
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...

bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...

sen nası koc burcusun hanife yükselenin ne senin ??

ben de şahsen oğlumun sevilmesinden hoşlananlardanım. Elbet babaannelerin de sevmeye,öpmeye hakları var. benim kızdığım şu gereksiz laf sokma olayları. sinir olurum öyle şeylere

kızlar Olcaydan haberiniz var mı? yani bikaç gün gelemicem falan bişi demiş miydi? niye yok bu aralar acaba?

ben de meark ediyorum..olsa olsa misafiri vardır dicem amasempatiksalakcinni

selam kızlaar.... hihoyyyt
ebrucum çok geçmiş olsun yağmur'umuza
yazgıcım inşallah etkili bi tedavi olur da biran önce düzelir göğüslerin ve bu kaynanan da hakkaten sinir bozmak için gelmiş dünyaya heralde :eek:klava: hanifenin dediğine katılıyorum sevsinler tabii ki ama burda sanki biraz gıcıklık yapmaya çalışıyo gibi bi durum var

Canlarım,
Bu yaz lazer epilasyonu ben de çok istedim. Doğum yaptığım hastanede yapılıyordu, sordum. Emzirirken önerilmiyor dediler, vazgeçtim.
Siz sordunuz mu hiç?

Yazgıcım okudum yazdıklarını.
Ben de benimkinden nefret ediyorum ve aynen katılıyorum. Bir gün boşanırsak, sebebi kayınvalidem olacak.

Hanifecim haklısın...
Ben sevmelerine kızmıyorum, aksine hoşuma gidiyor, oğlumun bu sevgiyi yaşamasını istiyorum.
Ama evime gelip başıma çöreklenmeleri, bütün düzenimi değiştirmeleri, kadının akşamları ben yattıktan sonra kocamı bana ve anneme karşı fişeklemesi, herşeye burnunu sokması, hiç bir işe yaramayıp sonra da ben size faydalı olmak için burdayım demesi, Doruk'u herkesten benden bile kıskanması... Ayyy daha yazayım mı, şiştim valla... ışte bunlar deli ediyor beni...

Bu arada kendisi veya bebişi hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

delta hospital canim

bisey olmaz ebru yawrum battaniyesini besiginin kenarlarina sikistir olsun bitsin .
iyide yawrum eski camlar bardak oldu.hicmi gormemis bilmiyor.
tamam alsin torununu sevsin ilgilensin ama laf sokma vs nedir

amannnnn cevahirin neresine bakacaksin iste avm orasida neticede havasiz daral veren yerlerden biri

sevsinler tabi de cok sikmasinlar .benim annem geliyor aliyor cocugu sapir supur opuyor sikiyor cocugu bunaltiyor hirpaliyor resmen deli oluyorum biseyde diyemiyorum sonra evi terk eder yine :))))

canim benim kayinvalidem hep yanimdaydi evlenmemden dogumuma kadar lohusalik dahil hep laf soktu valla.

o noktalara varılıyorsa haklısnız elbette...ben kaynanamı senede bir bilemedin 2 kez gördüğüm için bu kadar rahat konuşuyorum belki...ama işimize karışmalrıyla bebeklerimiz sevmeleri farklı diyorum yalnızca...yani sırf onalara gıcık oluyoruz diye yavrularımızı onların sevgisinden mahrum etmeyelim...bu sevginin de yeri ayrı...
ne demişler en iyi kaynana ölü kaynanadırkaydirigubbakcemile3

artı bir sorum daha var.ben kızımdapek biberon kullanmadım mama içmedi sadece 1 yıl inek sütünde kullandım iki yaşında bardakla içti sütü.bu konularda fransızım.
ŞıMDı BEN AVENTıN BıBERONUNU KULLANIYORUM SADECE AĞIZLARI DEĞıŞıYOMUŞ BıR AYLIKKEN BıR NUMARA ıKı AYLIKEN 2 NUMARA ıŞTE BÖYLE GıDıYO.ŞıMDı DOĞAN 3 AYLIK BENıM 3 NUMARA AĞIZLIK KULLANMAM LAZIMAMA KORKUYORUMÇOK GELıRDE BENı EMMEYı BIRAKIR DıYE NEYAPSAM HALABıR NUMARA BAZENDE 2 NUMARA KULLANIYORUM ÇOK MU ZORLUYORUM ACABA MAMAYI ÇEKERKEN BEBEĞıMı ACıL YARDIM?

ben ıslamam kaynatır kara suyunu çıkartır bir kaç saat demlendiririm sonra pişiririm
annemden öyle gördüm
buyrunnnnnnnnn

Filizcim ben de hiç biberon kullanmadım ama 2 numara iyidir bence şimdilik. alıştırma çocuğu lıkır lıkır içmeye, sonra seni emmez falan

artı bir sorum daha var.ben kızımdapek biberon kullanmadım mama içmedi sadece 1 yıl inek sütünde kullandım iki yaşında bardakla içti sütü.bu konularda fransızım.
ŞİMDİ BEN AVENTİN BİBERONUNU KULLANIYORUM SADECE AĞIZLARI DEĞİŞİYOMUŞ BİR AYLIKKEN BİR NUMARA İKİ AYLIKEN 2 NUMARA İŞTE BÖYLE GİDİYO.ŞİMDİ DOĞAN 3 AYLIK BENİM 3 NUMARA AĞIZLIK KULLANMAM LAZIMAMA KORKUYORUMÇOK GELİRDE BENİ EMMEYİ BIRAKIR DİYE NEYAPSAM HALABİR NUMARA BAZENDE 2 NUMARA KULLANIYORUM ÇOK MU ZORLUYORUM ACABA MAMAYI ÇEKERKEN BEBEĞİMİ ACİL YARDIM?

Alla Allah,her ay değişiyo muymuş?benimki 3 aylık oldu hala 1 no kullanıyoruz.zor çeksin de memeyi bırakmasın istiyorum.

ben mecburen ıslıyorum...burda rakım fazla olduğundan yemekler çabuk kaynıyor ama geç pişiyor....

evet kuru...:)
tamam canım ellerinesağlık .bende yemeğimin ya suyunu çektiriyorum yada pilavım lapa oluyor sağolsun doğan gündüz hiç durmaz neyapalım bunada şükür.
Filizcim ben de hiç biberon kullanmadım ama 2 numara iyidir bence şimdilik. alıştırma çocuğu lıkır lıkır içmeye, sonra seni emmez falan

cvp için sağolmeral.ya işte üçe geçsem dedğin gibi hüüüüüp diye çekicek kolay olucak beni emmiyceken iyisi ikiyi kullanayım biri artık kullanmıyayım.

hımm ok ozaman.ya şimdi internetten baktımta 3 aylık bir bebek 16-18 saat uyumalıymış anam benimki bunun yarısını ancak uyur.sizinkiler uyuyomu bari?

Uyumuyor Filizcim uyumuyor...
Gece gündüz toplam 12 saat zor uyuyor...
Gündüzleri kavga ediyor bir de uyumamak için, avaz avaz bağırıyor edepsiz sıpa :)

Alla Allah,her ay değişiyo muymuş?benimki 3 aylık oldu hala 1 no kullanıyoruz.zor çeksin de memeyi bırakmasın istiyorum.

Ben de 1 no kullanıyorum, onu bile zor idare ediyor, boğazına kaçıyor sık sık.
Emzirdiğim sürece de değiştirmeyi düşünmüyorum.

X