- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.901
bizim doktor da om-x önermişti cnm, ancak çok sıkıştığımızda sab-simplex kullanabileceğimizi söylemişti
aynen bu sabahki gibi olursa veriririm ancak..yopksa kıyamam kuzuma..aglamasın oo..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
başladı pıt pıtlaraaa...saol bebeem..Hayırlı kandiller...
Yağmuruma geçmiş olsun....bol bol pırtlatsın inşallah:)
aşkımzaten cok kullanmayacam ben şükürki biraz önce kalktı mamasını yedrdim bi sorun yok mutluopuyorumnanaktan..ben ondan mutlukaydirigubbakcemile2...ama dün cereyandada kalmış olabilir buda geldi aklıma..üşüttüm yavrimi ..:çok üzgünüm:YAW EBRU YAWWWWlmaz: anasonun oaranı ne ki ayrıca rahatlatıyo çocuğu we uyuyor işte abartma.. kullanacağı 3.5 gün zaten üşütmüşte olabilirsin biliyosun bebekler üşüyüncede gazlanabiliyor.. eğer değişik bi gıda wermediysen muhtemelen üşüdü... we içinde bi sürü değişik bitki yağları war çocuğun gazı gidiyo we rahatlayıp yorgun bünye uykuya geçior:lepi: korkma bişicik olmaz bizim o uykusuz gecelerimiz zinco sayesinde son buldu 1,5 aylıktan sonra ne gaz damlası ne başka bişey kullanmadım ben...
ebruuuuuuuuuuuuuu
a.s.:asigim:
biz cok kıskanc anneleriz yaa vallahi ben daha fenayım bende paylaşamıorum ..dün kaynvaldedeydik..yagmur u ayagında sallayarak uyutmaya calışıo..bende kızım sana söylüorum kaynanam sen işit misali, yagmur bu ilk ve son olacak kızım tamammı bidaha aykta sallanmak yoook..dedim..alışcan yoksa buna dedim..kaynanam iyidir bidaha yapmaz mesela aynı şeyi..bakma bende biraz paylaşımcılık yok..koc aslan ve yay..kabullenelim zaman zaman bencilliklerimiz oluyoo..en azından benim..selam herkeseopuyorumnanaktan
birazdan göğüslerim için doktora gidiyorum.dün akşamdan beri alp i emzirmedim hep sağarak verdim sütü.ve yaraların acısı azaldı.
biraz önce gene kaynanatör burdaydı gene bana laf soktu bende gene oğluna sayıp sayıştırıcam.ben kahvaltı yapıyorum alp te anakucağında yanımda oynuyor.gelmiş hadi alp seni aşağı götüreyim serinle falan diyor ses etmedim.sonra ben alp i indiriyorum diyor.bende çocuk duruyor kucağa alınınca mızlayacak dedim.oda çocuk bizim değil senin kucağına alıştı hep kucağında dedi.bende bak kucağımda değil yatıyor orda dedim.hep kucağında olmasa evinin işini yaparsın dedi bana.geçen günkü temizlik mevzusu ağzına koz oldu ozamanda ben yardım istemedim kendi teklif etmişti.bu aralar sürekli alp i bensiz aşağı indirme çabasında.hep aynı laf.sonunda doğur birtanne meraklıysan ne bok yiyosan ye diyeceğim o olacak azkaldıklava:
bak yazdıklarımı okurken bile kafam attı.
arkadaşlar tamam işinize düzeninize karışmaları doğru değil..ben de karıştırmam...öyle bir durumda...ama elbette sevcekler,öpecekler bu kadarını çok görmeyin...bebekleriniz de anneanne babaanne dede sevgisini bilsin tatsın...benim hoşuma gidiyor kızımın sevilmesi...sonuçta bu insanların hepsi hastalık saçmıyor...hoşunuza gitmeyen bir şey olursa güzelce uyarın boşa kendi kendinizi yemeyin...
bir de özellikle babaanneler genel olarak hamileliği,doğumu ve sonrasını daha dışardan takip ettikleri için...her fırsatta olaya müdahil olmak için gereksiz şeyler yapıp söyleyebiliyorlar...arada hoş görün...
sen nası koc burcusun hanife yükselenin ne senin ??