2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkini bıraksam kaşlarını aldıracak.neymiş efendim saçlarını kestirmişim kaşları yakışmamış.benim kaynana namzetleri ilk doğum yaptığım gün geldiler bidahada teşrüf etmediler hiçbirşeyde getirmediler geçen eşim şebnemi onlara götürecek oldu bende hayır efendim götüremezsin götüreceksen beach parka götüroynasın dedim.başladık tartışmaya.şebnem hanım bir hışımla geldi ben kendi kararlarımı kendim verebilirim beach parka gitmek istiyorum bırakın tartışmayı dedi valla aynen böyle olucak sizinkilerde.:kedi:kaydirigubbakcemile5

abovvv gözüm korktu he.. kızlar ayrı bir şey oluyor yaaa bıcır bıcır..

yunus kım bacım ?

kız yunus kim bir çocugun dahamı var yoksa:)))
YUnus kuzenimin oğlu dişleri çürüyen çocuk yanii..

herifimgeldi bütüngün çocuklarla ilgilendim birazda o ilgi bekler oda bir çocuk nede olsa herkese iyi geceler bebişleredeiyi uykular.
sağol EFTELCİM GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
çok ilgilenme bacım... 3. de olursa artık yine mart annesi oluyorsun hayırlı olsun....

inşallah kısmet olursa tutarım...denerim bir iki gün sorun olmazsa tutarım..hamileyken tutmadım çok üzülmüştüm ama pişman değilim....doğru yaptığımı biliyorum....şimdi de denerim inşallah Allah kolaylığını verir....gece bir şey yemiyorum saatlerce ama sütüm oluyor...eğer gece bol svı tüketebilrisem olur gibi geliyor ama...kısmet...

Ben de denicem inş. bol bol su içicem, sorun olmaz inş. ben de hamilelikte tutmadım

babalar gunune cokkkk guzel seyler yapmam lazım yaw fıkır versenıze.

ben o konularla ilgilenmiyorum şekerim:1closedeyes: neden sen de diğer kızlar gibi saat tasarlamıyosun? gayet şeker bişi olmuş. orijinal bişi istiyorum diyosan, nasılsa eşinin haberi yok tüm mart babalarından:KK1:

canım maalesef ben romantizmden işveden cilveden anlamam:çok üzgünüm:
nasıl kadınsamnaniknanik

yanı al benı vur sana kaydirigubbakcemile3

Ben de denicem inş. bol bol su içicem, sorun olmaz inş. ben de hamilelikte tutmadım

ben o konularla ilgilenmiyorum şekerim:1closedeyes: neden sen de diğer kızlar gibi saat tasarlamıyosun? gayet şeker bişi olmuş. orijinal bişi istiyorum diyosan, nasılsa eşinin haberi yok tüm mart babalarından:KK1:

oyle hedıye degıl ya canım hanı boyle notlar olsa mesela.uyanır uyanmaz karısında bı yazı gorse sonra banyonun camında bı yazı gorese turunde seyler.hedıye ısını de hallederım para verırse :))) adamın parasıyla adama hedıye alacagım ya

bu ara bız 15 yıl sonrasına kocamla araba ıddıasına gırdık.o dıyorkı oglum capkın olacak ben dıyorumkı balık burcu olmayacak .kım haklı cıkarsa araba alacak karsı taraf

bu ara bız 15 yıl sonrasına kocamla araba ıddıasına gırdık.o dıyorkı oglum capkın olacak ben dıyorumkı balık burcu olmayacak .kım haklı cıkarsa araba alacak karsı taraf

tabi 15 seneye kadar unutmazsanız:)) bence de olmayacak, olmasınlar yaaa, çapkın falan olmasınlaaarrr

yanı al benı vur sana kaydirigubbakcemile3

oyle hedıye degıl ya canım hanı boyle notlar olsa mesela.uyanır uyanmaz karısında bı yazı gorse sonra banyonun camında bı yazı gorese turunde seyler.hedıye ısını de hallederım para verırse :))) adamın parasıyla adama hedıye alacagım ya

oğlunun ağzından mektup yazabilirsin...
bir de can dündar'ın çok dokunaklı bir yazısı vardı.. babamın oğluyken oğlumun babası oldum diye başlayan...

ya bu bebişler derin uykudayken daha bir tatlı oluyorlar yaaaaaaaaaaaaaaa...bakmaya doyamıyorum...
bu arada hala piskopat gibi zırt pırt kontrol ediyorum kızımıkaydirigubbakcemile3

oğlunun ağzından mektup yazabilirsin...
bir de can dündar'ın çok dokunaklı bir yazısı vardı.. babamın oğluyken oğlumun babası oldum diye başlayan...

madem not yazmak istiyorsun Öznurcum, oğlunun ağzından bikaç not ve bi de dokunaklı mektup yaz cnm. notları sabah kalktığında ilk göreceği yerlere sırasıyla yerleştir. örneğin yatak odasında bi yer, banyo aynasının önü, mutfağa uğruyorsa mutfak masası, kahvaltı hazırlıyosan tabağı e en son ayakkabısı. not yağmuruna tut adamı, yol boyu gül atarlar yaa, sen de notlar atkaydirigubbakcemile3 e çantasına ya da pantolonuna da mektubu bırak. onu da işte görsünsengözlerimebaksanab

ya bu bebişler derin uykudayken daha bir tatlı oluyorlar yaaaaaaaaaaaaaaa...bakmaya doyamıyorum...
bu arada hala piskopat gibi zırt pırt kontrol ediyorum kızımıkaydirigubbakcemile3

ben kontrol etmekle kalmıyorum eliyle koluyla oynayarak rahatsızım ediyorum garibimi kaydirigubbakcemile3

tabi 15 seneye kadar unutmazsanız:)) bence de olmayacak, olmasınlar yaaa, çapkın falan olmasınlaaarrr

olmayacak zaten ben bılıyorum.hıslerımde asla yanılmam.ıste araba bıraz gec gelecek o kadar.
kocam hayatta hıcbırseyı unutmaz.cın masallah

neyını kontrol edıyorsun mesela ?

madem not yazmak istiyorsun Öznurcum, oğlunun ağzından bikaç not ve bi de dokunaklı mektup yaz cnm. notları sabah kalktığında ilk göreceği yerlere sırasıyla yerleştir. örneğin yatak odasında bi yer, banyo aynasının önü, mutfağa uğruyorsa mutfak masası, kahvaltı hazırlıyosan tabağı e en son ayakkabısı. not yağmuruna tut adamı, yol boyu gül atarlar yaa, sen de notlar atkaydirigubbakcemile3 e çantasına ya da pantolonuna da mektubu bırak. onu da işte görsünsengözlerimebaksanab

gusel fıkırrrrrrrr bacım harıkasın.

ben kontrol etmekle kalmıyorum eliyle koluyla oynayarak rahatsızım ediyorum garibimi kaydirigubbakcemile3

evet bı psıkopat anne daha kaydirigubbakcemile3

ben artık sadece yanagını ıle yatagının arasına elımı degdırıyorum kusma ıhtımalıne karsı bırde elımı karnına koyuyorum nefes alıp almadıgını anlamak ıcın

olmayacak zaten ben bılıyorum.hıslerımde asla yanılmam.ıste araba bıraz gec gelecek o kadar.

walla ben de hayatta bişeyi unutmamaklinialirimsmile kocan ne burcu Öznur? onunla benziyo gibiyiz. ben de çok uykucuyum onun gibi, ben de inatçıyım falan

eveeetttt, nasıl da masum oluyolar. ben de gidip gelip bakıyorum hala:KK1:

ben de yaa...gidip beşiğin yanına dikiliyorum bir müddet izliyorum sonra ellerine dokunuyorum saçını yüzünü okşuyorum hatta bazen dayanamayıp öpüyorum...onun ruhu bile duymuyor...bazen daha derin bir nefes alıyor bazen sağdan sola dönüyor ama uyanmıyor:KK1:

bakıyorum öyleee....terlemiş mi dönmüş mü...üstü açılmış mı...nadiren açıyor üstünü nasıl yapıyorsa ama bu ara nasıl bilmiyorum hiç farkedemedim ama yastık yukarda yerinde benim kız yatağın ortasında oluyor:uhm:

X