-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.701
ayy evet kuju yaa:çok üzgünüm: uyudugunda napmak lazım gazı çıkmamışsa,çogu zaman bizimkinin cıkmıyo uyurken,vuruyorum sırtına ama.
şuan kızım emiyor yatarak bende dizime laptop'ı aldım yazışıyorum az önce kakasını yapmış heryer battı yıkadım bende rahatladı beni de yıkayan olsa
Biz de öyle. ve tonla işim var, kalkıp başlamam lazım artık:1closedeyes:
Biraz rötarlı oldu ama dünkü panikle teşekkür edemedim size.. Saolun...
Dün acile gittik. Evet ateşi varmış.. Önceki gece sabaha kadar 1-,5 saat arayla uyanmıştı zaten. Bi de uykusunda hep inledi meleğim ya..mafoldumben Ne biçim bi anneyim ben bi ateşine bakmak gelmedi aklıma.. :2: Yani önceki geceden beri ateşliymiş muhtemelen. Allahtan babası evdeydi de o farketti. Hastanede fitil verdiler. Hemen düştü ateş. Sonra gece tekrar çıktı.. Bugün de zaten karma aşılarının ikinci dozu için doktordan randevu almıştık. Doktor idrar ve kan tahlili istedi.. Şimdi sonuçlar çıkmış .Çok şükür ki bişey yokmuş.
Aşılarını da haftaya yaptırıcaz artık...
Baygın uyuyo şimdi yavrum.. Gözleri kıpkırmızı oldu ya uykusuzluktan, ağlamaktan... :gitme:
kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBıM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz
Salı günü oğlum sünnet oluyorrrr :gitme:
Küçükken daha kolay atlatır ve psikolojisine yer etmez diye eşim şimdi yaptırma taraftarı
ınş. hayırlısıyla atlatırız yaa eyvahedigeldismile
kızlar bugün çok üzücü bi haber aldım buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama size yalvarıyorum eminimki yapıyorsunuzdur bebişler emdikten yada mama yedikten sonra en az 10 dk yanında bekleyin nolurr
yerimseniben
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun cnm dediğin gibi Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın amin
ya bizim zorunlu sünnet ettirmemiz lazım bir türlü doktor hastane karar veremedik
hayırlısı hakkımızda
nasıl bir haber bu?
MERWEEE o nasıl bir uykudur öyle hiç uyanmadımı emmek için falan:bbo:off kızlar canım çok sıkkın,kızımın iştahı kapanıyodu,2 gndür tam kapandı.5 dk emiyor,doymaz o kadarla,sağıp biberonla veriyorum,biberonu ittiriyor,kusacak gibi yapıyor.bu sabah zorlarken kustu zaten.kuş kadar kaldı,zaten en zayıf bebek bu topikteki,5,5 kg..mafoldumben neyse,dün öğlen 12de bi uyudu akşam 7ye kadar.sonra 9bucuktan sabah 7ye kadar.. hele bugün 100cc içmemiştir sabahtan beri.bikaç kez emdi 5er dk..kafayı yicem,uyurken vereyim diyorum biberon,yine içmiyo,boğazına takılıyo en küçük şey..
değişiyo canım demekki ben mesela niwea, BEBEDOR, CANBEBE, MOLFİX HOŞUMA HANGİSİ GİDERSE ONU ALIP KULLANIYORUM HEP HİÇ PİŞİK SORUNMUZ OLMADIyerimsenibencanım unimed deiğin unibaby yenidoğan mı? ben ondan kullanıyorum onun için sordum. gerçi maaşallah daha hiç pişik olmadık ama..
aynen öyle newincim.. memeyle oyun oynuyor bizimki de çek bırak yapıyor sıkıyor damaklarıyla 5 dakikadan fazla emmiyo maalesef.. uyursa eğer ağzında o şekil emiyo daha fazla..Kızlar benimki de 5 dakika emiyor bırakıyor.Sıcaklardan çocukların iştahı kesildi galiba.
hey allahım ya neyse sana dargın olmaması iyi.. sende kaldın kocayla ana arasında allah yardımcın olsun canım..sorma hasret çok pis kavga ettik, bana "kocan sana muska yapmış" bile dedi, şimdi de sanki hasanla kavga etmiş gibi ona küs benimle gayet güzel konuşuyor, yakında biz gitcez tatil için eşim "ben gitmem" diyor. ulan arada kaldım gene :sinifsinif:
ben gömlek alıyorum geç kaldığım için sihirli bardaklar var arkadaşlar internette, görünürde siyah sıcak su koyuyorsun bardak beyaza dönüşüyor ve sizin düğün fotoğrafınızla bebeğinizin fotoğrafı beliriyor kaydirigubbakcemile3 güzel fikir değil mi ben evlilik yıldönümümüze yaptıracağım artık :kedi:
cnım sağol.....
bugün ilk defa sebze çorbası yaptım ...önce kaşıkla verdim bi 5-10 kaşık falan yedi ama zorla..kaşığı sevmiyor emirhan pek...kalanınıda biberona koydum öyle yedirdim..biberonla itiraz etmedi neyseki....
tatlım yazmak istemedim ama anlaşılıyor sanırım oturduğum lojmanda benimle aynı dönem doğum yapan bi komşum vardı off elim varmıyor yazmaya bebeğine mama takviyesi yapıyordu neyse yedirmiş yavrum kıyamammafoldumben yatırmış mutfağa gitmiş bebek kusmuş gerisini yazmasam içim sızlıyor çok ağladım oğluma sarılıp sarılıp ağladım Allahım yaşatmasın kimseye :çok üzgünüm:
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz
Salı günü oğlum sünnet oluyorrrr :gitme:
Küçükken daha kolay atlatır ve psikolojisine yer etmez diye eşim şimdi yaptırma taraftarı
İnş. hayırlısıyla atlatırız yaa eyvahedigeldismile
kızlar bebeklerinizi eminim ağzından öpmüyosunuz ama ben yinede uyarayım rota aşısını ağızdan yaptırıyorsanız aşı olduktan sonra 24 saat ağızdan öpmüyosunuz bebeğe bişey olmaz ama sizi yamultur demişti nedemekseçokmu bilmişlik yaptım ben bugün yaa kusuruma bakmayın emikızlar
Ay anamm ne olmuş kuzucuklara çokk geçmiş olsun.Biz bu gün daha iyiyizz burun akıntımız hapşırığımız geçti erken gitmişiz doktora. pişikle başımız dertte boynuna ayrı popaya karıştırarak ayrı iki krem sürüyorum. ıslak mendilleri kaldırdık en kalitelileriydi güya halt yemişler. kaynamış su ve pamuk mis gibi çook sıcak çokk şu cool kid den bende alam da dsursun. ebrum çok geçmiş olsun yağmura dikkat ediyorsun bişey olmaz ya
burda fiyatlar çok uygun benim gideceğim yerde paket yapmışlar, genital,bikini, yarım kol tüm bacak, koltukaltı, göbek 1150 nakit fiyatı.
off kızlar canım çok sıkkın,kızımın iştahı kapanıyodu,2 gndür tam kapandı.5 dk emiyor,doymaz o kadarla,sağıp biberonla veriyorum,biberonu ittiriyor,kusacak gibi yapıyor.bu sabah zorlarken kustu zaten.kuş kadar kaldı,zaten en zayıf bebek bu topikteki,5,5 kg..mafoldumben neyse,dün öğlen 12de bi uyudu akşam 7ye kadar.sonra 9bucuktan sabah 7ye kadar.. hele bugün 100cc içmemiştir sabahtan beri.bikaç kez emdi 5er dk..kafayı yicem,uyurken vereyim diyorum biberon,yine içmiyo,boğazına takılıyo en küçük şey..
kızlar bugün çok üzücü bi haber aldım buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama size yalvarıyorum eminimki yapıyorsunuzdur bebişler emdikten yada mama yedikten sonra en az 10 dk yanında bekleyin nolurr
ay inşallah bebişlerimiz herşeyi secmeden yerler...ben erayda çok çektim umarım emirhan üzmez beni...
evet kuju çok haklısın..bebişler kustukları mama ile boğulabiliyorlar malesef...dikkat etmek lazım...özellikle başını henüz ceviremeyen bebekler...
anladım cnm Allah sabırlar versin ne zordur... :gitme:
tatlım yazmak istemedim ama anlaşılıyor sanırım oturduğum lojmanda benimle aynı dönem doğum yapan bi komşum vardı off elim varmıyor yazmaya bebeğine mama takviyesi yapıyordu neyse yedirmiş yavrum kıyamammafoldumben yatırmış mutfağa gitmiş bebek kusmuş gerisini yazmasam içim sızlıyor çok ağladım oğluma sarılıp sarılıp ağladım Allahım yaşatmasın kimseye :çok üzgünüm:
evet basını cevıren bebekler ve yan yatırılan bebeklerde problem olmaz dıye dusunuyorum.bırde yataklarına 45 derece egım verılmesı gerekıyor.
bende lazer epilasyon düşünüyorum hatta aradım konuştum esteworld emzirenlere yapamıyoruz dediler...
bende fiyat miyat almadım öyle deyincelmaz:
aman allahım korusun evlerden bebeklerımızden ırak etsın.bebeklerımızı bıze bagıslasın yarabbım.
ewet canım bende yedirdiğimde her zaman yan yatırıyorum kendi hemen dönse bile yeniden yan yatırıyorum biraz destekliyorum arkasını
yok canım ben 2 cocuk doktoru ve kendı doktoruma defalarca aynı soruyu sordum.yaptırabılırsın dedıler.ayrıca lazer epılasyon ıcın 2 hastane ıle gorustum 2 sıde yapılıyor dedı
kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için.yavrumu şimdi her dakika emziriyorum ancak anne sütü bağırsaktaki virüsü atarmış.bir lokma kaldı kuzum.kaşık kadar suratı oldu.ama o iyi olsun da kilosu gelir.eğer fışkırarak kusma olursa bir kaç kere sakın kakasının sulanasını beklemeyin kakasına rota virüsü tahlili yapın.ne kadar erken farkederseniz çocuk o kadar az zarar görür.tabiii inşallah hiç böyle bişey olmaz.