- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.661
en çok korktuğum ishal ateşli ve yüksek ateş 38.5-39 en riskli ateş aşı dönemimizde olucak benden çok eşim korkuyor aman bisey olmasın diye öksürükken bile hasta mı oldu ceyrandamı kaldı diye soruyor ben sakin bir sekilde cevap veriyorum allahtan sakinimdir az buçuk yeğenlerimden biliyorum haftaya 2-3 günlüğüne memleketim Bilecik'e gidicez trenle ceyran olması doğal ama ecza çantamızıda hazırlamak istedim sonra da Temmuz 1 de önce bir haftalığına Balıkesir ordan da Geliboluya 15 gün İstanbulda olmayacağız.... evimiz bahçeli ufakta olsa hele büyüsün zilli bahçede toprakla oynatacağım bende senin gibiyim yani
bende düşünüyorum ama cildim çok hassas bence test yaptır deneme yani sonra karar ver ne olur ne olmaz BEKNUR'cum....
canım kızım herşeyi seçer inan hiçbirşey yemez.ama sadece ortalık gribi olur okadar.bir yaşında ateşlendi biraz memeyi bırakınca maşallah bidaha ateşli hastalık geçirmedi şuan 4.5 yaşında inşallah hep öyle gider oğlumda inşallah hep alası gibi olur
Lazer Epilasyon Fiyatlar
lazer epilasyon fiyatlarına bakarmısınız ? maşallah yani değerse eğer neden düşünmemeyeyim ömür boyu rahatlı oluyor walla cildim için test yaptırırım bakalım düşünüyorum bende seneye yaza hazırlık olur kışın fiyatlar daha düşük olur bence kışı bekle derim...
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz
Salı günü oğlum sünnet oluyorrrr :gitme:
Küçükken daha kolay atlatır ve psikolojisine yer etmez diye eşim şimdi yaptırma taraftarı
İnş. hayırlısıyla atlatırız yaa eyvahedigeldismile
kızlar bebeklerinizi eminim ağzından öpmüyosunuz ama ben yinede uyarayım rota aşısını ağızdan yaptırıyorsanız aşı olduktan sonra 24 saat ağızdan öpmüyosunuz bebeğe bişey olmaz ama sizi yamultur demişti nedemekseçokmu bilmişlik yaptım ben bugün yaa kusuruma bakmayın emikızlar
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz
Küçükken daha kolay atlatır ve psikolojisine yer etmez diye eşim şimdi yaptırma taraftarı
Lazer Epilasyon Fiyatlar
lazer epilasyon fiyatlarına bakarmısınız ? maşallah yani değerse eğer neden düşünmemeyeyim ömür boyu rahatlı oluyor walla cildim için test yaptırırım bakalım düşünüyorum bende seneye yaza hazırlık olur kışın fiyatlar daha düşük olur bence kışı bekle derim...
Ben yaptırdım canım uzun zaman oluyo.. Çok da memnun kaldım.
Silver da kollarına yaptırıyo galiba..
Ben de babamı 98de kaybettim. Eşimin babası da 97 de vefat etmiş.
Allah onların ömrünü yavrularımıza versin..
bende babamı 2005 yılında kaybettim ....annemi 1998 yılında Haziranın 26 sında kaybettim senesi geldi yarın mevlüd okutucaz ablamda hem ölmüşlerimize hemde yeğenim hakan ve Hilal için kırkımız için ayrıca yarın Regaib kandili.......çok zor bilirim ama güçlü olmak lazım.....
bende 2001 de kaybettim babamı..mezarlıga gidecem önce eşimle babalar gününde..ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİN..
Ay anamm ne olmuş kuzucuklara çokk geçmiş olsun.Biz bu gün daha iyiyizz burun akıntımız hapşırığımız geçti erken gitmişiz doktora. pişikle başımız dertte boynuna ayrı popaya karıştırarak ayrı iki krem sürüyorum. ıslak mendilleri kaldırdık en kalitelileriydi güya halt yemişler. kaynamış su ve pamuk mis gibi çook sıcak çokk şu cool kid den bende alam da dsursun. ebrum çok geçmiş olsun yağmura dikkat ediyorsun bişey olmaz ya
hadi hayırlıolsun canım kızlar ben çıkıyorum görüşürük
teşekkür ederim kızlarhadi hayırlısı olsun bence de erken olması iyi ...
çok iyiymiş, yaptırmak lazım gerçektenburda fiyatlar çok uygun benim gideceğim yerde paket yapmışlar, genital,bikini, yarım kol tüm bacak, koltukaltı, göbek 1150 nakit fiyatı.
Allah cümlemizin geçmişlerine gani gani rahmet eylesin...
canım sen hangi marka ve çeşidini kullanıyordun da pişik yaptı? bilelim de ona göre önlemimizi alalım.
kızımın altı açık keyif yapıyor hanımefendi...
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz
cnm zaten ilaç vericekler kendi dr bilir ,geçmiş olsun bu arada..kızlar gÖĞÜs yaralarına hangİ doktor bakar?
kızlar sizin bebeklerinizde hem emerken hemde uyurken aşırı terliyor mu? benim kızım aşırı terliyor aynı babası walla bende terleme bile olmazdı emzirirken bende terlemeye başladım ha bire emzirme sonrası yıkıyorum elimiz yüzümü
sağolasın tatlım olumunekankayizsmileşimdiden geçmiş olsun hayırlı olsun adam oluyooo küçük erkekimm
Merhaba kızlar
Kontrolden geliyoruz