- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.741
evet yaaa....hayretler içerisindeyiz...biz de branştan yırtarız diyorduk ama olmadı...kısmet...
bizde genelde giderdi herkes ama ben şu min. puanların açıklanmasını bekliyorum çünkü Trabzon merkeze 19 puanla atanan var ama biz de yazdığımız halde bize çıkmadı...:bbo:
gitmek kalmak sorun değil bizim için ama kıza kim bakacak derdi var?belki pprogramları ayarlarsak eşimle bakarız inşallah...ama niye de bakıcı aramaya başlıyorum haftaya...
kaydirigubbakcemile3
ebrucugum sız boyle bahsedıyorsunuz ek gıdalardan bebıslere verdıklerınızden falan benım dr hala sadece anne sutu dıyor su verdırmıyor bakalım bu cumartesı ne dıyecek.
merlike hoşgeldin canımsen hiç stres yapma bacım sütün yetmezse azıcık takviye yaparsın.
kı HASRET 21:23 GEÇDEĞİLMİ BACIM SAAT ONDAMI GELCEK BU MİSAFİRLER.
AYYY SEYHAN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜMRABBİM KUZULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN ALLAH KORUSUN İLK 4 AY YAN YATIRMAK LAZIM ARTI BEN YÜZÜSTÜ YATIRSAM BİLE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLUR NEOLUR NEOLMAZ KORKARIM VALLA.KIZIMLADA YANLIZ bırakmamaya çalışırım neolur neolmaz oda çocuk.
AY bu topiğin en iştahlı ve en uykusuz bebeği benimki galiba.benimki emdiği halde 120cc mamayı hüüüp çekiyo valla maşallah diyeyimde azaltmaya çalıştım günlük dört vermeye ama 5 i buluyo bide gündüz en fazla 5 er dk.uyur gecede yıkadım şimdi anca uyudu.
kızımda akşam yemeğini yemedi neymiş manken olucakmış mankenler yemek yemezmiş ballı süt yaptım onuda yıkadım uyuttum bide ben duş aldım topiğe bir bakem dedim
merlike hoşgeldin canımsen hiç stres yapma bacım sütün yetmezse azıcık takviye yaparsın.
kı HASRET 21:23 GEÇDEĞİLMİ BACIM SAAT ONDAMI GELCEK BU MİSAFİRLER.
AYYY SEYHAN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜMRABBİM KUZULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN ALLAH KORUSUN İLK 4 AY YAN YATIRMAK LAZIM ARTI BEN YÜZÜSTÜ YATIRSAM BİLE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLUR NEOLUR NEOLMAZ KORKARIM VALLA.KIZIMLADA YANLIZ bırakmamaya çalışırım neolur neolmaz oda çocuk.
AY bu topiğin en iştahlı ve en uykusuz bebeği benimki galiba.benimki emdiği halde 120cc mamayı hüüüp çekiyo valla maşallah diyeyimde azaltmaya çalıştım günlük dört vermeye ama 5 i buluyo bide gündüz en fazla 5 er dk.uyur gecede yıkadım şimdi anca uyudu.
kızımda akşam yemeğini yemedi neymiş manken olucakmış mankenler yemek yemezmiş ballı süt yaptım onuda yıkadım uyuttum bide ben duş aldım topiğe bir bakem dedim
kaydirigubbakcemile3
ebrucugum sız boyle bahsedıyorsunuz ek gıdalardan bebıslere verdıklerınızden falan benım dr hala sadece anne sutu dıyor su verdırmıyor bakalım bu cumartesı ne dıyecek.
canım eşin de İngilizce öğretmeni mi?
tatlım ne olur ne olmaz bakıcı ayarla bence çünkü toplantısı olacak bilmem nesi olacak... neyse ki yarım gün çalışıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın. yalnız erzurumdaki bakıcılarla ilgili bir şey söyleyeceğim sanırım onlar kıtlama şekerle çay içiyorlar. kuzenimin eşi anaokulu öğretmeniydi erzurum'da bakıcı çay içerken ufaklık da kesme şeker yemeye alışmış. bütün süt dişleri çürüktü. dikkat et buna.
evet bizim doktor da aynı...ama ben ek gıda olarak yani öğün olarak vermiyorum ama rada meyvelerden yoğurttan tattırıyorum...çoçou gelişimi mezunu bir arkadaşım 6 ayı bekleme ek gıdaya geçişi zor olur demişti...eee 6. ayın sonunda okula başlayacağım...5.ayda gesin istiyorum ben ek gıdaya ki bakıcı uğraşmaz belki ya da ne bileyim yanlış bir şey yapar çocuk yemez...bir arkadaşım sadece anne sütü verdi ilk 6 ay...kızına kaynanası bakıyor ama hala doğru düzgün bir yeme alışkanlığı yok bir yaşını geçmiş olmasına rağmen....
ne bileyim ben korkuyorum yemeyen bir bebek olurda bakıcıyı zorlar bakıcı yavrumu üzer ben de katil olurum diyekötükedihüso
:lepi::lepi:resımlere baktım bence benzıyor bebeklıklerınız.
aman ya bende bakıcının oyle bı durum yaratmasından benımde katıl olmamdan korkuyorum.Allah korusun
HJERALDE CNM BABASI PEK ŞENLİGE MERAKLI BENDE ASLINDA ELBİSESİYLE GÖRMEK İSTİYORUM OĞLUMU ÇOK TATLI OLUYOLAR ÇÜÇÜCÜK..
inş. canım, sağolasın
eşin ilerde şatafatlı bir şekilde istiyordur belki sünnetini, ondan ertelemiştir
mervecim bana garip gelen bu kadar çok uyuması olduakannehir
bi dr a görünün bence
hayır olsun inş.
sağolasın arkadaşım opuyorumnanaktan
hasret ne misafiri bu saate yatılıyamı geliyolar..eşimin arkadaşı we eşi geliyormuş amanınn hemne ewi toparlıyayım.. öptüm hepinizi..
hoş geldin cnm..MErhaba kızlar yeni buldum sizi 3 mart doğumluyuz sadece anne sütü veriyorum. sütüm yetmicek endişesini içimden atamıyorum ilk ay 1300 gram almıştık sonra 600 er gram aldık hareketleri gelişimi çok iyi. ama endişem hala gitmedi aklım göğüslerimde ve sütümde. stres yapmama lazım ama elimde değil. bazen midem dolu olsa bile süt için yiyorumnası zor bi bilesniz tok tok yemek yemek..Sİzde durumlar nasıl
canım eşin de İngilizce öğretmeni mi?
tatlım ne olur ne olmaz bakıcı ayarla bence çünkü toplantısı olacak bilmem nesi olacak... neyse ki yarım gün çalışıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın. yalnız erzurumdaki bakıcılarla ilgili bir şey söyleyeceğim sanırım onlar kıtlama şekerle çay içiyorlar. kuzenimin eşi anaokulu öğretmeniydi erzurum'da bakıcı çay içerken ufaklık da kesme şeker yemeye alışmış. bütün süt dişleri çürüktü. dikkat et buna.
evet canım eşimle aynı sınıftaydık üni.de...
ben de öyle düşünüyorum zaten ama biraz da kızımın huyu belirleycek gidişatı eğer böyle uslu bir kız olmaya devam ederse ekstra zamanlarda dayısına emanet ederim...kardeşim de burda okuyor Üni.beceriklidir hem bakar...
doğrudur walla burda çayın gelir araki çay kaşığı bulasındelikafaduldendelikafadulden
Kuseb senin bu kız da çok zilli... Allah iyiliğini versin..
yok canım benımkıde anne sutu alıyor ama ne zaman dayasam memeyı hayır demıyor.bı keresınde 150 cc sagdıgım sutu verdım ıctı hooppppppppp ustune bıde emzırdım.o kadar sutu emzırırken gercekden ıcıyormu merak edıyorum.
:))) manken he nerden aklına gelmıs acep bıde mankenler yemek yemez fıkrı nereden cıkmıs
ayhh ceren az gülmedim hee,bakalım çocuk büyüyene kadar aynı bakıcımı kalıcak, veya erzurumdamı kalıcak, nelere dikkat ediyonsen öyle:))
valla cerencim netcem ben bu kızla bilmem pabuc kadar dil varvalla kamera olcak dinletcem konuşmalarını aklınız hayaliniz durur hazır cevap kendine görede hep haklı.
yok canım benımkıde anne sutu alıyor ama ne zaman dayasam memeyı hayır demıyor.bı keresınde 150 cc sagdıgım sutu verdım ıctı hooppppppppp ustune bıde emzırdım.o kadar sutu emzırırken gercekden ıcıyormu merak edıyorum.
:))) manken he nerden aklına gelmıs acep bıde mankenler yemek yemez fıkrı nereden cıkmıs
sizi siziiii....
ben çok büyük konuştum ün.deyken yok ben öğretmen koca istemem. yok yarım gün evde olan erkek ıyyy... dedim dedim hiç evde olmayan bir koca buldum kaydirigubbakcemile
bak böyle alternatif bir kişi varsa olabilir.
yaaa sorma çocuk katur kutur yiyor kesme şekerleri ben de nefret ederim. dedim bu nerde alıştı böyle.. meğersem bakıxı alıştırmış kaydirigubbakcemile3
bacım öyle deme bizim Yunus'a 6 yıl baktı aynı bakıcı. çocuğun ağzının içi simsiyahtı hem de tatlı bir şey yiyemiyordu artık nasıl ağlıyordu yazık acıdan.
hem benim annem bir komşunun çocuğuna baktı 5 yıl. en sonunda çocuk bizimkilere anne baba demeye ve akşamları annesini istememeye başlayınca aldılar anaokuluna yazdırdılar kaydirigubbakcemile3
cidden öyle olmuş anlaşılankaydirigubbakcemile3...yok ben çok menunum...hatta son 2.5 yıldır da aynı okulda çalışıyorduk...ama seneye farklı okullardayız
hadi çocuk görmüş taklit etmiş ama o da sürekli dayamış şekeri anlaşılan...klava: klava: klava:
ben geldiiimmmm
çok yoğun bi gün geçirdim bugün. Evde bi sürü işim vardı, sonra da biraz alışverişe çıktım, ordan dönünce pazara gittim sebze-meyve almak için ve pestilim çıktı-tatlicadiarzu-
internetten sipariş ettiğim baston pusetimizi ilk kez kullanmış olduk bugün. Allahım çok komik bişi, o kadar ufak ve hafif ki, aynen oyuncak gibi görünüyo. ama benim hantal arabadan sonra bana çok ama çok rahat geldi. o kadar rahat sürdüm ki, kırılırsa da kırılsın zaten hepi topu 80tl verdim, kırılırsa yenisini alıveririm artıkın.
benim anlatacakların bunlar, haaa bi de mc doalds menüyü mideye indirdim, üstüne dondurmalı tatlı yedim o da yetmedi az evvel de haşlanmış mısır yiyerek asla kilo veremeyeceğimi daha iyi anlamış oldumÇok üzgünüm çoook
şidi azıcık okumaya çalışayım geçmişi, çok kaynattıysanız okuyamam amasengözlerimebaksanab