2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaw babalar günü olayını naptınız ben saat tasarlayamıyorum sürekli hata weriyo deli oldum dün denedim olmadı dedim yarın yaparım zaten waktim de yoktu.. bu günde olmuyo off yetişirmi pazar gününe:gitme:
sizler neler yaptınız/yapacaksınız?

bende sizden aldığım fikirle saatt yaptırdım çokda güzel oldu bende netten veremedim telf sipariş verdim yarın elimde olucak
babalarını kaybeden herkesin allah yavrularına uzun ömür versin allah rahmet etsin ,hasta olan meleklere allah tez zamanda sağlık huzur neşe versin

ya ne bileyim bana öyle dediler çok da canım sıkıldı.. ama neden öyle desinlerki zararı olmasa sonuçta müşteri kaybetmek istemez...
zaten biz emzirenlere uygulama yapmıyoruz dediler..
. :bbo:

canım tabıkı senı tesvık etmek ıcın yazmıyorum ama ben ve olcay yaptırdık.

merveege anım eğer bebek emmiyo ve çok uyukluyosa mutlaka doktora başvur.ALLAH korusun bişey olmasın.tedbiri elden bırakmamak gerekiyo.

bende çıkıyorum huzurlu geceler herkese olumunekankayizsmile

sanada canım.

bende sizden aldığım fikirle saatt yaptırdım çokda güzel oldu bende netten veremedim telf sipariş verdim yarın elimde olucak
babalarını kaybeden herkesin allah yavrularına uzun ömür versin allah rahmet etsin ,hasta olan meleklere allah tez zamanda sağlık huzur neşe versin

amin.

ohh be emdi uyurken nihayetkaydirigubbakcemile2 sağılmş sütüm vardı,onu da içti.azcık moralim yerine geldi:KK1:

cnm ben bak şöyle bir rutin oluşturdum artık akşam emziryorum uyuyor 9 gibi ben işlerimi hallediyorum v.s. oturup süt sağıyorum.. sonra 12 gibi yatarken o sağılmış sütü weriyorum we ytaıyorum gece 3,30-4,30 arası uyanınca da mama weriyorum 90cc yada 120 üzerini emzirerk tamamlıyorum sabah 8de uyanıyor we emzirmeye dewam ediyorum hep..

MErhaba kızlar yeni buldum sizi 3 mart doğumluyuz sadece anne sütü veriyorum. sütüm yetmicek endişesini içimden atamıyorum ilk ay 1300 gram almıştık sonra 600 er gram aldık hareketleri gelişimi çok iyi. ama endişem hala gitmedi aklım göğüslerimde ve sütümde. stres yapmama lazım ama elimde değil. bazen midem dolu olsa bile süt için yiyorumnası zor bi bilesniz tok tok yemek yemek..Sızde durumlar nasıl

geçmişe bakıyordum...çok üzüldüm yaa...
Allah yardım etsin tüm darda kalan annelere...hasta olan bebeklere şifa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de geldim hanımlar...
fındıkımı uyuttum umarım uyanmaz zilloşum...
haydi kaynatalım sempatiksalakcinni

MERWEEE o nasıl bir uykudur öyle hiç uyanmadımı emmek için falan:bbo:

değişiyo canım demekki ben mesela niwea, BEBEDOR, CANBEBE, MOLFıX HOŞUMA HANGıSı GıDERSE ONU ALIP KULLANIYORUM HEP HıÇ PıŞıK SORUNMUZ OLMADIyerimseniben

aynen öyle newincim.. memeyle oyun oynuyor bizimki de çek bırak yapıyor sıkıyor damaklarıyla 5 dakikadan fazla emmiyo maalesef.. uyursa eğer ağzında o şekil emiyo daha fazla..

hey allahım ya neyse sana dargın olmaması iyi.. sende kaldın kocayla ana arasında allah yardımcın olsun canım..
sihirli bardak işi yaş napcak bardağı ki, hiç hoşuna gitmez saat süper olacaktı ama işte sinir oldum yaa yarın telefonla arayacağım bakalım olmadı bizde gömlek tişörtle durumu kurtarııcaz:1no2:

biberondan geçiyor mu ki? nasıl yaptın neler koydun bi anlatsana bnde yapayım:hulya:
anlatayım canım nasıl yaptığımı send eyap ceren hanıma...
şimdi 60 gr sıcak suyun içine bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı zeytin yağı koydum..sıcak suda tereyağını erittim sonra 2 dolu tatlı kaşığı sebzeli kavanoz mamasından koydum (ben milupanın organik brokoli patates olanından kullandım...başka çeşitlerdende kullanabilirsin...)sonra 2 ölçek biberon mamasından kattım...yedirdim yiyebildiği kadar kaşıkla yedirdim..yiyemediği yerde kalanı nuk marka biberon var bende onun deliği geniş biraz onun içine döktüm biberonla içirdim...senin hazırladığın geçmezse biberondan..30 gr daha su ekle bir ölçekte mama..delikten geçeçek şekilde ayarla işte...sade mama içmesinden iyidir..daha besleyici oluyor..

bir kaç gün sonrada pirinçli kaşık maması koymaya başlarım içine..o zaman biberon maması katmam...zaten devam sütü oluyorya onların içinde...

6 aydan sonrada zaten kaşığa iyice alışmış olur ...o zamanda pirinç haşlar katarım..taneli yer rahat rahat...pirinçi haslayarak kullandığımda biberon maması katarım yine içine...kremalı sebze çorbası gibi oluyor...

Son düzenleme:
Allah yardım etsin tüm darda kalan annelere...hasta olan bebeklere şifa versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hanife canım tayininiz çıkmamış,
bu sene ingilizcecilere bir şey oldu burada da arkadaşlarımın tayinleri çıkmadığı gibi 168 puanlı eski bir öğretmen bile tayin olamadı yavv...
ama hakkınızdan hayırlısı olsun..

cnm ben bak şöyle bir rutin oluşturdum artık akşam emziryorum uyuyor 9 gibi ben işlerimi hallediyorum v.s. oturup süt sağıyorum.. sonra 12 gibi yatarken o sağılmış sütü weriyorum we ytaıyorum gece 3,30-4,30 arası uyanınca da mama weriyorum 90cc yada 120 üzerini emzirerk tamamlıyorum sabah 8de uyanıyor we emzirmeye dewam ediyorum hep..

evet benim de öyle,rutine bağladmıştım.her akşam 7 gibi banyo yapar,8 -8.30 gibi emerek uyur.gece süt sağarım,11'de içiririm 100 yada 120 cc. gece de 4 te kalkar emer.sonra 8 de uyanır.ama 2 gündr çok iştahsız,dur bakalım belki yarına düzelir:)

ben 23teki öğünü mamaya çevireyim bari diyorum,biras kilo alsın :)bak ne dicm,tracy hogg en geç 23.00'te verin diyo öğünü. bi de haddim değil işine karışmak ama gece emzirmek daha iyi diyolar süt artışı için bilirsin.yer deiştirebilrsn mesela.

eşimin arkadaşı we eşi geliyormuş amanınn hemne ewi toparlıyayım.. öptüm hepinizi..

cok pardon ama bu saatte mı ıkı ayagın bı pabuca gırmıstır sımdı

MErhaba kızlar yeni buldum sizi 3 mart doğumluyuz sadece anne sütü veriyorum. sütüm yetmicek endişesini içimden atamıyorum ilk ay 1300 gram almıştık sonra 600 er gram aldık hareketleri gelişimi çok iyi. ama endişem hala gitmedi aklım göğüslerimde ve sütümde. stres yapmama lazım ama elimde değil. bazen midem dolu olsa bile süt için yiyorumnası zor bi bilesniz tok tok yemek yemek..Sİzde durumlar nasıl

hosgeldın canım.bıraz kendını tanıtır mısın ?
sut denen olay oyle bırsey hayatım.ne kadar stres o kadar az sut.ama sut yemekle olmuyor bol sıvı tuketmekle oluyor.bosu bosuna yıyıp kılo alma bence.

amın ınsallah.

Hanife canım tayininiz çıkmamış,
bu sene ingilizcecilere bir şey oldu burada da arkadaşlarımın tayinleri çıkmadığı gibi 168 puanlı eski bir öğretmen bile tayin olamadı yavv...
ama hakkınızdan hayırlısı olsun..

evet yaaa....hayretler içerisindeyiz...biz de branştan yırtarız diyorduk ama olmadı...kısmet...
bizde genelde giderdi herkes ama ben şu min. puanların açıklanmasını bekliyorum çünkü Trabzon merkeze 19 puanla atanan var ama biz de yazdığımız halde bize çıkmadı...:bbo:
gitmek kalmak sorun değil bizim için ama kıza kim bakacak derdi var?belki pprogramları ayarlarsak eşimle bakarız inşallah...ama niye de bakıcı aramaya başlıyorum haftaya...

ben de geldim hanımlar...
fındıkımı uyuttum umarım uyanmaz zilloşum...
haydi kaynatalım sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

anlatayım canım nasıl yaptığımı send eyap ceren hanıma...
şimdi 60 gr sıcak suyun içine bir çay kaşığı tereyağı bir çay kaşığı zeytin yağı koydum..sıcak suda tereyağını erittim sonra 2 dolu tatlı kaşığı sebzeli kavanoz mamasından koydum (ben milupanın organik brokoli patates olanından kullandım...başka çeşitlerdende kullanabilirsin...)sonra 2 ölçek biberon mamasından kattım...yedirdim yiyebildiği kadar kaşıkla yedirdim..yiyemediği yerde kalanı nuk marka biberon var bende onun deliği geniş biraz onun içine döktüm biberonla içirdim...senin hazırladığın geçmezse biberondan..30 gr daha su ekle bir ölçekte mama..delikten geçeçek şekilde ayarla işte...sade mama içmesinden iyidir..daha besleyici oluyor..

bir kaç gün sonrada pirinçli kaşık maması koymaya başlarım içine..o zaman biberon maması katmam...zaten devam sütü oluyorya onların içinde...

6 aydan sonrada zaten kaşığa iyice alışmış olur ...o zamanda pirinç haşlar katarım..taneli yer rahat rahat...pirinçi haslayarak kullandığımda biberon maması katarım yine içine...kremalı sebze çorbası gibi oluyor...

ebrucugum sız boyle bahsedıyorsunuz ek gıdalardan bebıslere verdıklerınızden falan benım dr hala sadece anne sutu dıyor su verdırmıyor bakalım bu cumartesı ne dıyecek.

X