-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #63.681
off kızlar canım çok sıkkın,kızımın iştahı kapanıyodu,2 gndür tam kapandı.5 dk emiyor,doymaz o kadarla,sağıp biberonla veriyorum,biberonu ittiriyor,kusacak gibi yapıyor.bu sabah zorlarken kustu zaten.kuş kadar kaldı,zaten en zayıf bebek bu topikteki,5,5 kg..mafoldumben neyse,dün öğlen 12de bi uyudu akşam 7ye kadar.sonra 9bucuktan sabah 7ye kadar.. hele bugün 100cc içmemiştir sabahtan beri.bikaç kez emdi 5er dk..kafayı yicem,uyurken vereyim diyorum biberon,yine içmiyo,boğazına takılıyo en küçük şey..
Kujucum merhaba, benim kıza suyu içiremiyorum, sen nasıl içiriyorsun, kaşıkla veriyorum tükürüyor biberonla veriyorum itekliyor, 180 cc mamayı kaç saatte bir içiyor, benim kız 2 saatte bir 90 cc içiyor, 120 cc ye bile geçemedik daha, kilo alımı iyi ama sanki kilo alımı bu aralar durdu gibi, üzülüyorum.
günaydın..dün gece başlayan bi bogaz agrısı ve burun akıntısıyla sonunda gribi eşimden devraldım..bogazlarım kiremit gibi yutkunamıorum burnum şıpır şıpır su gibi..yagmur a dokunacagım zaman muhakkak önce ellerimi yıkıorum..ve maske takıorum ewde..ALLAH korusun bulaştrmamam lazım..:2:
sağolasın tatlım olumunekankayizsmile
canım chicconun saf sulu diyen geçeninin ilk iki ay kullandım son bir bucuk aydır unimed saf sulu pamuklu diye geçeni kullanıyordum ama na nayy kızın cildi çok hassas mış yasakladı doktorumuz
inş. canım, sağolasıncnm küçükken daha iyi olur senin içinde bebek içinde bende yaptırmak istiyodum eşim istemedi, şimdiden geçmiş olsun küçük erkekine:)
mervecim bana garip gelen bu kadar çok uyuması olduakannehiroff kızlar canım çok sıkkın,kızımın iştahı kapanıyodu,2 gndür tam kapandı.5 dk emiyor,doymaz o kadarla,sağıp biberonla veriyorum,biberonu ittiriyor,kusacak gibi yapıyor.bu sabah zorlarken kustu zaten.kuş kadar kaldı,zaten en zayıf bebek bu topikteki,5,5 kg..mafoldumben neyse,dün öğlen 12de bi uyudu akşam 7ye kadar.sonra 9bucuktan sabah 7ye kadar.. hele bugün 100cc içmemiştir sabahtan beri.bikaç kez emdi 5er dk..kafayı yicem,uyurken vereyim diyorum biberon,yine içmiyo,boğazına takılıyo en küçük şey..
tatlım geçmiş olsun şimdiden
selkicim geçmiş olsun emirhan'a
geçmişi yarıda bırakmak zorunda kaldım benimki uykuya geçicek mızmızlanıyo
komşular vardı yoruldum biraz temizlikti ikramdı derken
off kızlar canım çok sıkkın,kızımın iştahı kapanıyodu,2 gndür tam kapandı.5 dk emiyor,doymaz o kadarla,sağıp biberonla veriyorum,biberonu ittiriyor,kusacak gibi yapıyor.bu sabah zorlarken kustu zaten.kuş kadar kaldı,zaten en zayıf bebek bu topikteki,5,5 kg..mafoldumben neyse,dün öğlen 12de bi uyudu akşam 7ye kadar.sonra 9bucuktan sabah 7ye kadar.. hele bugün 100cc içmemiştir sabahtan beri.bikaç kez emdi 5er dk..kafayı yicem,uyurken vereyim diyorum biberon,yine içmiyo,boğazına takılıyo en küçük şey..
nerdesin sen yaaa.. anneni nası gönderdin:)))
yaw babalar günü olayını naptınız ben saat tasarlayamıyorum sürekli hata weriyo deli oldum dün denedim olmadı dedim yarın yaparım zaten waktim de yoktu.. bu günde olmuyo off yetişirmi pazar gününe:gitme:
sizler neler yaptınız/yapacaksınız?
kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBİM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...
kızlar gÖĞÜs yaralarına hangİ doktor bakar?
abbboooooooooooooooovvvvvvvvvvvvv nan dısarısı ne sıcakmıs.terasa cıktım ayaklarım yandı terlıkden.asagı ındım asagı kat nası bı hamam anlatamam.butun kapıları falanda acmıstım havalansın dıye.allahdan kalktıgımda klımayı acmıstım oglumla rahat rahat oturuyoruz burda.ya yazık kocama gemının ıcın de ustunde bu sıcakda mahvoluyordur.
kızlar merhaba nasılsınız??
ben işe başlamadan önce kendime bi bakım yapmayı düşünüyorum..
aranızda lazer epilasyon yaptıran varmı en çok kararsızım cilt kanseri olma ihtimali varmış dyorlar kulaktan dolma...acaba gerçeklik payı varmıdır kiii
Merhabalar anneler
,burcu seni burda görünce hamilelik günlerimiz aklıma geliyor nedense
yeni gelen arkadaşlarımızda var hoşgelmişler
selkie;emirhanın ateşinin düşmesine sevindim canım aman iyi olsun bebeklerimiz.
Yazgı; üzülme göğsünü evde tek olduğunda açıkta tutki çabuk iyileşsin merak etme oğluşun emer seni ara ara mama versende bişey olmaz eninde sonunda 6. Aydan sonra takviye yapacaksın şimdiden alış canım...
Beni hilal çok emiyor yetiyormu yetmiyor mu düşüncesiyle mama da veriyorum ama bu aralar mama almıyor bende gece iyi uyusn diyede kaşıkla mama veriyorum walla benim göğüslerim çok büyük değil süt dolduğunu bazen sızladığında anlıyorum yada sağ göğsümden süt akıyor ozaman hilali emziriyorum
Aaaaa!! Çok geçmiş olsun canım. Ateş yapıyo mu bu aşı.. Doktor bizimkini haftaya yapcakmış..
kızlar.en son oğlumun ishal olduğunu yazmıştım.geçti diye eve geldik.meğer tekrarlıyabiliyomuş.pazar günü yine fenalaştı.hastaneye kaldırdık.tekrar serum verilmesi gerekiyomuş.damar yolu açılacakmış.ben bebeğimi tutuyodum hemşirelerde açmaya çalışıyodu.vücudu o kadar çok su kaybetmiş ki damarlar büzüşmüş damar bulamıyolar.bi yeri deniyolar olmuyo öbür yeri deniyolar.yavrumun vücudu delik deşik oldu.tabi avaz avaz bağırıyo.bense hüngür hüngür ağlıyorum.en sonunda doktoru çağırdılar.ama doktorda bulamıyo.bi damar bulmamız lazım diyo.en son kafasından takıcaz dediler.ben onu duyunca daha çok ağlamaya başladım beni dışarı çıkardı.kapının önünde bekliyorum.yavrumun çığlıkları geliyo içerden.sonunda bi damar bulmuş doktor ve açmış.odadan çıkardıkları gibi uyudu zaten yağız.onu odasına aldılar.yatağına yatırdılar.babam doktorla konuşuyodu kapının önünde yanına gittim ve orada düşüp bayılmışım.ve baygınken ağlama krizine girmişim.doktor eğer sen bilinçli bi anne olmasaydın ve çocuk evde iki kere daha kakasını yapsaydı ölücekti dedi.4 şişe serum yedi.serumlar çıkarıldıktan sonra da 1 gün bekledim çıkmadım hastaneden.şimdi eve geldik.inşallah tekrarlamaz.çok kötü günlerdi çok çok çok.RABBİM kimseyi evladıyla terbiye etmesin.bizimkileri de bize bağışlasın...
ay ebru frambuaz ve selkie büyük geçmiş olsun.
MERVEMİR CANIM RABBİM KUZUNU SANA BAĞIŞLAMIŞ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER.
BABASINI KAYBEDENLEREDE ALLAHTAN SABIR DİLİYORUM .
slm güzel annelera.s.
biberonla veriyorum caım açken veriyorum biraz içsin diye ozaman anlamıyo mama niyetine içiyo sonra mamasını veriyorum bittikten sonrada biraz daha veriyorum onu istemiyo ama ağzının içinde mama kalmasın diye az az vermeye çalışıyorum zorla bir iki yudum içiyo
normalde 3,5 saatte bir 120cc yada arada 150cc içiyo dün ilk ken içti 180cc çok acıkmıştı ondan
bizde yeni başladık 2 saatte bir 90cc içiyodu oyunla falan saati uzattım şimdi böyle içiyo
geçmiş olsun canımcım
tatlım geçmiş olsun şimdiden
selkicim geçmiş olsun emirhan'a
geçmişi yarıda bırakmak zorunda kaldım benimki uykuya geçicek mızmızlanıyo
komşular vardı yoruldum biraz temizlikti ikramdı derken
aynen valla bu sabah beşiğinde müziğini açtım sırf bakmak için yatağa yan dönmüş ve konuşuyor au aguuu lardayız yani anlayacağınız ve ben emzirme sonrası kızımla konuşurum çok hoşuna gidiyor günde yarım saat 1 saat konuşmak bebeklere terapi gibi iyi geliyormuş anneyi ve babayı daha iyi benimsiyorlar eşimde konuşur işten gelince mutfağa kadar sesi gelmeye başladı her geçen gün seside kuvvetleniyor
Dr. bana da şu an bebeğinize yapacağınız en büyük iyilik onun yüzüne bakarak konuşmak dedi.Ben ve babası da doğduğundan beri yüzüne bakarak konuşuyoruz.Gel babası gel yapıyoruz, Ali babanın çifliğini söylüyoruz, şarkılar söylüyoruz, konuşuyoruz, hayvan sesleri yapıyoruz .Oyunlar oynuyoruz.
cnım sağol.....
sağolcanım..ya yaptı işte bu sefer.......
y canım...ne zor günler geçirmişsiniz...inşallah bir daha tekrarlamaz...bir an öncede iyileşir...Allah sana bağışlamış yavrunu........
sağol canım..
canım benim emirhanda bir süedir iştahsızdı hiç farketmemişim boğazları şişmiş çoçuğun ,,sende bir kontrol et istersen bogazlarını...
canım sağol...
ben daha düzenleyemedim emirhanın yemesini...zaten hasta ...şu dönem zorlamayayım dedim...
bugün ilk defa sebze çorbası yaptım ...önce kaşıkla verdim bi 5-10 kaşık falan yedi ama zorla..kaşığı sevmiyor emirhan pek...kalanınıda biberona koydum öyle yedirdim..biberonla itiraz etmedi neyseki....
afiyet olsun canım yarasın minişime ay bir ay kaldı bende sabırsızlanıyorum başlamak için merakda ediyorum tepkisini inşallah severek yer herşeyi
kızlar bugün çok üzücü bi haber aldım buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama size yalvarıyorum eminimki yapıyorsunuzdur bebişler emdikten yada mama yedikten sonra en az 10 dk yanında bekleyin nolurr