rica ederim...
liste düzenlemek zor oluyor diye yardım etmek istedim...
avm gezerken eşimde söyledi: senin performansın düştü-çabuk yoruluyorsun
napim içimde bebek taşıyorum
kızlarrr dr dan cıktım ben esımın ofıse geldık hemen gırıp bakıyım dıdım
rahım agzı olcumum super cıktı hıc bır sorun yok..normal bır bayanın kac ıse benımkıde o cıktı
sanırım alısverıs ıcın 28 .haftayı beklemıcem ama 20 haftaya kadar dayanıcam
bu arada dondu poposunu actı bacakları alın sıze pipi der gibi cok cok kesınlestı artık erkekim
Allah ın ıznıyle guzel sonuclar alırsınız ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun...
neysekı verebılmıssın kıloları bebısınde saglıklıdır daha ne olsun
sımdı gayet ıyı gıdıyosun demekkı ..
aman yıyebılıosan yee dert etme kıloları sakın ben cok ısterdım ayyyyy canım sunu cektı dıyıp oturup basına delı gıbı yemeyı :125::125:
teşekkür ediyorum, inşallah....Selam kızlar
Hayırlı olsun canım cimcimen
Bende eşime diyorum kızlar babacı olur hadi iyisin yürüyüşü değişiyo adamın
Hadi güzel haberlerle gel canım
3,5 lt su mu
Ben yarım çay bardağı bile içmiyorum
Laktozsuz süt iç canım, şişkinlik yapmıyor tadı da güzel..
Hoşgeldin
İnş sonuçlarınız güzel çıkar kötü günler geride kalır..
Ben kullanıyorum canım
kızlarrr dr dan cıktım ben esımın ofıse geldık hemen gırıp bakıyım dıdım
rahım agzı olcumum super cıktı hıc bır sorun yok..normal bır bayanın kac ıse benımkıde o cıktı
sanırım alısverıs ıcın 28 .haftayı beklemıcem ama 20 haftaya kadar dayanıcam
bu arada dondu poposunu actı bacakları alın sıze pipi der gibi cok cok kesınlestı artık erkekim
gemcim cok sevindim artik korkulardan uzak rahatca tadini cikarirsin hamileliginin.bende grip oldum bogazlarim falan cok kotu hic nefes alamiyorum.napicam bilmiyorum valla.
benim gobuste baya belirginlesti kizlar bazen bebisim tekme mi atiyo taklami bilmem ama bariz bi sekilde hissediyorum bazende gece uyuyamiyorum kipir kipir oluyor.birde dis etlerim kaniyordu.simdide yemek yerken yerinden cikicak gibi sanciyor 6 gunumuz kaldi coook heyecanliyim insallah cinsiyetini ogrenebiilirim
sen hareketlerini bariz bir şekilde bu haftada hissediyorsan kızdır biz erkek anne adayları hala tekme yemedik kızlar daha erken haraketleniyo bak gem e şimdiden dayak manyağı oldu
sen hareketlerini bariz bir şekilde bu haftada hissediyorsan kızdır biz erkek anne adayları hala tekme yemedik kızlar daha erken haraketleniyo bak gem e şimdiden dayak manyağı oldu
biz ne zaman hissederiz ki? ben hissetmeyi çok istiyorum ama hiç bir belirti yok.:84:
senindemi erkekti
çin takvimin ne diyo? bir de ne zaman belli olcak randevun ne zaman? tarihin aslında uygun ama.ben erkek hissediyorum ama belirtilerim kiz diyor eger erkekse hurafeler curuyecek:86:
yok canım bu erkekler pipilerini göstererek cinsiyetleri hemen belli ediyorlar fakat iş tekmeye gelince temmeller kızlar daha çabuk hareketleniyo benim koyduğum teşhis bu bakalım arkadaşada yorum yaptım seninki şimdiden kıpır kıpırsa kızın olur diye tutacakmı bekliyorum haber verir artık ban
aa
haftaya cuma doktorum benim butun takvimler erkek diyo bitek burda japones diye bi arkadas test yapti kiz cikti zaten belli olsun burdan bas bas bagiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?