-----2010 KASIM hamişleri----

rica ederim...
liste düzenlemek zor oluyor diye yardım etmek istedim...

avm gezerken eşimde söyledi: senin performansın düştü-çabuk yoruluyorsun
napim içimde bebek taşıyorum

sağol cnm evt bende hemen pes ediyorum önceden ben çıkalım diye tuttururdum dışarı

şimdi eşim:

her hafta dışardayız hiç evde durmuyoruz eşimin izin günlerinde

oh ohh süper cnmm

heheheh çikin erkekinin heryeri ortadaa

düşünsene o bacakları açtığında insanın karnına değiyo ve baze cnmı yakıyo benim kızım

çok sert vuruyo elleri olamaz bacakları ayağı diye tahmin ediyorum

gemcim cok sevindim artik korkulardan uzak rahatca tadini cikarirsin hamileliginin.bende grip oldum bogazlarim falan cok kotu hic nefes alamiyorum.napicam bilmiyorum valla.

benim gobuste baya belirginlesti kizlar bazen bebisim tekme mi atiyo taklami bilmem ama bariz bi sekilde hissediyorum bazende gece uyuyamiyorum kipir kipir oluyor.birde dis etlerim kaniyordu.simdide yemek yerken yerinden cikicak gibi sanciyor 6 gunumuz kaldi coook heyecanliyim insallah cinsiyetini ogrenebiilirim

yiyemiyorum ki....bende çok istiyorum canım birşeyler istesin yiyeyim ama maalesef...arkadaşlarım şaşırıyor ne biçim hamilesin diye hiç canın birşeyler istemiyor mu?iste yapalım diyorlar ama istemiyor ben 4 ay boyunca sadece 1 bardak süt içtim et 1 haftadır azar azar yiyorum balık hiç yemedim çok zoooor çok....

teşekkür ediyorum, inşallah....

iyi akşamlar kızlar biraz önce banyodan çıktım hemen sırt üstü uzandım ve oğlumu dinlemeye başladım şeyma seninki gibi bir tekme hissetmesemde içimde ordan oraya gezdiğini yada döndüğünü farkedebiliyorum artık ama hala dışardan başkalarının hissedebileceği bişi değil herhalde buda iyi alamet inş. 1 haftaya kalmaz bende tekme yerim sizin nasıldı benim hissettiklerimden ne kadar sonra başkalarının hissedebileceği seviyeye geldi

sende servikal yetmezlik mi var ki?rahim ağzını ölçtürdüm deyince?

sen hareketlerini bariz bir şekilde bu haftada hissediyorsan kızdır biz erkek anne adayları hala tekme yemedik kızlar daha erken haraketleniyo bak gem e şimdiden dayak manyağı oldu

sen hareketlerini bariz bir şekilde bu haftada hissediyorsan kızdır biz erkek anne adayları hala tekme yemedik kızlar daha erken haraketleniyo bak gem e şimdiden dayak manyağı oldu

biz ne zaman hissederiz ki? ben hissetmeyi çok istiyorum ama hiç bir belirti yok.:84:

pardon gem le şeymayı karıştırdım kızı olup dayak manyağı olan şeymaydı

ben erkek hissediyorum ama belirtilerim kiz diyor eger erkekse hurafeler curuyecek:86:

yok canım bu erkekler pipilerini göstererek cinsiyetleri hemen belli ediyorlar fakat iş tekmeye gelince temmeller kızlar daha çabuk hareketleniyo benim koyduğum teşhis bu bakalım arkadaşada yorum yaptım seninki şimdiden kıpır kıpırsa kızın olur diye tutacakmı bekliyorum haber verir artık ban
aa

ben erkek hissediyorum ama belirtilerim kiz diyor eger erkekse hurafeler curuyecek:86:
çin takvimin ne diyo? bir de ne zaman belli olcak randevun ne zaman? tarihin aslında uygun ama.

pipisini ben bile gördüm diyorumda bir çoğu göremezsin deyip duruolar.

haftaya cuma doktorum benim butun takvimler erkek diyo bitek burda japones diye bi arkadas test yapti kiz cikti zaten belli olsun burdan bas bas bagiricam

slm kızlarr ayy bir ütü yaptımki hemde kaç makine offf,dahada uzun bir zaman yapmam zaten yeter bunlar yerleştirdim geldimm,evde 2 çocuk bir eş e birde ben ağır vasıta olunca zor oluyo tabi ütüler hem çok hemde zahmetli oluyo,sizlerin öyle bir derdi yoktur heralde,herkezin ilk bebişi ve evde 2 kişisiniz:)))

oynama meselesine gelince evet kızlar çook erken oynamaya başlar erkekler biraz tembeller bu konuda ben kendi çocuklarımdanda biliyorum öylelerdi yani,karnımdaki oğluşum bile az oynuyo..
ya kızlar çok merak ediyorum karnınız ne kadar büyüdü yada büyüdümü diye benimki aldı başını gidiyo vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…