• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlarrr dr dan cıktım ben esımın ofıse geldık hemen gırıp bakıyım dıdım :9:

rahım agzı olcumum super cıktı hıc bır sorun yok..normal bır bayanın kac ıse benımkıde o cıktı :nazar::nazar:

sanırım alısverıs ıcın 28 .haftayı beklemıcem ama 20 haftaya kadar dayanıcam :31:

bu arada dondu poposunu actı bacakları alın sıze pipi der gibi cok cok kesınlestı artık erkekim :55:

yiğidin malı meydanda:nazar:
maşallah erkeklerimiz kendini gösterme telaşındalar...
amannn haa 20. hfta haa 15 nolcek bişi bulursan al bence!!!:51:

benim sabah kalktigimda ac karinla cok hafif cikik tabi yemek yiyince biraz daha buyuk duruyo ama cok degil herkes dio hic gobegin cikmamis hamile oldugun belli olmuyor

benim sabah kalktigimda ac karinla cok hafif cikik tabi yemek yiyince biraz daha buyuk duruyo ama cok degil herkes dio hic gobegin cikmamis hamile oldugun belli olmuyor

cnm çok normal benim ilk bebeğimde 5.ci ayda çıkmaya başlamıştı ilkler de geç çıkar zaten ama tabi bünye meselesi...

gemcim cok sevindim artik korkulardan uzak rahatca tadini cikarirsin hamileliginin.bende grip oldum bogazlarim falan cok kotu hic nefes alamiyorum.napicam bilmiyorum valla.

benim gobuste baya belirginlesti kizlar bazen bebisim tekme mi atiyo taklami bilmem ama bariz bi sekilde hissediyorum bazende gece uyuyamiyorum kipir kipir oluyor.birde dis etlerim kaniyordu.simdide yemek yerken yerinden cikicak gibi sanciyor 6 gunumuz kaldi coook heyecanliyim insallah cinsiyetini ogrenebiilirim:52:

çok geçmiş olsun canım:71:
hamilelikte hasta olmak en çok korktuğum şey!!!:53:

iyi akşamlar kızlar biraz önce banyodan çıktım hemen sırt üstü uzandım ve oğlumu dinlemeye başladım şeyma seninki gibi bir tekme hissetmesemde içimde ordan oraya gezdiğini yada döndüğünü farkedebiliyorum artık ama hala dışardan başkalarının hissedebileceği bişi değil herhalde buda iyi alamet inş. 1 haftaya kalmaz bende tekme yerim sizin nasıldı benim hissettiklerimden ne kadar sonra başkalarının hissedebileceği seviyeye geldi

arkadasım hamileyken fıskiyeyi göbeğine tutunca bebeği fır dönermiş içerde...:52:
kızı şimdi su kuşu zaten...

ben denedim ama benim oğlanda tık yok:53:

Tatlım sudan çok tiksindim, içemiyorum ki :120:
İki yudum içeyim o kadar bulantı ilaçları kullanmama rağmen bana mısın demiyor, hemen çıkarıyorum ne varsa..
Dr "böyle içeceksen içme, maden suyu iç, ayran, süt, meyve suyuna ağırlık ver" dedi, bi de hala haftada 2 şişe serum yiyorum..
Bu şekilde 1 aydır gidiyoruz, böbrek fonksiyon testlerim falan da güzel çıkıyor, bir sorun yok yani..
Keşke içebilsem en azından serumdan kurtulurum ama maalesef, buna şükür napalım :21:

ben de son 3 haftaya kadar su içemiyodum hiç.senin gibi haftada serum takviyesi yapılıyodu.dr şişeyi yanına al her saat bi yudum iç dedi ha bide gece yatarken içiyorum gündüzleri gitmiyo ama gece içmek neden bilmiyorum daha kolay.uyku sersemliğinde gidiyo.
teyzem önceki hamileliğinde su tüketimi az olduğu için 6 aylıkken bebeğini aldılar plesantada su kalmadıgı için bebek susuz kalmıştı.o beni çok korkuttu ve zorluyorum kendimi bebişim için.

ayy bebiskomun suveteride cok tatli oluyo ama baya bi buyuk annemin yuzunden kadinin kucuk seylere alerjisi var kucuk yapcaktim annem cok kucuk olur bi kac ssene giydirirsin diye kanima girdi simdi or or bitmez :6:insallah bitince resmini ekliycem

çin takvimin ne diyo? bir de ne zaman belli olcak randevun ne zaman? tarihin aslında uygun ama.

pipisini ben bile gördüm diyorumda bir çoğu göremezsin deyip duruolar.:51:

yok canım yaa
ben ve eşimde bebemiz bacakları acıp takla atınca nohut kadar bişi gördük :66:12.haftada
birbirimize baktık sonra;
doktorda evet erkek dedi...

bebek pozunu güzel verirse gözüküyor...

16.haftada da popodan poz verdi... nohutu acıcık büyütmüştü...:69:

slm kızlarr ayy bir ütü yaptımki hemde kaç makine offf,dahada uzun bir zaman yapmam zaten yeter bunlar yerleştirdim geldimm,evde 2 çocuk bir eş e birde ben ağır vasıta olunca zor oluyo tabi ütüler hem çok hemde zahmetli oluyo,sizlerin öyle bir derdi yoktur heralde,herkezin ilk bebişi ve evde 2 kişisiniz:)))

oynama meselesine gelince evet kızlar çook erken oynamaya başlar erkekler biraz tembeller bu konuda ben kendi çocuklarımdanda biliyorum öylelerdi yani,karnımdaki oğluşum bile az oynuyo..
ya kızlar çok merak ediyorum karnınız ne kadar büyüdü yada büyüdümü diye benimki aldı başını gidiyo vallahi:nazar::nazar:

büyüdü valla canım büyümezmi benimde bariz belli

bu arada arkadaşım nasım göremezsin diyorlar pipiyi bizde gördük hatta ultrasonunu bile yüklemişim buraya siz görmedinizmi benim oğlumun pipişini

ben de son 3 haftaya kadar su içemiyodum hiç.senin gibi haftada serum takviyesi yapılıyodu.dr şişeyi yanına al her saat bi yudum iç dedi ha bide gece yatarken içiyorum gündüzleri gitmiyo ama gece içmek neden bilmiyorum daha kolay.uyku sersemliğinde gidiyo.
teyzem önceki hamileliğinde su tüketimi az olduğu için 6 aylıkken bebeğini aldılar plesantada su kalmadıgı için bebek susuz kalmıştı.o beni çok korkuttu ve zorluyorum kendimi bebişim için.
gerçektenmii amanallahım paso suya devamm:53::53::53:
ayy bebiskomun suveteride cok tatli oluyo ama baya bi buyuk annemin yuzunden kadinin kucuk seylere alerjisi var kucuk yapcaktim annem cok kucuk olur bi kac ssene giydirirsin diye kanima girdi simdi or or bitmez :6:insallah bitince resmini ekliycem

cnm evet anneler hep büyük örülsün isterler banada annem ve kayınvalidem hep öyle ördürürdü bende çok siznir olurdummm,yani küçükte lazım dimi ama

Son düzenleme:
ben o sayfaya bakmamışım herhalde hatırlamıyorum usg görüntüsünü. ya ne bileyim nasıl gördün o karaltıda diyolar ama ben gerçekten bariz gördüm. zaten önce pozisyon vermiyordu bacaklarını açtı. göründü. kordondur diolar ama ben kordonunu da ayrı gördüm ki zaten... aman ne bileyim, millet de bildiğinden mi dio öylesine mi bilmyiorum?

bende 3.8 kilo aldım...
göbekim var ama evde ince giyinince daha belirgin dışarda hamile pant. tunik giyince okadar gözükmüyor...
ama paltomun son iki düğmesi kapanmıyor:52:

Son düzenleme:
ben o sayfaya bakmamışım herhalde hatırlamıyorum usg görüntüsünü. ya ne bileyim nasıl gördün o karaltıda diyolar ama ben gerçekten bariz gördüm. zaten önce pozisyon vermiyordu bacaklarını açtı. göründü. kordondur diolar ama ben kordonunu da ayrı gördüm ki zaten... aman ne bileyim, millet de bildiğinden mi dio öylesine mi bilmyiorum?

sayfa 777 ye bak bakalım gördüğün şeyle aynımı
orda bizim pipiminiziz usg fotosu doktor teyzesi bide pipi yazdı usg ye ama 16 haftalık orda sen 12.haftada görmüşsüzn neyse bir bak bakalım

bende 3.8 kilo aldım...
göbekim var ama evde ince giyininde daha belirgin dışarda hamile pant. tunik giyince okadar gözükmüyor...
ama paltomun son iki düğmesi kapanmıyor:52:

ayyy..:8: o zaman ben vahim durumdayım.:76:
tayt dışında hiçbirşey olmuyo bana:(:5:
üzerine hep tunik giyiyorum.çünkü göbeğim kocaman:87:

Back
X