-----2010 KASIM hamişleri----

bende pekmez yiyemiyorumaslında hamileliğimden önce günde 1 bardak su içemezdim süt aslaaa:) aslında yemek içmekle aram hiç yoktu artık kendimi zorlaya zorlaya yeme içme konusunda baya bi ilerledim..yürüyüşün üstünde çok durdu hatta hava soğuk olduğu için ikiye böl sabah ve akşam toplam 1.5 saat yürü dedi doğum için çok önemliymiş ama ben halen uygulamadım ve acayip tembelleştim

başka kıyafet almayı düşünmüyorum cnm diğer hamileliklerimdekileri kullanıcam hepsi yeni duruyo,yok be tatlım normal taytlar hiççç olmuyo artık karnım erken büyüdü bunda hiç bişey olmuyo,bide nefes darlığı başladı zaten tam oldu zor hareket ediyorum adeta bide yemek yedinmiiii tamam artık pilm pitti.

PUR

alıntı yapamadım bı turlu asagıdakıler sana
3,5 lt su mu
Ben yarım çay bardağı bile içmiyorum

catlarsın solıım bak bıde sen en basta cok kotuydun ya bobreklerıne yazık ıcmen lazım 3,5 lt olmasada nekadar ıcebılırsen...aldıgın sıvıları su sayma..sadece su ıcmelısın

Laktozsuz süt iç canım, şişkinlik yapmıyor tadı da güzel..
evet aslında nıye denemedım kı :111:

lcw de vardı hamıle taytı :44:

banada yürümek hiçç iyi gelmiyo cnm hemen kasığım belim ağrıyo ve sık idrara çıktığım için uzun yürüyüşlerden sakınıyorum cnm,dr özelliklede günde 8 bardak su içiceksin dediği andan beri su içip wc ye taşınıyorumm,sadece okula gelip gidiyorum yarımşar saat oda bana zaten fazlasıyla geliyo..

surup gıbı ıcmeye calısın pekmezı ben ole yapıorum sevmıorum hıııc :120:

yurumek normal dogumda cok ıyı oluyormus kaslarla ılgılı olay..

oo zaten wc olayı gecelerimi uykularımı çalıyor benden...hamilelik umduğumdan zormuş:)

öylemii ne zamandır kullanıyosun cnm,benim bu ilk kutum ve bugün 3.günüm tozu bardakta çözündükten sonra içiyorumm.seninkide öylemi:26:

Evet suda eritiliyor, adı magnorm, portakallı bir tadı var..
Bir haftadır kullanıyorum ben de..

Tatlım sudan çok tiksindim, içemiyorum ki :120:
İki yudum içeyim o kadar bulantı ilaçları kullanmama rağmen bana mısın demiyor, hemen çıkarıyorum ne varsa..
Dr "böyle içeceksen içme, maden suyu iç, ayran, süt, meyve suyuna ağırlık ver" dedi, bi de hala haftada 2 şişe serum yiyorum..
Bu şekilde 1 aydır gidiyoruz, böbrek fonksiyon testlerim falan da güzel çıkıyor, bir sorun yok yani..
Keşke içebilsem en azından serumdan kurtulurum ama maalesef, buna şükür napalım

ben gıyınıp cıkıyorum kızlar...ınsallah olcumlerım ıyı cıkar dua edın bana lutfen :18:

gorusene kadar saglıcakla kalın :79:

surup gıbı ıcmeye calısın pekmezı ben ole yapıorum sevmıorum hıııc :120:

yurumek normal dogumda cok ıyı oluyormus kaslarla ılgılı olay..

1 haftadır hastalıktan mahfoldum zencefil ve bal karışımı içiyorum..keşke dediğin gibi içebilsem pekmezi o kokusunu aldımmı bitiriyo beni

bu arada kızlar bişey daha paylaşmak istiyorum çatlaklar için şimdiden kremlere yağlara başlayın...ben kakao yağı,kayısı yağı,üzüm çekirdeği yağı,jojovo yağı,bunların hepsini karıştırıyorum her gece yatmadan karnıma ve kasıklarıma sürüyorum pamuk gibi yapıyor...çok arkadaşımdan biliyorum hiç çatlakları olmadı ama şimdiden başlayın geç kalmayın...

hmmm bende çok tembelim ayneen

haklısın valla bende bu ara sanki biraz çok yemeye başladım :97:

ben gıyınıp cıkıyorum kızlar...ınsallah olcumlerım ıyı cıkar dua edın bana lutfen :18:

gorusene kadar saglıcakla kalın :79:

hadi hayırlı haberlerle gel tatlım

nerdesiniz kıslar...

dün evi süpürdüm... bu sabah silip halılarımı serdim...
eskisi gibi bi çırpıda bitmiyo ya bu temizlik???

nerdesiniz kıslar...

dün evi süpürdüm... bu sabah silip halılarımı serdim...
eskisi gibi bi çırpıda bitmiyo ya bu temizlik???

öyle bitmez

hamilelikte işler bitmiyo sankii

gözünde büyütüyo insan bu arada keramosun sen artık cinsiyetleri bildirmene

gerek kalmadı

çünkü 3-4 kişi kaldı cinsiyeti bilinmeyen onlarda siteye uğramıyorlar cnm tşkrler ilgin için

ayyy tost yedim ama doymadım... tokluk hissim yine kayboldu 2-3 gündür...:26:

kendimi tutmasam ooooo!!!

rica ederim...
liste düzenlemek zor oluyor diye yardım etmek istedim...

avm gezerken eşimde söyledi: senin performansın düştü-çabuk yoruluyorsun
napim içimde bebek taşıyorum

kızlarrr dr dan cıktım ben esımın ofıse geldık hemen gırıp bakıyım dıdım

rahım agzı olcumum super cıktı hıc bır sorun yok..normal bır bayanın kac ıse benımkıde o cıktı

sanırım alısverıs ıcın 28 .haftayı beklemıcem ama 20 haftaya kadar dayanıcam

bu arada dondu poposunu actı bacakları alın sıze pipi der gibi cok cok kesınlestı artık erkekim

rica ederim...
liste düzenlemek zor oluyor diye yardım etmek istedim...

avm gezerken eşimde söyledi: senin performansın düştü-çabuk yoruluyorsun
napim içimde bebek taşıyorum

duser tabı hormonlar tavan,kan basıncı tavan,aldıgımız nefes yetmıyor...

yorma kendını fazla... temızlık olmasada olur benım evım artık bal dök yala degıl yanı hııııııııııııııcte umrumda degıl :97:

kizlar bisi sorcam adetimin bugun 8.gunu ama kasiklarimda agri var adet agrisi gibi ama cok daha hafifi neden olabilir yumurtlamamda 16.gunlerde fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…