- 30 Ocak 2010
- 271
- 87
- 123
hadi gözünaydın olsun cnm uzun uzun yazmışsınn
zevkle okudum güzel bilgiler paylaşmışsın
benimde doktorum ceviz ve süt dedi ama sütü neden gece dedii diye düşünmüştüm
demekki bu yüzdenmişş
banada 2;5 lt su dedi yürüyüş filan demedi sütüde gece 1 bardak dedii
öğün aralarında yoğurt dedi onun yerine ayran içiyorum oda hergün değill
bu arada yumurtanın beyazında acaip kalsiyum varmış doktorumda öyle demiştii
haftada 4-5 kez yumurta yeriz biz ondan sorun yok şükür
baştan tiksinmiştim ama şimdi geçti şükür birde pekmez demişti doktorum
bal ve reçellere ne katıldığını bilemem ama pekmez bir tatlı kaşığı al dedi günde
doktorundan güzel bilgiler alan paylaşsın lütfen bayanlar
iyiyim cnm sağolasın
sen nasılsın
hımm iyi bulduysan ne güzel nekadara altın pantolonu cnmm
birde gebe diye internet sitesi var ordada güzel ürünler var bi incele istersen
tayt normal taylar olmuyomu cnmm
ben normal taytlarımı hala kullanıyorum ama belini kıvırıyorum tabi sıkıyo yoksaartık
sıkıştırmaya başladı cadaloz
başka kıyafet almayı düşünmüyorum cnm diğer hamileliklerimdekileri kullanıcam hepsi yeni duruyo,yok be tatlım normal taytlar hiççç olmuyo artık karnım erken büyüdü bunda hiç bişey olmuyo,bide nefes darlığı başladı zaten tam oldu zor hareket ediyorum adeta bide yemek yedinmiiii tamam artık pilm pitti.
bende pekmez yiyemiyorumaslında hamileliğimden önce günde 1 bardak su içemezdim süt aslaaa:) aslında yemek içmekle aram hiç yoktu artık kendimi zorlaya zorlaya yeme içme konusunda baya bi ilerledim..yürüyüşün üstünde çok durdu hatta hava soğuk olduğu için ikiye böl sabah ve akşam toplam 1.5 saat yürü dedi doğum için çok önemliymiş ama ben halen uygulamadım ve acayip tembelleştim
bende pekmez yiyemiyorumaslında hamileliğimden önce günde 1 bardak su içemezdim süt aslaaa:) aslında yemek içmekle aram hiç yoktu artık kendimi zorlaya zorlaya yeme içme konusunda baya bi ilerledim..yürüyüşün üstünde çok durdu hatta hava soğuk olduğu için ikiye böl sabah ve akşam toplam 1.5 saat yürü dedi doğum için çok önemliymiş ama ben halen uygulamadım ve acayip tembelleştim
banada yürümek hiçç iyi gelmiyo cnm hemen kasığım belim ağrıyo ve sık idrara çıktığım için uzun yürüyüşlerden sakınıyorum cnm,dr özelliklede günde 8 bardak su içiceksin dediği andan beri su içip wc ye taşınıyorumm,sadece okula gelip gidiyorum yarımşar saat oda bana zaten fazlasıyla geliyo..
öylemii ne zamandır kullanıyosun cnm,benim bu ilk kutum ve bugün 3.günüm tozu bardakta çözündükten sonra içiyorumm.seninkide öylemi:26:
PUR
alıntı yapamadım bı turlu asagıdakıler sana
3,5 lt su mu
Ben yarım çay bardağı bile içmiyorum
catlarsın solıım bakbıde sen en basta cok kotuydun ya bobreklerıne yazık ıcmen lazım 3,5 lt olmasada nekadar ıcebılırsen...aldıgın sıvıları su sayma..sadece su ıcmelısın
Laktozsuz süt iç canım, şişkinlik yapmıyor tadı da güzel..
evet aslında nıye denemedım kı :111:
surup gıbı ıcmeye calısın pekmezı ben ole yapıorum sevmıorum hıııc :120:
yurumek normal dogumda cok ıyı oluyormus kaslarla ılgılı olay..
ben gıyınıp cıkıyorum kızlar...ınsallah olcumlerım ıyı cıkar dua edın bana lutfen :18:
gorusene kadar saglıcakla kalın :79:
başka kıyafet almayı düşünmüyorum cnm diğer hamileliklerimdekileri kullanıcam hepsi yeni duruyo,yok be tatlım normal taytlar hiççç olmuyo artık karnım erken büyüdü bunda hiç bişey olmuyo,bide nefes darlığı başladı zaten tam oldu zor hareket ediyorum adeta bide yemek yedinmiiii tamam artık pilm pitti.
ben gıyınıp cıkıyorum kızlar...ınsallah olcumlerım ıyı cıkar dua edın bana lutfen :18:
gorusene kadar saglıcakla kalın :79:
nerdesiniz kıslar...
dün evi süpürdüm... bu sabah silip halılarımı serdim...
eskisi gibi bi çırpıda bitmiyo ya bu temizlik???
öyle bitmez
hamilelikte işler bitmiyo sankii
gözünde büyütüyo insan bu arada keramosun sen artık cinsiyetleri bildirmene
gerek kalmadı
çünkü 3-4 kişi kaldı cinsiyeti bilinmeyen onlarda siteye uğramıyorlar cnm tşkrler ilgin için
rica ederim...
liste düzenlemek zor oluyor diye yardım etmek istedim...
avm gezerken eşimde söyledi: senin performansın düştü-çabuk yoruluyorsun
napim içimde bebek taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?