selam kızlar....14 haftalık oldum :)Ankara ufuk üniversitesine gidiyorum çok ta memnunum...2 li tarama testini yaptırdıktan sonra özele göstermek istedim çok araştırdım ve alanında uzman bi doktor buldum ve gecen hafta gittim...çok şükür hersey yolunda...hayatım boyunca kız çocuğu delisi oldum ve kendimi ona hazırladım ama bi baktık oğlum oluyormuş:)tabiki sevindim...hamileliğin başından beri hep korkular oldu ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...şunu yapsam ona zarar verirmi doktorun söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle sağlıklı bebekler için dikkatinizi çekecektir...Günde 3,5 litre su,1 litre süt ve 1 bardaktaze sıkılmış portakal suyu içmelisin dedi..sütü özellikle gece tüket çünkü bebeğin gece kalsiyuma ihtiyacı oluyor dedi..günde 4 tane ceviz(kuruyemişlerden uzak dur ceviz karşılıyor dedi) haftada 4 tane yumurta haftada 4 gün kırmızı yada beyaz et tüketmelisin ve beyaz emekten uzak dur boşuna hammalık yapma dedi...toplamda 10-12 kilo alman gerekiyor ve bunları uygula günde 1,5 saat mutlaka yürü dedi...geceleri çok tedirginim karnımın üstüne yatıyorum farkında değilim alışkanlık bunu söyledim korkma bebeğe bu şekilde zarar veremezsin zaten ilerde yatamayacaksın dedi...yüzüme ve koluma iğneli epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim dedim koluna değil ama yüzünü bitirebilirsin sakıncası yok dedi...ilişki içinde 34.haftaya kadar sorun yok dedi...Allah hepinizin gönlüne göre versin herkese sağlıklı günler diliyorum...
teşekkür ederim benimde kızım olacak inşallah biraz zor bir gebelik benimkisi...aşırı bulantı ve kusma var birde 5 gün önce amniyosentez olduk bekliyoruz bakalım...
ınsallah guzelce atlatırsınız 9 ayı
amnıyosentez neden yapıldı ??
kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum
yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm
fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:
30 muilerleyen aylarda yükseğe uzanmayın halk arasında emzikten düşme denilen bebeğin plesantasının yerinden ayrılması gibi şeyler allah korusun olabiliyor çok zorlanmayın
hassaslaşan dişetleriniz ve arka dişleriniz için sensodyne öneriliyor şişen dişetlerinizi de fırçaya macun sürerek rahatlatabilirsiniz eğer ciddi bir diş probleminiz varsa 2.trimester bunları yaptırmak çektirmek için en uygun dönem...
karın çatlakları için 4. aydan itibaren çatlak kremi kullanmaya başlayın tecrübeyle sabittir phitolastyl ilk gebeliğimde 30 kilo almama rağmen hiç çatlamamı sağladı
bende kızımda 20 oğlumda 22 kg almıştımm,bakalım bu oğluşumda kaç kg alıcamm:26:
masallahhh
benım hıc ıstahım yokta (sımdılık) sasırdım bu kılolara..henuz 1 kılo aldım ..
suana kadar kac kılo aldın
2 kg almışım cnm şu ana kadar iştahsızlık vardı,bide bulantılarımdan ve çıkartmalarımdan 4 kg vermiştim anca alıcam inş...
sen şuan kaç kg sin.
30 mucıddımısın nasıl aldın okadar
ikili testte yaşıma rağmen 40/1 oranında down senromunda yüksek risk tespit edildi mecburen yaptırdık amniyosentezi....çok zor günler geçiriyoruz kızımla...inşallah mart başında belli olacak sonuçlar...teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....
valla bende bilmiyorum kendimden bir tane daha yarattım resmen...ama doğumdan sonra 2 yıl içinde eski kilomunda altına düşmüştüm.bunda 17+2 daha 1,5 kilo aldım kızımda bu haftalarda 9 kilo falan almıştım
kızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))
kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemm
bnm cimcimelerde öle olucak cefasını bz sefasını babalar çekiyooo
tunyadıınnnnnn anneler
ben bugun 16.30 da çoçuumu gorucemvakıt gecmıyor
cgdmk kızın oluyormus cok sevındım hayırlı evlat olsun ınsallah..kızlarımızın sayısı da artıyor caktırmadan
selam kızlar....14 haftalık oldum :)Ankara ufuk üniversitesine gidiyorum çok ta memnunum...2 li tarama testini yaptırdıktan sonra özele göstermek istedim çok araştırdım ve alanında uzman bi doktor buldum ve gecen hafta gittim...çok şükür hersey yolunda...hayatım boyunca kız çocuğu delisi oldum ve kendimi ona hazırladım ama bi baktık oğlum oluyormuş:)tabiki sevindim...hamileliğin başından beri hep korkular oldu ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...şunu yapsam ona zarar verirmi doktorun söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle sağlıklı bebekler için dikkatinizi çekecektir...Günde 3,5 litre su,1 litre süt ve 1 bardaktaze sıkılmış portakal suyu içmelisin dedi..sütü özellikle gece tüket çünkü bebeğin gece kalsiyuma ihtiyacı oluyor dedi..günde 4 tane ceviz(kuruyemişlerden uzak dur ceviz karşılıyor dedi) haftada 4 tane yumurta haftada 4 gün kırmızı yada beyaz et tüketmelisin ve beyaz emekten uzak dur boşuna hammalık yapma dedi...toplamda 10-12 kilo alman gerekiyor ve bunları uygula günde 1,5 saat mutlaka yürü dedi...geceleri çok tedirginim karnımın üstüne yatıyorum farkında değilim alışkanlık bunu söyledim korkma bebeğe bu şekilde zarar veremezsin zaten ilerde yatamayacaksın dedi...yüzüme ve koluma iğneli epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim dedim koluna değil ama yüzünü bitirebilirsin sakıncası yok dedi...ilişki içinde 34.haftaya kadar sorun yok dedi...Allah hepinizin gönlüne göre versin herkese sağlıklı günler diliyorum...
kocaman olmussunuz masallaahsaglıkla gelsın erkekin
gunde 1 lt sut cok demıs sankı dr un ...yaptıgı gazda goz onune alınırsa benım ıcın cok zor bı ıhtımal
ikili testte yaşıma rağmen 40/1 oranında down senromunda yüksek risk tespit edildi mecburen yaptırdık amniyosentezi....çok zor günler geçiriyoruz kızımla...inşallah mart başında belli olacak sonuçlar...teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....
kızlar aranızda magnezyum ilacı kullanan varmı?
ben kullanıyorum adıda (magvital)
kocaman olmussunuz masallaahsaglıkla gelsın erkekin
gunde 1 lt sut cok demıs sankı dr un ...yaptıgı gazda goz onune alınırsa benım ıcın cok zor bı ıhtımal
slm cnmmm nasılsın?evet bende geçen hafta gittim lc waikikiye hamile kıyafeti almak için pantolonlar okadar boll ki benim gibi 2 kişi girer içine,tam almaktan vazgeçtim dedim,bir tane siyah kot pantolon gördüm ve onu aldım belden ayarlamalı çok cepli çok güzel hemen onu aldım,bide üst aldım onun dışında bide tayt arıyorum ama bulamadım,lcwaikikiden sadece onları alabildim cnm başka olan bulamadım yani.
Selam kızlar
Hayırlı olsun canım cimcimen
Bende eşime diyorum kızlar babacı olur hadi iyisin yürüyüşü değişiyo adamın
Hadi güzel haberlerle gel canım
3,5 lt su mu
Ben yarım çay bardağı bile içmiyorum
Laktozsuz süt iç canım, şişkinlik yapmıyor tadı da güzel..
Hoşgeldin
İnş sonuçlarınız güzel çıkar kötü günler geride kalır..
Ben kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?