-----2010 KASIM hamişleri----

kocaman olmussunuz masallaah saglıkla gelsın erkekin

gunde 1 lt sut cok demıs sankı dr un ...yaptıgı gazda goz onune alınırsa benım ıcın cok zor bı ıhtımal

teşekkür ederim benimde kızım olacak inşallah biraz zor bir gebelik benimkisi...aşırı bulantı ve kusma var birde 5 gün önce amniyosentez olduk bekliyoruz bakalım...

ınsallah guzelce atlatırsınız 9 ayı

amnıyosentez neden yapıldı ??

ilerleyen aylarda yükseğe uzanmayın halk arasında emzikten düşme denilen bebeğin plesantasının yerinden ayrılması gibi şeyler allah korusun olabiliyor çok zorlanmayın
hassaslaşan dişetleriniz ve arka dişleriniz için sensodyne öneriliyor şişen dişetlerinizi de fırçaya macun sürerek rahatlatabilirsiniz eğer ciddi bir diş probleminiz varsa 2.trimester bunları yaptırmak çektirmek için en uygun dönem...
karın çatlakları için 4. aydan itibaren çatlak kremi kullanmaya başlayın tecrübeyle sabittir phitolastyl ilk gebeliğimde 30 kilo almama rağmen hiç çatlamamı sağladı

ınsallah guzelce atlatırsınız 9 ayı

amnıyosentez neden yapıldı ??

ikili testte yaşıma rağmen 40/1 oranında down senromunda yüksek risk tespit edildi mecburen yaptırdık amniyosentezi....çok zor günler geçiriyoruz kızımla...inşallah mart başında belli olacak sonuçlar...teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....

kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum

yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm

fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:

slm cnmmm nasılsın?evet bende geçen hafta gittim lc waikikiye hamile kıyafeti almak için pantolonlar okadar boll ki benim gibi 2 kişi girer içine,tam almaktan vazgeçtim dedim,bir tane siyah kot pantolon gördüm ve onu aldım belden ayarlamalı çok cepli çok güzel hemen onu aldım,bide üst aldım onun dışında bide tayt arıyorum ama bulamadım,lcwaikikiden sadece onları alabildim cnm başka olan bulamadım yani.

30 mu cıddımısın nasıl aldın okadar

masallahhh

benım hıc ıstahım yokta (sımdılık) sasırdım bu kılolara..henuz 1 kılo aldım ..

suana kadar kac kılo aldın

2 kg almışım cnm şu ana kadar iştahsızlık vardı,bide bulantılarımdan ve çıkartmalarımdan 4 kg vermiştim anca alıcam inş...

sen şuan kaç kg sin.

2 kg almışım cnm şu ana kadar iştahsızlık vardı,bide bulantılarımdan ve çıkartmalarımdan 4 kg vermiştim anca alıcam inş...

sen şuan kaç kg sin.

bende bulantı ıstıfra olmadı hıc cok sukur sadece yıyemıyorum

61 ım su anda

30 mu cıddımısın nasıl aldın okadar

valla bende bilmiyorum kendimden bir tane daha yarattım resmen...ama doğumdan sonra 2 yıl içinde eski kilomunda altına düşmüştüm.bunda 17+2 daha 1,5 kilo aldım kızımda bu haftalarda 9 kilo falan almıştım

Allah ın ıznıyle guzel sonuclar alırsınız ınsallah hakkınızda hayırlısı olsun...

neysekı verebılmıssın kıloları bebısınde saglıklıdır daha ne olsun

sımdı gayet ıyı gıdıyosun demekkı ..
aman yıyebılıosan yee dert etme kıloları sakın ben cok ısterdım ayyyyy canım sunu cektı dıyıp oturup basına delı gıbı yemeyı :125::125:

Selam kızlar

kızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))

Hayırlı olsun canım cimcimen

kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemm
bnm cimcimelerde öle olucak cefasını bz sefasını babalar çekiyooo

Bende eşime diyorum kızlar babacı olur hadi iyisin yürüyüşü değişiyo adamın

Hadi güzel haberlerle gel canım

3,5 lt su mu
Ben yarım çay bardağı bile içmiyorum

gunde 1 lt sut cok demıs sankı dr un ...yaptıgı gazda goz onune alınırsa benım ıcın cok zor bı ıhtımal

Laktozsuz süt iç canım, şişkinlik yapmıyor tadı da güzel..

Hoşgeldin
İnş sonuçlarınız güzel çıkar kötü günler geride kalır..

kızlar aranızda magnezyum ilacı kullanan varmı?
ben kullanıyorum adıda (magvital)

Ben kullanıyorum canım

Haklısın banada fazla gibi geldi ilk gün dediğini yaptım feci rahatsız oldum içtiğim sudan sütten

iyiyim cnm sağolasın

sen nasılsın

hımm iyi bulduysan ne güzel nekadara altın pantolonu cnmm

birde gebe diye internet sitesi var ordada güzel ürünler var bi incele istersen

tayt normal taylar olmuyomu cnmm

ben normal taytlarımı hala kullanıyorum ama belini kıvırıyorum tabi sıkıyo yoksa artık

sıkıştırmaya başladı cadaloz

öylemii ne zamandır kullanıyosun cnm,benim bu ilk kutum ve bugün 3.günüm tozu bardakta çözündükten sonra içiyorumm.seninkide öylemi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…