-----2010 KASIM hamişleri----

yiğidin malı meydanda
maşallah erkeklerimiz kendini gösterme telaşındalar...
amannn haa 20. hfta haa 15 nolcek bişi bulursan al bence!!!

benim sabah kalktigimda ac karinla cok hafif cikik tabi yemek yiyince biraz daha buyuk duruyo ama cok degil herkes dio hic gobegin cikmamis hamile oldugun belli olmuyor

benim sabah kalktigimda ac karinla cok hafif cikik tabi yemek yiyince biraz daha buyuk duruyo ama cok degil herkes dio hic gobegin cikmamis hamile oldugun belli olmuyor

cnm çok normal benim ilk bebeğimde 5.ci ayda çıkmaya başlamıştı ilkler de geç çıkar zaten ama tabi bünye meselesi...

çok geçmiş olsun canım
hamilelikte hasta olmak en çok korktuğum şey!!!

arkadasım hamileyken fıskiyeyi göbeğine tutunca bebeği fır dönermiş içerde...
kızı şimdi su kuşu zaten...

ben denedim ama benim oğlanda tık yok

ben de son 3 haftaya kadar su içemiyodum hiç.senin gibi haftada serum takviyesi yapılıyodu.dr şişeyi yanına al her saat bi yudum iç dedi ha bide gece yatarken içiyorum gündüzleri gitmiyo ama gece içmek neden bilmiyorum daha kolay.uyku sersemliğinde gidiyo.
teyzem önceki hamileliğinde su tüketimi az olduğu için 6 aylıkken bebeğini aldılar plesantada su kalmadıgı için bebek susuz kalmıştı.o beni çok korkuttu ve zorluyorum kendimi bebişim için.

ayy bebiskomun suveteride cok tatli oluyo ama baya bi buyuk annemin yuzunden kadinin kucuk seylere alerjisi var kucuk yapcaktim annem cok kucuk olur bi kac ssene giydirirsin diye kanima girdi simdi or or bitmez insallah bitince resmini ekliycem

çin takvimin ne diyo? bir de ne zaman belli olcak randevun ne zaman? tarihin aslında uygun ama.

pipisini ben bile gördüm diyorumda bir çoğu göremezsin deyip duruolar.

yok canım yaa
ben ve eşimde bebemiz bacakları acıp takla atınca nohut kadar bişi gördük 12.haftada
birbirimize baktık sonra;
doktorda evet erkek dedi...

bebek pozunu güzel verirse gözüküyor...

16.haftada da popodan poz verdi... nohutu acıcık büyütmüştü...

büyüdü valla canım büyümezmi benimde bariz belli

bu arada arkadaşım nasım göremezsin diyorlar pipiyi bizde gördük hatta ultrasonunu bile yüklemişim buraya siz görmedinizmi benim oğlumun pipişini

gerçektenmii amanallahım paso suya devamm

Son düzenleme:
ben o sayfaya bakmamışım herhalde hatırlamıyorum usg görüntüsünü. ya ne bileyim nasıl gördün o karaltıda diyolar ama ben gerçekten bariz gördüm. zaten önce pozisyon vermiyordu bacaklarını açtı. göründü. kordondur diolar ama ben kordonunu da ayrı gördüm ki zaten... aman ne bileyim, millet de bildiğinden mi dio öylesine mi bilmyiorum?

bende 3.8 kilo aldım...
göbekim var ama evde ince giyinince daha belirgin dışarda hamile pant. tunik giyince okadar gözükmüyor...
ama paltomun son iki düğmesi kapanmıyor

Son düzenleme:

sayfa 777 ye bak bakalım gördüğün şeyle aynımı
orda bizim pipiminiziz usg fotosu doktor teyzesi bide pipi yazdı usg ye ama 16 haftalık orda sen 12.haftada görmüşsüzn neyse bir bak bakalım

bende 3.8 kilo aldım...
göbekim var ama evde ince giyininde daha belirgin dışarda hamile pant. tunik giyince okadar gözükmüyor...
ama paltomun son iki düğmesi kapanmıyor

ayyy.. o zaman ben vahim durumdayım.:76:
tayt dışında hiçbirşey olmuyo bana
üzerine hep tunik giyiyorum.çünkü göbeğim kocaman:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…