-----2010 KASIM hamişleri----

ben kilo verdigim icin hersey rahat olluyor ama kot falan giyince otuurunca sanki bebegim sikisiyo gibi geliyo acilen hamile pantalonu almam lazim

sayfa 777 ye bak bakalım gördüğün şeyle aynımı
orda bizim pipiminiziz usg fotosu doktor teyzesi bide pipi yazdı usg ye ama 16 haftalık orda sen 12.haftada görmüşsüzn neyse bir bak bakalım

evt bunun gibiydi. ben de geçen hafta gördüm. 15. haftada yani. 12 diildi. görmüşüm işte bea oğlışlarımızın pipiside benziyo sankim he?

kızlar çok özeniyordum siz sohbet ediyosunuz diye ama hep uykum geliyodu.. yine geldi alıştı vücudum galiba
hepinize iyi akşamlar..

evt bunun gibiydi. ben de geçen hafta gördüm. 15. haftada yani. 12 diildi. görmüşüm işte bea oğlışlarımızın pipiside benziyo sankim he?

:90::90: pipi bu benzer tabi helede nohut kadar olunca ama aynı sünnetli gibi kız bu pipi
babasına dedim aynı sünnetli gibi görünüyor iyi ne güzel yırttık sünnetten diyo

:90::90: pipi bu benzer tabi helede nohut kadar olunca ama aynı sünnetli gibi kız bu pipi
babasına dedim aynı sünnetli gibi görünüyor iyi ne güzel yırttık sünnetten diyo

eşime de gösterdim sizin pipiyi güldü. bizimkine gittiğimde o ilk kez yoktu bizimki de bu kadarcıkmıydı dio, yok kocamandı

eşime de gösterdim sizin pipiyi güldü. bizimkine gittiğimde o ilk kez yoktu bizimki de bu kadarcıkmıydı dio, yok kocamandı

yazıyı okudum güzel bir kahkaha patlattım yok kocamandı eşimde soruyor ne oldu diye
bende kaçmak zorundayım tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar

kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum

yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm

fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:

ben 26 tlye aldım paçalarını dizden daralttım güzel oldu baya :))

Tatlım çok sevindim
Gözün aydın harika haberler getirmişsin
Oğluşunda hayırlı olsun

Canım bu haftada 2 serum benim çok çok iyi halim, 5. haftamdan 11-12. haftama kadar 2 günde birdi..Bir ay kadar önce çok rahatsızlandım ve bi günde 2 serum yiyordum 2 hafta kesintisiz sürdü. Tedavi fayda etmeseydi benim de bebeğimi alacaklardı ama şükür ki değerlerim normale dönünce haftada 2ye çevirdi dr. Günde 5-6 tane maden suyu içiyorum zararı yok faydası var diyor dr, diğer sıvılarda tamam su gibi değil ama hiç olmamasından iyi.. Plesentadaki su dahil herşey normal şu an. Yudum yudum denedim, gece uyku sersemi her yöntemi denedim ama yok yani, durmuyor midemde.. Dr kendi diyor tamam deneme artık böyle devam et diye..

purcum sen kac kilosun bu serumlar kilo aldiriyormu:26:

Hayır aldırmıyor sanırım, sadece sıvı kaybını engelliyor..
56ydım 8 kilo verdim, yemek yiyebilmeye başlayınca 4ünü geri aldım.
Şu an 52 kiloyum. Serumdan değil eskisi gibi çıkarmadığım için aldım diye düşünüyorum.

cok zor gercekten ben 2 bucuk kilo verdim ama resmen coktum allaha sukur atlattim simdide canim hep biseyler cekiyo abartmamam lazim yoksa sonum hicte iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…