sayfa 777 ye bak bakalım gördüğün şeyle aynımı
orda bizim pipiminiziz usg fotosu doktor teyzesi bide pipi yazdı usg ye ama 16 haftalık orda sen 12.haftada görmüşsüzn neyse bir bak bakalım
evt bunun gibiydi. ben de geçen hafta gördüm. 15. haftada yani. 12 diildi. görmüşüm işte beaoğlışlarımızın pipiside benziyo sankim he?
:90::90: pipi bu benzer tabi helede nohut kadar olunca ama aynı sünnetli gibi kız bu pipi
babasına dedim aynı sünnetli gibi görünüyor iyi ne güzel yırttık sünnetten diyo
eşime de gösterdim sizin pipiyi güldü.bizimkine gittiğimde o ilk kez yoktu bizimki de bu kadarcıkmıydı dio, yok kocamandı
fıskiye işini benim de denemem lazım
Yapmayın kızlar korkuyolardır belki, yada rahatsız oluyorlardır sesten falan...Kıyamam ben
kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum
yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm
fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:
Tatlım çok sevindimkızlarrr dr dan cıktım ben esımın ofıse geldık hemen gırıp bakıyım dıdım
rahım agzı olcumum super cıktı hıc bır sorun yok..normal bır bayanın kac ıse benımkıde o cıktı
sanırım alısverıs ıcın 28 .haftayı beklemıcem ama 20 haftaya kadar dayanıcam
bu arada dondu poposunu actı bacakları alın sıze pipi der gibi cok cok kesınlestı artık erkekim
ben de son 3 haftaya kadar su içemiyodum hiç.senin gibi haftada serum takviyesi yapılıyodu.dr şişeyi yanına al her saat bi yudum iç dedi ha bide gece yatarken içiyorum gündüzleri gitmiyo ama gece içmek neden bilmiyorum daha kolay.uyku sersemliğinde gidiyo.
teyzem önceki hamileliğinde su tüketimi az olduğu için 6 aylıkken bebeğini aldılar plesantada su kalmadıgı için bebek susuz kalmıştı.o beni çok korkuttu ve zorluyorum kendimi bebişim için.
purcum sen kac kilosun bu serumlar kilo aldiriyormu:26:
hadi gözünaydın cnm hayırlı olsun inş..
sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah gözünüz aydın.
cgdmk kızın oluyormus cok sevındım hayırlı evlat olsun ınsallah..kızlarımızın sayısı da artıyor caktırmadan
Hayırlı olsun canım cimcimen
hadi ya cok vermissin insallah en kisa zamanda toparlanirsin allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?