-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın Kızlar,

Bugün ilkokul arkadaşım gelecek 1'de, onu bekliyorum, sizlere bakayım bi dedim...

Naz'cım olur öle karışıklıklar, o kadar çok melek var ki, kız erkek karıştıralım bişey olmaz

Ama bu topikte kız az olduğu için kıymetli değil mi

gnydın cnmm
ewet walla kızlar azınlık:) kıymetlileerimiz bzmm

ayyy benim ikinci çocuğum kız olursa(inşallahhh) veremem kimselere:26::26::26:
kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemm
bnm cimcimelerde öle olucak cefasını bz sefasını babalar çekiyooo

yu tup ta bebekli videolar isliyordum korktum yaaa

güzelim bebeki korkunc yapmışlar.

linki vermiyorum sizde korkmayın

ayyy içim titredi...

yaaa evet bende izledim,geçenlerde bir arkadaş bebeğin doğmadan 1 gün önceki Allah ile konuşmasını eklemişti sonra dğer videolara bakiim dedim saçma saçma şeyler yapıyorlar

oğluşumun az önce doğum gününü kutladıkta çok yoruldum uzanarak size bakiym dedim,7 yaşına girdi sarı civcivimm

oğluşunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı güzel ömürleri olsun inşallah

kızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))

sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah gözünüz aydın.

seyma ciclerini iyi günlerde giysin inşallah. bende dün akşam carrefourdaydım mother care'e bakındım çok güzel ciciler var ama çok pahalı cinsiyeti kesinleştiğinde don alıcam, baktım ama 1,5 yaş ve üzeri için var 4lü set halde 25 lira :26: araştırmam lazım

kızlar başka oluyo cnm gerçekten bzde 2 kızız babaya çok düşkün oluyolar gerçekten babamıı kmseye değişmeeemm
bnm cimcimelerde öle olucak cefasını bz sefasını babalar çekiyooo

aynen öyle walla canım...

2 yeğenim var, ablam der ki benim ömrümden alsın Allah'ım onlara versin, çokk seviyorum der...

Ama çocuklar baba aşığı, anne hiç gözlerinde yokkk

Eşime dedim ki kızımız olunca ben veremem kimseye, kızımız bi de evlenecek mi, otursun oturduğu yerde dedi, bi de çirkin olsun kızımız dedi

allah iiliğini hiç anne babaya çirkin gelirmii bebeğiii
melek onlar yaaaa

Valla ben kızımı versem, babamız vermeyecek o kesinleşti

Çirkin gelmez, hatta en çirkin bebek en güzel bebek gibi gelir anne babaya
bzm babamızda öle önce bndim sadece kıskandığı şimdi 3 tane olcak diyooo

kargaya yawrusu bülbül gelirmiş misaaali

sağol cnm bnmmm

indirimli ürünler nerdeyse kalkmış bile

hemen baharlıkları dizmişler vitrinlereee

birkaçtane kalın kışa giysiler alıyım dedim ama

ancak bir tane tulum alabildimm

zaten birde ya tombiş olurda çabuk büyürse olmaz diyerektende almayı bıraktım azcıkın

şimdiden sonra ufaktan yazlıklar bile gelir

havalar iyi gidiyo bu aralar

hemen vitrinlerde oynamalar yaptılar....

ayyyyy bi an önce çıksalarda sevsek yaaa

ay evt yaa

rüyamda gördüm kızımı çok tatlıydı:98:

uff çok ösledim kısım seniiii

tekmelerinle seviyorum seni şimcilikkk

yeter gariii bitsin bu hasret

kızlarr yüzüstü yatınca kızım bana çok kızıyor biliyomusunuz

bir tekmeliyoki kesin küfür ediyo içerden hay senin gibi anneyii

sıkıştırdı yine beniii

kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum

yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm

fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:

kızlaaarr hayırlısıyla bir kız daha geliyoorrr :)))
tunyadıınnnnnn anneler

ben bugun 16.30 da çoçuumu gorucem vakıt gecmıyor

cgdmk kızın oluyormus cok sevındım hayırlı evlat olsun ınsallah..kızlarımızın sayısı da artıyor caktırmadan

kızlar lc waikiki den kot hamile pantolonu almak istiyorum

yaa ama çok bol gözüküyorlar nettekiler :18: boru paça istiyorumm

fiyatlar ne alemde sizler nerden aldınız hamiş pantolonlarını:78:

canım benım gorumcem bana hedıye almıstı 42 beden buyuk gedı degıstırdım gecen hafta ccookkk oru guzel bı model vardı boru paca..hamıle degılkende benım kotlarım oleydı lacıvert rengı..
ama denk getırmek zor oluyo anadıgım kadarıyla lcw de aynı urunlerı...

yalan olmasın ama ındırım vardı ya 26 ya 29 tl dı

oy oyy ne güzel ya ben 15 martta görücem ama:97:

artık kızım beni tekme yağmuruna boğduğu için

görmesemde böyle seviyorum

ayda bire çıkardı iyicene doktor randevularıı

hadii gör oğluşunu bakalım neler yapıyormuşşş küçük erkekin

hmmm tmm cnm bi ara lc ye baktım ama sanki çok bol paçaydılar bakmam gerekicek sanırım

zaten eski kotumun düğmeleri bir araya gelmez olduu

dün zorla birtanesini giydim düğmesini kapatmadan gezdim üzerine tunik giydim

ama yinede kızım bayıldı içerdee nerdeyse çok sıktı bi daha giymiycem annecim tmm :80:

selam kızlar....14 haftalık oldum :)Ankara ufuk üniversitesine gidiyorum çok ta memnunum...2 li tarama testini yaptırdıktan sonra özele göstermek istedim çok araştırdım ve alanında uzman bi doktor buldum ve gecen hafta gittim...çok şükür hersey yolunda...hayatım boyunca kız çocuğu delisi oldum ve kendimi ona hazırladım ama bi baktık oğlum oluyormuş:)tabiki sevindim...hamileliğin başından beri hep korkular oldu ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...şunu yapsam ona zarar verirmidoktorun söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle sağlıklı bebekler için dikkatinizi çekecektir...Günde 3,5 litre su,1 litre süt ve 1 bardaktaze sıkılmış portakal suyu içmelisin dedi..sütü özellikle gece tüket çünkü bebeğin gece kalsiyuma ihtiyacı oluyor dedi..günde 4 tane ceviz(kuruyemişlerden uzak dur ceviz karşılıyor dedi) haftada 4 tane yumurta haftada 4 gün kırmızı yada beyaz et tüketmelisin ve beyaz emekten uzak dur boşuna hammalık yapma dedi...toplamda 10-12 kilo alman gerekiyor ve bunları uygula günde 1,5 saat mutlaka yürü dedi...geceleri çok tedirginim karnımın üstüne yatıyorum farkında değilim alışkanlık bunu söyledim korkma bebeğe bu şekilde zarar veremezsin zaten ilerde yatamayacaksın dedi...yüzüme ve koluma iğneli epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim dedim koluna değil ama yüzünü bitirebilirsin sakıncası yok dedi...ilişki içinde 34.haftaya kadar sorun yok dedi...Allah hepinizin gönlüne göre versin herkese sağlıklı günler diliyorum...

hadi gözünaydın olsun cnm uzun uzun yazmışsınn

zevkle okudum güzel bilgiler paylaşmışsın

benimde doktorum ceviz ve süt dedi ama sütü neden gece dedii diye düşünmüştüm

demekki bu yüzdenmişş

banada 2;5 lt su dedi yürüyüş filan demedi sütüde gece 1 bardak dedii

öğün aralarında yoğurt dedi onun yerine ayran içiyorum oda hergün değill

bu arada yumurtanın beyazında acaip kalsiyum varmış doktorumda öyle demiştii

haftada 4-5 kez yumurta yeriz biz ondan sorun yok şükür

baştan tiksinmiştim ama şimdi geçti şükür birde pekmez demişti doktorum

bal ve reçellere ne katıldığını bilemem ama pekmez bir tatlı kaşığı al dedi günde

doktorundan güzel bilgiler alan paylaşsın lütfen bayanlar

eğer süt içemiyorsanız bunu ayran,peynir,sütlaç,gibi gıdalarlada karşılayabilirsiniz
gebelik boyunca baklagillerden yeşil mercimek çok yararlıdır
5.aydan sonra ben ilk gebeliğimde içmiştim bunu herkez belki önermiyor olabilir ama balık yağı dr un seçtiği belli markalar çocuğun zekası için çok yararlı ....
a vitamini gebelik boyunca (fazlası)zararlıdır
katkı maddesi içeren bu E 330 falan içeren et bulyon ,cips,meyve suyu,hazır çorba tüketmemeye özen gösterin
ıhlamur ve yeşil çay dışında doğal olsa bile hiçbir ürünü kullanmayın en basiti sinameki erken doğuma neden olabiliyor adaçayıda aynen....
fazla nar ve maydanoz tüketmeyin uterusun incelmesine neden olabiliyormuş
sola yatmayaözen gösterin çocuğa giden arter sağdan geçtiği için daha rahat beslenip oksijen alır
bunlar aklıma gelen şeyler aklıma geldikçe yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…