selam kızlar....14 haftalık oldum :)Ankara ufuk üniversitesine gidiyorum çok ta memnunum...2 li tarama testini yaptırdıktan sonra özele göstermek istedim çok araştırdım ve alanında uzman bi doktor buldum ve gecen hafta gittim...çok şükür hersey yolunda...hayatım boyunca kız çocuğu delisi oldum ve kendimi ona hazırladım ama bi baktık oğlum oluyormuş:)tabiki sevindim...hamileliğin başından beri hep korkular oldu ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...şunu yapsam ona zarar verirmi
doktorun söylediklerini paylaşmak istiyorum sizinle sağlıklı bebekler için dikkatinizi çekecektir...Günde 3,5 litre su,1 litre süt ve 1 bardaktaze sıkılmış portakal suyu içmelisin dedi..sütü özellikle gece tüket çünkü bebeğin gece kalsiyuma ihtiyacı oluyor dedi..günde 4 tane ceviz(kuruyemişlerden uzak dur ceviz karşılıyor dedi) haftada 4 tane yumurta haftada 4 gün kırmızı yada beyaz et tüketmelisin ve beyaz emekten uzak dur boşuna hammalık yapma dedi...toplamda 10-12 kilo alman gerekiyor ve bunları uygula günde 1,5 saat mutlaka yürü dedi...geceleri çok tedirginim karnımın üstüne yatıyorum farkında değilim alışkanlık bunu söyledim korkma bebeğe bu şekilde zarar veremezsin zaten ilerde yatamayacaksın dedi...yüzüme ve koluma iğneli epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim dedim koluna değil ama yüzünü bitirebilirsin sakıncası yok dedi...ilişki içinde 34.haftaya kadar sorun yok dedi...Allah hepinizin gönlüne göre versin herkese sağlıklı günler diliyorum...
![]()
kocaman olmussunuz masallaah

gunde 1 lt sut cok demıs sankı dr un ...yaptıgı gazda goz onune alınırsa benım ıcın cok zor bı ıhtımal