cnm benimde sag kasigimda sorun yasiyorum uzandigimda ani kalkdigimda dondugumde yani cok ilginc ilk kizimda ayni seyi yasamistim dogumdan sonra gecmisti.. ama sen sanirim bugun bunu yasadin onceden oldumu boyle durum?ya iste kasiklarda kasilma oluyor normal anlicagin..
bunu simdi bu gebeliktede yasiyorum :26:tuaf..
benım 6 yasındakı yegenım bugun ..hala yuzundekı bu seylerde neyın nesı dıdı sıvılcelerı gostererek :84:
bu oğlanlar nezaman guzellestırıomus annelerını
bide benim dis etlerim cok kotu oldu fircalarken cok kaniyo
hımmm...benım dr da bı gıttı yurtdısına cuma gelcek..o gun ısbası yapmaz..ben yarın klınıgıne bı gıtsemmı acaba dıdım ..
hurrem bagırdıkca ahaanda dıdım benımde dogum sancılarım baslıo heralde
oysakı beeen nekadar guzel olcam acaba dıye hayaller kuruodum:84:Hurafe işte
Hürrem delirdi, kadını boğuyordu ki bittiiiiiii
oysakı beeen nekadar guzel olcam acaba dıye hayaller kuruodum:84:
bole etrafıma ısıklar sacıcam, yuzume nur gelcek, hep erkek dogurmak ıcın ugrasıcam dıye dusunuyodum
ooo kislar masallah bu saatte 11kisi kocalari yatirdiniz tabi:))
ya su kasikta batma bendede hapsirinca oluyo ve benim alerjim var surekli hapsiriyorum doktoruma sormustum hicbisey olmaz dede kislar bide ben geceleri cok tuvalete kalkiyorum saat basi ve her kalktigimda acayip sikismisim sanki saatlerdir tuvaletimi yapmiyomusum gibi oluyorum cok kotu
bende ıste kocam dısında bırınden duymak ıstıorum bunu ozaman ınanıcam belkıEnteresan olan kocem güzelleştin diyor
Özellikle ilk 3 ayımda anamdan emdiğim süt burnumdan gelircesine yaşayınca hamileliği böle oldum
Koceler bizi kekliyor mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?