-----2010 KASIM hamişleri----

öyle canım.. yapıcak birşey yok malesef bol bol dua etmekten başka ....
ben gectigimiz cumartesi gittim doktora hemen gösterdi kendini oğluşum oluyor

ay canim kusura bakma onceki mesajinda bu soylemissin..annenin durumuna cok uzuldum..
gozun aydin bu aradabende sabirsizlanmiyor degilim kizmi erkekmi diye merak ediyorum..

Son düzenleme:
önemli değil tatlım..
tabikide saglıklı sıhatli olsunda gönlünden geçen kız mı erkek mi? nekdarlıksın ki?

15.5 gun...canim 1 kizim var inan buna hic farketmiyor erkek de olsa ciger kizda
senin dedigin gibi onlarin saglikli ve sihatli olmasi onemli:)

Son düzenleme:
herkese merhaba;
dr a gittik bu akşam
10cm olmuş bebeğim 100 gr
midesini bile gördük
bu dr da erkeğe benzetti ama kesin değil dedi..
geçmişi okumaktan ancak yazdım..

Allah sabır versin canım..
herkese merhaba;
dr a gittik bu akşam
10cm olmuş bebeğim 100 gr
midesini bile gördük
bu dr da erkeğe benzetti ama kesin değil dedi..
geçmişi okumaktan ancak yazdım..
Maşallah bebişine canım
Ne güzel büyüyorlar

cnm başın sağolsun,allah sabır versin... Çok üzüldüm gitmelere alışmak zor,oğlun hayırlı uğurlu olsun

iyi akşamlar hanımlar nasılsınz?ben bi kaçgündür çok kötüydüm bugün yine fenalaşınca dr gittim ve drum bana hiçde iç açıcı konuşmadı çok üzüldüm ağladımm,sonra eşimi aradım doğum yaptığım özel hastaneye gittim ordaki drum muayene edip ultrasona soktu ve gayet sağlıklı olduğunu ve hatta gününden de önde gittiğini söyledi çok mutlu olduk,e tabi sancılarımıda tesbit etti ultrasonda çok gelişmiş bir hastane çünkü,ilaç verdi onu içince rahatlicam inş,tek dozluk bu gece verdi içince hemen uyu ve 3saat hiç wc ye gitmiceksin dedi,diğerleride hergün 1tane dedi,zaten senin 2 çocuğunda iri oldukları için buda iri olucak maşallah dedi,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oğlum olucağınıda söyledi,zaten hemen cihazı karnıma tutunca pipiyi gördük rabbim umarım sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alıp doyaaa doya severiz..

selam kızlar bende bugun kendımı pek ıyı hıssetmıorum cok halsızım..mdem bulanıor..sizi takip ettım ara ara
tatlım cok gecmısler olsun..bır tek doktora guvenıp hemen kendımızı uzmememız gerek demekkı bırı cok ıyı dıor bırı kotu dıor anlamadım.pekı o verdıgı ılan ne ıcınmıs?

çiğtanem senın bu ultrason fotosu kac haftalık tıpkı benım bebegıme bensıor cınsıyetını bende senın kadar merak edıorum

Canım selam geçmiş olsun,
Oğluşun hayırlı olsun

bu doktorlar neden hep farklı seyler söylüyorlar... ?

erkekin hayırlı olsun canım...
diğer çocuklarının cinsiyetleri ne idi?

iyi aksamlar gulum tsk umarim simdi daha iyisindir..cok cok gecmis olsun..bebegin saglikli olmasina cok sevindim tatlim massallah tonton olacak oylemi hemide pipili geliyor umarim allahtan hepimizin bebegi saglikli yuregi iman dolu sevgi dolu hayirli bir evlatlarimiz olur

allah sabır versin çok zor olmalı

hayırlı olsun oğluşunda

benimde kızım geliyor allahın izniyle inş...

çok geçmiş olsun cnm

iri dediği kaç gram ki:44:

bu arada hayırlı olsun oğluşundaa

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun oğluşun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…