• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar yüzümde kırmızı pütürcükler çıktı yahu :(((((((

sivilce gibi değil, pütürcük gibi......

çirkinleştim ben...:59::59::59:

selam kızlar..
ya benım butun gun sag kasıgımda bısı varddı...agrı degıl ne oldugunu ıfade edemıyorum..bole hapsırınca bıcak gırıp cıkıo sankı...sonrada pek gecmedı cok huzurrsuz oldum varmım sızde bole bısı :59:

selam kızlar..
ya benım butun gun sag kasıgımda bısı varddı...agrı degıl ne oldugunu ıfade edemıyorum..bole hapsırınca bıcak gırıp cıkıo sankı...sonrada pek gecmedı cok huzurrsuz oldum varmım sızde bole bısı :59:

Benim arada bir kasık ağrılarım oluyor canım

ooo kislar masallah bu saatte 11kisi kocalari yatirdiniz tabi:))
ya su kasikta batma bendede hapsirinca oluyo ve benim alerjim var surekli hapsiriyorum doktoruma sormustum hicbisey olmaz dede kislar bide ben geceleri cok tuvalete kalkiyorum saat basi ve her kalktigimda acayip sikismisim sanki saatlerdir tuvaletimi yapmiyomusum gibi oluyorum cok kotu

Benim doktorum, sancı kramp ağrı ara ara olabilir telaş yapma demişti :44::44::44:

hımmm...benım dr da bı gıttı yurtdısına cuma gelcek..o gun ısbası yapmaz..ben yarın klınıgıne bı gıtsemmı acaba dıdım ..

hurrem bagırdıkca ahaanda dıdım benımde dogum sancılarım baslıo heralde :27::27:

ooo kislar masallah bu saatte 11kisi kocalari yatirdiniz tabi:))
ya su kasikta batma bendede hapsirinca oluyo ve benim alerjim var surekli hapsiriyorum doktoruma sormustum hicbisey olmaz dede kislar bide ben geceleri cok tuvalete kalkiyorum saat basi ve her kalktigimda acayip sikismisim sanki saatlerdir tuvaletimi yapmiyomusum gibi oluyorum cok kotu

Ben kocişin yatmasını bekliyorum.....

Başlıcam işine bu saatte...:76::76::76:

selam kızlar..

Rahim genişliyor ve mesanenin üzerinden yukarı doğru çıkıyor bu sebeple ara ara sancılar normal, dr dediydi.. :8:

benım 6 yasındakı yegenım bugun ..hala yuzundekı bu seylerde neyın nesı dıdı sıvılcelerı gostererek :84:

bu oğlanlar nezaman guzellestırıomus annelerını :50:

selam kızlar..
cnm benimde sag kasigimda sorun yasiyorum uzandigimda ani kalkdigimda dondugumde yani cok ilginc ilk kizimda ayni seyi yasamistim dogumdan sonra gecmisti.. ama sen sanirim bugun bunu yasadin onceden oldumu boyle durum?ya iste kasiklarda kasilma oluyor normal anlicagin..

bunu simdi bu gebeliktede yasiyorum :26:tuaf..

Ben kocişin yatmasını bekliyorum.....

Başlıcam işine bu saatte...:76::76::76:

benımkı cuma gelıo..artık gecelerı ben olmıcam gunduzlerı goruselım cok oslıcem sızı :5:

bide benim dis etlerim cok kotu oldu fircalarken cok kaniyo

bende de var canım o..yumusak dıs fırcası aldım o bıle hakgetıre :50:
Rahim genişliyor ve mesanenin üzerinden yukarı doğru çıkıyor bu sebeple ara ara sancılar normal, dr dediydi.. :8:
umarım bende olan sey o dur :78:

Back
X