Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tşk edrim,evet malesefki drlarada pek güvenim kalmıyor artık,inş bu drum iyi çıkar şuan için iyi olumlu konuştu,cnm sancımı ultrasonda gördü onun için ilaç verdi gece içtim ve uyudum 3 saat wc yasaktı sonrasına gittim ve rahatladımselam kızlar bende bugun kendımı pek ıyı hıssetmıorum cok halsızım..mdem bulanıor..sizi takip ettım ara ara
tatlım cok gecmısler olsun..bır tek doktora guvenıp hemen kendımızı uzmememız gerek demekkı bırı cok ıyı dıor bırı kotu dıor anlamadım.pekı o verdıgı ılan ne ıcınmıs?
tşk ederim cnm benim çok saol.Canım selam geçmiş olsun,
Oğluşun hayırlı olsun![]()
tşk ederim cnm,evet biri kötü konuşursa hemen bir başka drun görmesinde fayda görüyorum,bir kız birde oğlum var canım,şimdi yine oğluşum geliyooobu doktorlar neden hep farklı seyler söylüyorlar... ?
erkekin hayırlı olsun canım...
diğer çocuklarının cinsiyetleri ne idi?
aminnnnn cnm aminnnn allah razı olsun.iyi aksamlar gulum tsk umarim simdi daha iyisindir..cok cok gecmis olsun..bebegin saglikli olmasina cok sevindim tatlimmassallah tonton olacak oylemi hemide pipili geliyor
umarim allahtan hepimizin bebegi saglikli yuregi iman dolu sevgi dolu hayirli bir evlatlarimiz olur
![]()
canım çok saol seninde kızın hayırlı olsun inş,rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım benim 2 çocuğumun doğduğu kilolarıda aldı dün benden,buda haftasına göre iri dedi,zaten benimkiler şimdi deilde son aylarda daha çok alıyorlar.allah sabır versin çok zor olmalı
hayırlı olsun oğluşunda
benimde kızım geliyor allahın izniyle inş...
çok geçmiş olsun cnm
iri dediği kaç gram ki:44:
bu arada hayırlı olsun oğluşundaa![]()
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun oğluşun canım![]()
ayy evet ne tatlı bir bebişti o yaaa....
bebişimi özledim, yarın 9'da randevum var...![]()
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uzak kaldım... malesef canım annecimi 2 ay önce kaybettik.. şuan iyi olmaya çalışıyorum ama gerçekten şu durumda çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın...herkez içinde bulundugu duruma şükürler etsin arkadaşlar..sanırım benim tesellim bebegim olucak... şu an tam 16 haftaya giriyorum Allah'a şükürler olsun ki bebeğim beni hiç üzmedi gayet iyi büyüyor ve Allah gönlüme göre verdi bir oğluşum oluyor...
var mı sizlerde cinsiyeti belli olan ?
herkese merhaba;
dr a gittik bu akşam
10cm olmuş bebeğim 100 gr
midesini bile gördük
bu dr da erkeğe benzetti ama kesin değil dedi..
geçmişi okumaktan ancak yazdım..
iyi akşamlar hanımlar nasılsınz?ben bi kaçgündür çok kötüydüm bugün yine fenalaşınca dr gittim ve drum bana hiçde iç açıcı konuşmadı çok üzüldüm ağladımm,sonra eşimi aradım doğum yaptığım özel hastaneye gittim ordaki drum muayene edip ultrasona soktu ve gayet sağlıklı olduğunu ve hatta gününden de önde gittiğini söyledi çok mutlu olduk,e tabi sancılarımıda tesbit etti ultrasonda çok gelişmiş bir hastane çünkü,ilaç verdi onu içince rahatlicam inş,tek dozluk bu gece verdi içince hemen uyu ve 3saat hiç wc ye gitmiceksin dedi,diğerleride hergün 1tane dedi,zaten senin 2 çocuğunda iri oldukları için buda iri olucak maşallah dedi,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oğlum olucağınıda söyledi,zaten hemen cihazı karnıma tutunca pipiyi gördük rabbim umarım sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alıp doyaaa doya severiz..![]()
Kızlar yüzümde kırmızı pütürcükler çıktı yahu((((((
sivilce gibi değil, pütürcük gibi......
çirkinleştim ben...![]()
hımmm...benım dr da bı gıttı yurtdısına cuma gelcek..o gun ısbası yapmaz..ben yarın klınıgıne bı gıtsemmı acaba dıdım ..
hurrem bagırdıkca ahaanda dıdım benımde dogum sancılarım baslıo heralde![]()
bide benim dis etlerim cok kotu oldu fircalarken cok kaniyo
iyi akşamlar hanımlar nasılsınz?ben bi kaçgündür çok kötüydüm bugün yine fenalaşınca dr gittim ve drum bana hiçde iç açıcı konuşmadı çok üzüldüm ağladımm,sonra eşimi aradım doğum yaptığım özel hastaneye gittim ordaki drum muayene edip ultrasona soktu ve gayet sağlıklı olduğunu ve hatta gününden de önde gittiğini söyledi çok mutlu olduk,e tabi sancılarımıda tesbit etti ultrasonda çok gelişmiş bir hastane çünkü,ilaç verdi onu içince rahatlicam inş,tek dozluk bu gece verdi içince hemen uyu ve 3saat hiç wc ye gitmiceksin dedi,diğerleride hergün 1tane dedi,zaten senin 2 çocuğunda iri oldukları için buda iri olucak maşallah dedi,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oğlum olucağınıda söyledi,zaten hemen cihazı karnıma tutunca pipiyi gördük rabbim umarım sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alıp doyaaa doya severiz..![]()
cnmm aynısı bndede oluyo hapşurunca sağ kasığım batıyo gibi acıyo gibi dide uzanınca ayaklarımı uzatınca gene oluyoo bnde mrk ediyrm nie die am normaldir herhhselam kızlar..
ya benım butun gun sag kasıgımda bısı varddı...agrı degıl ne oldugunu ıfade edemıyorum..bole hapsırınca bıcak gırıp cıkıo sankı...sonrada pek gecmedı cok huzurrsuz oldum varmım sızde bole bısı![]()
ayy hiçbi bilgim yok cnm netten baktınmı blki yazıyodurgünaydın kızlar
spectular başın sağolsun canım.
bende şimdi doktordan geldim ama yoktu doktorum p.tesi gelecekmiş kan tahlilim vardı onu gösterecektim. benimki 3lü veya 4 lü test yaptırmadı onun yerine afm-mom diye bir test var onu yaptırdı onun sonucu çıkmıştı 0,89 anlayan varmı?
geirler yawaş yawaş ekle sen gelen görür cnmnaz slm nerde bu millet heyyy oğlumun çüküşünü ekleyeceğim toplanın![]()
naz slm nerde bu millet heyyy oğlumun çüküşünü ekleyeceğim toplanın![]()
sende saol cnm benim.
hanımlar aranızda 3.bebişe hamile olan varmı benim gibi yoksa herkezin ilk bebeğimi:26:
Eki Görüntüle 142791
bacaklarını açmıştı oğlum doktor teyzeside böyle çekti işte
kırmızı yuvarlak içine aldım
Eki Görüntüle 142791
günaydın ikiz annesii hg:))herkese gunaydin
maişllh maşlhhh yerim onun pipisiiniiiEki Görüntüle 142791