-----2010 KASIM hamişleri----

canım çok tşk edrim,evet malesefki drlarada pek güvenim kalmıyor artık,inş bu drum iyi çıkar şuan için iyi olumlu konuştu,cnm sancımı ultrasonda gördü onun için ilaç verdi gece içtim ve uyudum 3 saat wc yasaktı sonrasına gittim ve rahatladım
Canım selam geçmiş olsun,
Oğluşun hayırlı olsun
tşk ederim cnm benim çok saol.
bu doktorlar neden hep farklı seyler söylüyorlar... ?

erkekin hayırlı olsun canım...
diğer çocuklarının cinsiyetleri ne idi?
tşk ederim cnm,evet biri kötü konuşursa hemen bir başka drun görmesinde fayda görüyorum,bir kız birde oğlum var canım,şimdi yine oğluşum geliyooo
aminnnnn cnm aminnnn allah razı olsun.
canım çok saol seninde kızın hayırlı olsun inş,rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,canım benim 2 çocuğumun doğduğu kilolarıda aldı dün benden,buda haftasına göre iri dedi,zaten benimkiler şimdi deilde son aylarda daha çok alıyorlar.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun oğluşun canım

çok saol canım çok tşk ederim..

başın sağolsun canım.....
erkekinde hayırlı olsun erkeklerimiz büyüynce bak yavrum bu topikte ki erkekler senin kankaların beraber büyüdünüz dicez herhalde erkeklerimiz git gide artıyor maşallah....

herkese merhaba;
dr a gittik bu akşam
10cm olmuş bebeğim 100 gr
midesini bile gördük
bu dr da erkeğe benzetti ama kesin değil dedi..
geçmişi okumaktan ancak yazdım..

ohh ohhh maşallah hadi bakalım hayırlı olsun erkekin........

umarım bir daha aynı durumu yaşamazsın....erkekin hayırlı olsun.....oğlum bak bitane kanka daha geldi sana...:))))

Kızlar yüzümde kırmızı pütürcükler çıktı yahu ((((((

sivilce gibi değil, pütürcük gibi......

çirkinleştim ben...

evet benimde alnımda boydan boya kırmızı leke gibi şeyler var sinir oluyorum....arkadaşım kıza hamile gittikçe güzelleşiyor bense çirkinleşiyorum.......

eşimin yorumu bunu gören hamilelerin korkudan doğurası gelmez.....çok abarttı bağırma işini hayretler içinde izledim....

bide benim dis etlerim cok kotu oldu fircalarken cok kaniyo

benimde öyle dün akşam bi fırçaladım ağzımdan kan boşaldı ya huuuu.........

herkese günaydın,

çatlak hürrem bebeğim iyi mi demiyorda, oğlan mı diye soruyor
bebek çok tatlıydı maşallah hele o uyurken ki gülüşü

spectular, başın sağ olsun. Allah sizlere ve oğluna sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.

togieylül,maşşallah bebişine

melisa,çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucaklamanı,kucaklamamızı nasip etsin inşallah

gem, kasık ağrısını ben gün içinde mutlaka ara ara yaşıyorum ama senin tarif ettiğin şekilde de oluyor bazen tam ağrı değilde sanki bi ağırlık,baskı gibi. Hamileliğin cilveleri sanırım. Rabbim yeter ki sağlıkla tamamına erdirip, sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin. AMİN

morgüller,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama çok ösledimmm, bir sonraki kontrol 12 Mart'ta daha çok var ühüüüüü ultrason resimleriyle özlem gideriyoruz,buzdolabında asılı

canım hangi ildesin umarım ankara dır

günaydın kızlar
spectular başın sağolsun canım.
bende şimdi doktordan geldim ama yoktu doktorum p.tesi gelecekmiş kan tahlilim vardı onu gösterecektim. benimki 3lü veya 4 lü test yaptırmadı onun yerine afm-mom diye bir test var onu yaptırdı onun sonucu çıkmıştı 0,89 anlayan varmı?

cnmm aynısı bndede oluyo hapşurunca sağ kasığım batıyo gibi acıyo gibi dide uzanınca ayaklarımı uzatınca gene oluyoo bnde mrk ediyrm nie die am normaldir herhh

kızlaar herkese günaydınlaar spectular başın sağolsun allah sabır wersin cnm

ayy hiçbi bilgim yok cnm netten baktınmı blki yazıyodur

Gunaydııınnnnnnnnnn

herkes ıyıdır umarım..

GNL gecen gun bıze salladıgınız pıpımı bu :86:

yesın annesı o pıpıyı

evet size salladığımız pipi o
teşekkürler kızlar
hoşumuza gitti böyle sadece pipinin fotosunu almak paylaşayım istedim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…