benimkininde var öyle bi resmi ama tepe taklak olurken....
maşallah hep böyle güzel şeyler paylaşırız umarım.....
günaydın ikiz annesii hg:))
maişllh maşlhhh yerim onun pipisiiniii
geem sendin demi dut ipten battaniy yapan nasıl zormu yapabildinmii
nasil gidiyor bebislerde varmi hareket
merhaba kızlar
dr dan geldik üzgünüz biraz.
plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.
cinsiyetini sormak bile gelmedi içimden. dr da tam olarak bişye diyemem dedi.
usg ye göre 17 +3, sat a göre 16+ 4 müşüz. ağırlığı da 159 gram yavrumun
göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...
ikinci yeleğimide bitireyim alıcam bnde en küçük boyunu alıcam o gzl oluyoo tm cnm ozmn anlatırsın:) sende bitirince göster bizeebendım sekerım ,püf noktasını ogrenınce kolaymıs,cokta keyıflı oruluo yumusacık oluo
baslarken haber ver anlatırım..bıde o dutlar bı kac boy ben en kucugunu aldım
cnmm bnm bnde seni bekliyodummerhaba kızlar
plesenta rahim ağzını kapatıyormuş, bu da erken doğum veya düşük riski demekmiş.
göz yaşlarımı engellemekte zorlanıyorum. dr üzülme o kadar önemli değil 24. haftaya kadar çıkar falan dedi ama başta korkuttu bi kere...
ehehe onunkiler sağdan soldan tekmeleyecekler
şükür ii nm hala tık yok bnkierde ya tembellerr:)günaydın ikiz annesii hg:))
seninkiler kaçıncı haftada başlamıştı cnm hatırlıyomusun
kuzuların nasıl cimcimeleeerr
merhaba kızlar
merhaba kızlar
şükür ii nm hala tık yok bnkierde ya tembellerr:)
seninkiler kaçıncı haftada başlamıştı cnm hatırlıyomusun
kuzuların nasıl cimcimeleeerr
canim ben balik hafizasina sahibim inan unuttum sana tavsiyem boyle seyleri not et ben etmedigime pismanim cucuklerim allaha sukur cok iyiler
Eki Görüntüle 142791
bacaklarını açmıştı oğlum doktor teyzeside böyle çekti işte
kırmızı yuvarlak içine aldım
canim ben balik hafizasina sahibim inan unuttum sana tavsiyem boyle seyleri not et ben etmedigime pismanim cucuklerim allaha sukur cok iyiler
merhaba kızlar
maşallah!!!
bu oğlanlar pek edepsiz... benimde ki bacak açıp duruyor...
saol canım benim evet oğluşuna kanka geliyooooobaşın sağolsun canım.....
erkekinde hayırlı olsun erkeklerimiz büyüynce bak yavrum bu topikte ki erkekler senin kankaların beraber büyüdünüz dicez herhalde erkeklerimiz git gide artıyor maşallah....
ohh ohhh maşallah hadi bakalım hayırlı olsun erkekin........
umarım bir daha aynı durumu yaşamazsın....erkekin hayırlı olsun.....oğlum bak bitane kanka daha geldi sana...:))))
evet benimde alnımda boydan boya kırmızı leke gibi şeyler var sinir oluyorum....arkadaşım kıza hamile gittikçe güzelleşiyor bense çirkinleşiyorum.......
eşimin yorumu bunu gören hamilelerin korkudan doğurası gelmez.....çok abarttı bağırma işini hayretler içinde izledim....
benimde öyle dün akşam bi fırçaladım ağzımdan kan boşaldı ya huuuu.........
canım benim allah razı olsun çok saol cümlemizi inşallahherkese günaydın,
çatlak hürrem bebeğim iyi mi demiyorda, oğlan mı diye soruyor
bebek çok tatlıydı maşallah hele o uyurken ki gülüşü
spectular, başın sağ olsun. Allah sizlere ve oğluna sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.
togieylül,maşşallah bebişine
melisa,çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucaklamanı,kucaklamamızı nasip etsin inşallah
gem, kasık ağrısını ben gün içinde mutlaka ara ara yaşıyorum ama senin tarif ettiğin şekilde de oluyor bazen tam ağrı değilde sanki bi ağırlık,baskı gibi. Hamileliğin cilveleri sanırım. Rabbim yeter ki sağlıkla tamamına erdirip, sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin. AMİN
morgüller,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama çok ösledimmm, bir sonraki kontrol 12 Mart'ta daha çok var ühüüüüüultrason resimleriyle özlem gideriyoruz,buzdolabında asılı
malesef tatlım istanbuldanım neden umarım dedinki:26:canım hangi ildesin umarım ankara dır
benimde 3. bebisim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?