hürremin bebeğisi ne güzel gülümsedi yaaaa
12,haftalikti cnm senin cizelgede pek secemiyorum emin olamiyorum kac haftaliksin?
Benim de alnımda sivilce çıktıKızlar yüzümde kırmızı pütürcükler çıktı yahu((((((
sivilce gibi değil, pütürcük gibi......
çirkinleştim ben...
on hafta ıkı gunluk:)ben sızı arkadan takıp edıorum canım
bakalım senınkı neymıs kızmı erkekmı:)[/QUOT
hadi bakalim
selam kızlar..
ya benım butun gun sag kasıgımda bısı varddı...agrı degıl ne oldugunu ıfade edemıyorum..bole hapsırınca bıcak gırıp cıkıo sankı...sonrada pek gecmedı cok huzurrsuz oldum varmım sızde bole bısı
Herkes güzelleştin diyor ama yok yok ben çirkinleştim
Benim doktorum, sancı kramp ağrı ara ara olabilir telaş yapma demişti :44::44::44:
ooo kislar masallah bu saatte 11kisi kocalari yatirdiniz tabi:))
ya su kasikta batma bendede hapsirinca oluyo ve benim alerjim var surekli hapsiriyorum doktoruma sormustum hicbisey olmaz dede kislar bide ben geceleri cok tuvalete kalkiyorum saat basi ve her kalktigimda acayip sikismisim sanki saatlerdir tuvaletimi yapmiyomusum gibi oluyorum cok kotu
selam kızlar..
ya benım butun gun sag kasıgımda bısı varddı...agrı degıl ne oldugunu ıfade edemıyorum..bole hapsırınca bıcak gırıp cıkıo sankı...sonrada pek gecmedı cok huzurrsuz oldum varmım sızde bole bısı
cnm benimde sag kasigimda sorun yasiyorum uzandigimda ani kalkdigimda dondugumde yani cok ilginc ilk kizimda ayni seyi yasamistim dogumdan sonra gecmisti.. ama sen sanirim bugun bunu yasadin onceden oldumu boyle durum?ya iste kasiklarda kasilma oluyor normal anlicagin..selam kızlar..
Ben kocişin yatmasını bekliyorum.....
Başlıcam işine bu saatte...:76::76::76:
bide benim dis etlerim cok kotu oldu fircalarken cok kaniyo
umarım bende olan sey o dur :78:Rahim genişliyor ve mesanenin üzerinden yukarı doğru çıkıyor bu sebeple ara ara sancılar normal, dr dediydi..
seninde kiz olmasin canim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?