-----2010 KASIM hamişleri----

eet canım 28 hafta

ben tıgı tutamıyorum bıle aynen onları dıorum ısteeee bıcır bıcır cıceklerle susleeee

yalnız bende kaptırdım senın kızın olcaak gıbı konusuyorum :86:

eet canım 28 hafta

ben tıgı tutamıyorum bıle aynen onları dıorum ısteeee bıcır bıcır cıceklerle susleeee

yalnız bende kaptırdım senın kızın olcaak gıbı konusuyorum :86:

guzel guzel devam et kızımın olacagını dusunmek cok hosuma gıdıor.bır tane erkek yelek hırka vs bakmadım.hep kız.belkı sanada Allah soyletmıstır kımbılır..zira doktor erkek derse halım nıce olur farkındayımda:)daha evlenmeden ısmını koyduk balım:)yanı bende pur gıbı dondururum sanırım..yınede saglıklı olsunda dıoruz ne dıelım

İnş. gönlünce olur hayırlısıyla..

İsim konusunda ne güzel kafa yormayacaksınız, biz bir türlü bulamıyoruz yaa :97:

İnş. gönlünce olur hayırlısıyla..

İsim konusunda ne güzel kafa yormayacaksınız, biz bir türlü bulamıyoruz yaa :97:

eşim bana oyle seslenırdı hep sonra kızım olsun sana benzesın adı balım olacak demıstı bısde hıc ısım dusunmedık :)cok degısık ısımler var ben zeynep ısmınıde cok sevıorum babasının sevgılısı demekmıs anlamı cok sahaneeee..ceylinide seviyorum birde ecrin anlamları cok guzel

günaydın kızlar.....
ohhh örgü mörgü bahsetmişsiniz bende sadece düz örmeyi biliyorum ama heves yapıyorum siz anlattıkça alıp başlasam mı acaba....:))))
öslemcim kıza o kadar kaptırma kendini bende hep kız olsun istiyordum 3 ay kız diye sevdim doktor erkek dedi ben ......
sağlıklı olsun yeter bize.....

Günaydın kızlar
bugün keyfim yok. kocacımla tartıştık akşam. çok üzgünüm :2:
ona bir hediye almak istiyorum
ama aklıma bişey gelmiyor.
yardımcı olabilir misiniz ?

günaydın kızlar kimsecikler yok hayır olsun bizde oğlumla geldik işyerindeyiz çalışıyoruz sizlerede pipimizi sallıyoruz.

Günaydın herkese

Günaydın kızlar
bugün keyfim yok. kocacımla tartıştık akşam. çok üzgünüm :2:
ona bir hediye almak istiyorum
ama aklıma bişey gelmiyor.
yardımcı olabilir misiniz ?

Bitki yetiştirmeyi seviyorsa hoş bir saksı bitkisi alabilirsin..
Şık bir kravat alabilirsin..
Seviyorsa puzzle alabilirsin..

günaydın kızlar kimsecikler yok hayır olsun bizde oğlumla geldik işyerindeyiz çalışıyoruz sizlerede pipimizi sallıyoruz.

sağol pur
bitki seçeneği güzel
üniformalı çalıştığı için kravat kullanmıyor.
kıyafet almak istemiyorum.
saati de çok.
geçen pc oyunu aldım yükleyemedik bi işe yaramadı.
gerçekten çok zorlanıyorum
şöyle kalbine hitab edecek bişey bulmak istiyorum.

günaydın hanımlar.

herkesin kandili mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelim inş. sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun.

gunaydın kızlarrr
sevgıleler gununuz vede kandılınız mubarek olsun...bugun cok ıyı hıssedıyorum kendımı
tatlım bence or yahu bende bılmıorum ama teknolojıyı kullanıyorum vıdeolara baka baka ogren..senın ordugunu gıysın o baska bır zevk bence...yaa sendemı cok kız ıstıordun cnm erkek oldugu ne zaman bellı oldu kesınmı?

sizce örgü örmeyi netten öğrenebilir miyim? atkı örmüşlüğüm dışında bilmem. elimde pek düzgün olmaz ama çok istiyorum elimle bişi örmek. en kolay ne ile başlayabilirim sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…