-----2010 KASIM hamişleri----

GEM hangi pazarı diyosun banada yerini tarif etsen bnede baslamayı düsünüyorum ufak tefek öle kalite düskünü değilim pamuklu olsun ben onları yıkarım miss gibi ütütlerim tertemiz olurlar ama uygun seyler bulursam cok iyi olur pazarı tarif edermisin bana

hatta bir sey daha rica edeyim senden bes evlere yakın bildigin uygun tesettür magazalrı varsa bana tarfi edebilirmisin bir sei daha merar ediyorum seninle ilgili senin ilk bebeginmi ikinci cocugunmu sanki yaslarımız aynı diye hatırlıyorum

salı gunu :ertugrulkentte(saygınkentın arkasında)
carsamba:atavlerde(gazı cd.sınde)
persembe:besevlerde(saglık ocagının ordakı pazar yerınde)
cumartesı:ıhsanıyede(vergı daıresının orda)

bunların hepsınde aynı kısıler oluyo ..
persembe annemlerın orda gıdıorum ben genelde ..dedıklerım pamuklu zaten hep ...gecen persembe annem bakmısta 3 tl her parca 15-20 parca alıo ınsanlar dedı..ben daha aldırmıorum cıldırdım onları gorunce dedı

tesettur magazası hıc dıkkatımı cekmedı canım ya ...
81 lıyım ben hazıranda evlendım bu sebeple ılk bebegım olcak Allah ızın verırse :86:

Çok tatlı şeyler var ya
Bebek dolabının ölçüsünü büyük düşünmek lazım, sığdıramayacaz cicileri

ya bole delı gıbı alısverıs yapılıo ya..yarısı gıydırmeden kucuk kalıo o hatayı yapmamak lazım ama basarabılırmıyız bılmıyorum :86:

ben 28 haftadan once almıcam bısı ama o tarıhten sonra kım tutar benı bıllmıorum

yok be canım bana kalsa coktaaaaaaaaaan baslamıstım da benım rahım agzı sorunum var ALlah korusun gec dusuk denen seyı yasama rıskım var o yusden beklıcem
Allah korusun canım.
Onunla ilgili ölçüm yaptırcaktın, haftaya mı olcak?

herkese ıyı geceler anneler bır bakayım dedım hafta sonu amma kaynatmıssınız..
pur cok sevındım kızının olmasına ALLAH banada nasıp etsın bende senın gıbı takıntı yaptım bunu.hatta olekı daha bebek bellı olmamasına ragmen yunlerı bıle pembe alıorum..erkek cıkarsa buradakı kız annelerıne gonderırım:)
darısı basıma canım cok tebrık koyuyorum sana:)

Saol canım allah gönlüne göre versin
12.haftada yapıldı ama her kontrolde olculecek doguma kadar
Hmm anladım.. Üzmicek seni prensin sağlıkla zamanında gelcek annesi

yelege basladınmı bakıyım

Saol canım allah gönlüne göre versin Hmm anladım.. Üzmicek seni prensin sağlıkla zamanında gelcek annesi

ınsallah teyzesıııı dedıgın gıbı oolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…