gunaydın kızlarrr
sevgıleler gununuz vede kandılınız mubarek olsun...bugun cok ıyı hıssedıyorum kendımı
tatlım bence or yahu bende bılmıorum ama teknolojıyı kullanıyorum vıdeolara baka baka ogren..senın ordugunu gıysın o baska bır zevk bence...yaa sendemı cok kız ıstıordun cnm erkek oldugu ne zaman bellı oldu kesınmı?
Oslem netten ogrendı ıste...Nako nun sıtesınde vıdeolusizce örgü örmeyi netten öğrenebilir miyim? atkı örmüşlüğüm dışında bilmem. elimde pek düzgün olmaz ama çok istiyorum elimle bişi örmek. en kolay ne ile başlayabilirim sizce.
günaydın kızlar kimsecikler yok hayır olsun bizde oğlumla geldik işyerindeyiz çalışıyoruz sizlerede pipimizi sallıyoruz.
aaa super benceee :118:buldum balık alıcam kocama,
üç kişilik ailemizi temsilen 3 tane balık
sevinir dimi kızlar
hayırlı kandıller canım ...coook cok dualar edelım hemdegünaydın hanımlar.
herkesin kandili mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelim inş. sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun.
sizce örgü örmeyi netten öğrenebilir miyim? atkı örmüşlüğüm dışında bilmem. elimde pek düzgün olmaz ama çok istiyorum elimle bişi örmek. en kolay ne ile başlayabilirim sizce.
heves yaptım ama yapamıcam örgüyü sanırım neyse boşverdim.....
12. haftamda erkek dedi.....14. haftamda da pipiyi gördük kesin yani.......kısmet....işte sağlıklı olsunda 2. inş kız olur...Allahın takdiri.....
slm hanımlar sevgililer gününüz kutlu,kandiliniz mubarek olsun.yeni doktordan geldim bebişimi gördüüüüüüm:))ama cinsiyetini göremedik kordon bağı bacak arasındaydı okadar da heveslıydım kı..ama olsun bebişimi görmem bile yetiyor bana o gün boyunca acayıp gülümseme oluyor yüzümde kendi kendime gülüyüyorum aklıma gelıncebu arada bebişim 17+2 miş.3 testimizi de olduk haftaya belli olurmuş.bakalım hayırlısyla iyi cvp gelir.
Naber sekerım ıyımısın bugun
Oslem de 2. PUR vakasısımdıden pembe yelekler ormeye basladı
gonlune gore olsun herkesın ınsallah
İnş güzel haberler alırsın hayırlısıyla
kocaman olmussunuzz artık masallaahhhhslm hanımlar sevgililer gününüz kutlu,kandiliniz mubarek olsun.yeni doktordan geldim bebişimi gördüüüüüüm:))ama cinsiyetini göremedik kordon bağı bacak arasındaydı okadar da heveslıydım kı..ama olsun bebişimi görmem bile yetiyor bana o gün boyunca acayıp gülümseme oluyor yüzümde kendi kendime gülüyüyorum aklıma gelıncebu arada bebişim 17+2 miş.3 testimizi de olduk haftaya belli olurmuş.bakalım hayırlısyla iyi cvp gelir.
merhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu
hamılelık oncesındede varmıydı? cok gecmıs olsun umarım atlatırsın en kısa zamandamerhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu
2. pur vakası mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?