-----2010 KASIM hamişleri----

heves yaptım ama yapamıcam örgüyü sanırım neyse boşverdim.....
12. haftamda erkek dedi.....14. haftamda da pipiyi gördük kesin yani....... kısmet....işte sağlıklı olsunda 2. inş kız olur...Allahın takdiri.....

sizce örgü örmeyi netten öğrenebilir miyim? atkı örmüşlüğüm dışında bilmem. elimde pek düzgün olmaz ama çok istiyorum elimle bişi örmek. en kolay ne ile başlayabilirim sizce.
Oslem netten ogrendı ıste...Nako nun sıtesınde vıdeolu

günaydın kızlar kimsecikler yok hayır olsun bizde oğlumla geldik işyerindeyiz çalışıyoruz sizlerede pipimizi sallıyoruz.
bızde sıze sallıyorus gnl teyzesı

buldum balık alıcam kocama,
üç kişilik ailemizi temsilen 3 tane balık
sevinir dimi kızlar
aaa super benceee :118:

günaydın hanımlar.

herkesin kandili mübarek olsun. bu gece bol bol dua edelim inş. sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun.
hayırlı kandıller canım ...coook cok dualar edelım hemde

sizce örgü örmeyi netten öğrenebilir miyim? atkı örmüşlüğüm dışında bilmem. elimde pek düzgün olmaz ama çok istiyorum elimle bişi örmek. en kolay ne ile başlayabilirim sizce.

aslında örmek kolayda kesip eklemek bilmem ne benim gözümde çok büyüyor bi vazgeçiyorum bir alimde yapim diyorum bende bilmiyorum......
bi arkadaş nako dan bahsetti bende girip baktım videolu anlatımlar var aslında kolay ama işte bakalım....örgü şiş fiyatlarını bi sorim becerememse boşa param gitmesin.....

Naber sekerım ıyımısın bugun
Oslem de 2. PUR vakası sımdıden pembe yelekler ormeye basladı

gonlune gore olsun herkesın ınsallah

1 saattir bakıyorum netten bakalım belki de ben de öğrenirim. bir parça da olsa benim elimden bişi giysin kuzucuk ya... anneme kızıom bana nie öğretmedin die ben öğrettim de sen öğrenmedin dio oda.

slm hanımlar sevgililer gününüz kutlu,kandiliniz mubarek olsun.yeni doktordan geldim bebişimi gördüüüüüüm:))ama cinsiyetini göremedik kordon bağı bacak arasındaydı okadar da heveslıydım kı..ama olsun bebişimi görmem bile yetiyor bana o gün boyunca acayıp gülümseme oluyor yüzümde kendi kendime gülüyüyorum aklıma gelıncebu arada bebişim 17+2 miş.3 testimizi de olduk haftaya belli olurmuş.bakalım hayırlısyla iyi cvp gelir.

merhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu

İnş güzel haberler alırsın hayırlısıyla

Naber sekerım ıyımısın bugun
Oslem de 2. PUR vakası sımdıden pembe yelekler ormeye basladı

gonlune gore olsun herkesın ınsallah

iyiyim canım çok şükür idare ediyorum işte.....sende iyisindir umarım......

ben şuan hiçbirşey almadım kardeşimin içine doğmuştu erkek olacağı mavi ve beyaz 2 tane zıbın almış....

6 veya 7. aya kadar birşey almayı düşünmüyorum örme konusunda da çok kararsızım para biriktiriyorum fuzuli yere para harcamak istemiyorum açıkçası zaten zar zor çalışıyorum param değerli....

hiçbiriiz birşey söylemiyor bende güzel şeylerden bahsetmek isterim inş o günlede gelecek size güzel şeyler de söylerim

mesaj tekrarı yapmışım, böyle on kere basmamak lazımmış pc kitlendiğinde

Son düzenleme:
kocaman olmussunuzz artık masallaahhhh guzel haberlerle gelın ınsallah :97:

merhaba canlar bende 15+4 hf lığım bende panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk var uykusuz,endişeli, sıkıntılı ve huzursuzum ne olur bu güzel gecede dua edin allah yardımcımız olsu

allah yardımcın olsun.....
kişinin kendine değilde başkasına ettiği dua daha çok tutarmış diye bilirim dualarımdasınız bütün kızlar........

Önce kandilinizi sonrada sevgililer gününüzü kutluyorum kızlar Ben bütün gece bebişin cinsiyeti ile uğraştım kız mı erkekmi çatlıcam valla. benim için hiç farketmez ama çok merak ediyorum. rüyamda doktor %70 erkek dedi daha öğrenmeme 2 hafta var geçermi Kayınvalidemde geçen alışverişe çıkmış. dayanamamış pembe bi takım almış bide salya bezlerinden almış görseniz çok güzel. dedim anne ya erkek olursa dayanamadım aldım dedi kadıncağız

hamılelık oncesındede varmıydı? cok gecmıs olsun umarım atlatırsın en kısa zamanda
2. pur vakası mı

iviiiiiiitttt
o da okadar ınanmıskı kız olacagına dun bende hep kız oldugu kesınlesmıs gıbı konustum:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…