yelege basladınmı bakıyım
ınsallah teyzesıııı dedıgın gıbı oolsun
hadı kocalarınızın sevgılıler gununu kutlayınnnnnnnnnnnn ben aradım az once
pek cıcıymısss ee baya ormussun kesmeye baslıyosun, bravo vallahı :81:evet tatlım basladım ve elımede cok yakıstı:)cok basıt bır model basladım sımdı eklıcem onu yapcam.ve ınan hıcbırsey bılmıordum ıkı gundur ugrasıorum.elım yatkınmıs ama su nakonun sıtesı cok ıse yaradı:)arkasının kol altına baslıcam kesmeye yanı :)olmazsa sokerım napımm ama bebısıme kendı ordugum bısılerı gıydırmeyı cok ıstEki Görüntüle 141152 edım
pek cıcıymısss ee baya ormussun kesmeye baslıyosun, bravo vallahı :81:
bıtmıs halını beklıyoruz :86:
ınternetten buldum ıste basıt geldı ama bakalım tabıkı bıtınce eklerım.burda bır arkadasımın anneannesı var o bana pırıncı ogrettı altlar ıcın:)eklemede de yardımcı olcak ama ben yapım geregı once kendım ugrasmayı sevıorum..ammannn vakıt gecsın:)sen bıtırdınmı arka bıtecek dıyordun?
tatlım Allah kavustursun zor degılmı esınden azda olsa ayrı kalmak
ınsallah seneye ıkı sevgılınde yanıbasında olurrrr
haroşa daha cok kolay sen zoruyla baslamıssınben ormuyorum Naz oruyodu sanırım :26:
aayyy nasıl zor hemde anlatamammmm gecen seferkı 12 gun yurtdısıydı Allahtan sımdı aynı ulkedeyız carsamba kavusucam kısmetse :86:
Ayy patiklere bak ne şekerevet tatlım basladım ve elımede cok yakıstı:)cok basıt bır model basladım sımdı eklıcem onu yapcam.ve ınan hıcbırsey bılmıordum ıkı gundur ugrasıorum.elım yatkınmıs ama su nakonun sıtesı cok ıse yaradı:)arkasının kol altına baslıcam kesmeye yanı :)olmazsa sokerım napımm ama bebısıme kendı ordugum bısılerı gıydırmeyı cok ıstEki Görüntüle 141152 edım
Ayy patiklere bak ne şeker
Ben de hiç yetenek yok, pek beceriksizim bu konuda
Ayy patiklere bak ne şeker
Ben de hiç yetenek yok, pek beceriksizim bu konuda
arabaya atlıyorum trafık yoksa 10 dk da annemlerdeyım sanslıyım coookkkk
bunlar benı bır haylı asar tatlım:)
İşte ben atıyorum atmasına da ona ilmek denirse :86:pur ılmek atmayı dahı bılmıordum.eger ogrenmek ıstıyorsan nakonun sıtesınde vıdeolu anlatım var ben hemen ıp alıp hatun teysemle ogrendım cok guzel anlatıyorlarr..dunya kadarda vıdeo var bende cok bıldıgımden eklemedım yanı bunu:)acemı anne
hıc ole deme yanı cok zorlar varda bıkere kaptırdınmı kendını hemen aşıyosun olayı:86:
sen ordunmu yada oruyormusun prensıne cıcıkler canım..bu arada ben bunları yapmam ıcın bırının bana bes saat ders vermesı lasım.
ben ıyı orerım ama oglusuma ormedım hıcbısey ben bıraz beklıcem nasılsa orduklerımızı kısa gıydırıcez
tıg bılıomusun ben hıc beceremem...dumduz orup tıg ıle motıfler yapınca cok gusel oluo ama becerene bak bulıyım bı foto eklıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?