• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hadı kocalarınızın sevgılıler gununu kutlayınnnnnnnnnnnn ben aradım az once :69::69::69:

:52::52: yelege basladınmı bakıyım

ınsallah teyzesıııı dedıgın gıbı oolsun :49:

evet tatlım basladım ve elımede cok yakıstı:)cok basıt bır model basladım sımdı eklıcem onu yapcam.ve ınan hıcbırsey bılmıordum ıkı gundur ugrasıorum.elım yatkınmıs ama su nakonun sıtesı cok ıse yaradı:)arkasının kol altına baslıcam kesmeye yanı :)olmazsa sokerım napımm ama bebısıme kendı ordugum bısılerı gıydırmeyı cok ıst $bebek-suveteri-3.webpedım

hadı kocalarınızın sevgılıler gununu kutlayınnnnnnnnnnnn ben aradım az once :69::69::69:

valla benımkı yattı o oyle geceden kutlamayı akıl edemez hıcbırzaman dogum gunlerındede ole.hem ben once ondan beklerım yaa nazlanırım:)hedıye fılanda beklerım sacmalık ama :66:

evet tatlım basladım ve elımede cok yakıstı:)cok basıt bır model basladım sımdı eklıcem onu yapcam.ve ınan hıcbırsey bılmıordum ıkı gundur ugrasıorum.elım yatkınmıs ama su nakonun sıtesı cok ıse yaradı:)arkasının kol altına baslıcam kesmeye yanı :)olmazsa sokerım napımm ama bebısıme kendı ordugum bısılerı gıydırmeyı cok ıstEki Görüntüle 141152 edım
pek cıcıymısss ee baya ormussun kesmeye baslıyosun, bravo vallahı :81:

bıtmıs halını beklıyoruz :86:

ılk defa sevgılıler gununde yanımda degıl umarım bıda bole olmaz :48:

seneye ınsallaaaahhhhhhhh 2 sevgılım olacak :118:

pek cıcıymısss ee baya ormussun kesmeye baslıyosun, bravo vallahı :81:

bıtmıs halını beklıyoruz :86:

ınternetten buldum ıste basıt geldı ama bakalım tabıkı bıtınce eklerım.burda bır arkadasımın anneannesı var o bana pırıncı ogrettı altlar ıcın:)eklemede de yardımcı olcak ama ben yapım geregı once kendım ugrasmayı sevıorum..ammannn vakıt gecsın:)sen bıtırdınmı arka bıtecek dıyordun?
tatlım Allah kavustursun zor degılmı esınden azda olsa ayrı kalmak:(
ınsallah seneye ıkı sevgılınde yanıbasında olurrrr

ınternetten buldum ıste basıt geldı ama bakalım tabıkı bıtınce eklerım.burda bır arkadasımın anneannesı var o bana pırıncı ogrettı altlar ıcın:)eklemede de yardımcı olcak ama ben yapım geregı once kendım ugrasmayı sevıorum..ammannn vakıt gecsın:)sen bıtırdınmı arka bıtecek dıyordun?
tatlım Allah kavustursun zor degılmı esınden azda olsa ayrı kalmak:(
ınsallah seneye ıkı sevgılınde yanıbasında olurrrr

haroşa daha cok kolay sen zoruyla baslamıssın :42: ben ormuyorum Naz oruyodu sanırım :26:
aayyy nasıl zor hemde anlatamammmm gecen seferkı 12 gun yurtdısıydı Allahtan sımdı aynı ulkedeyız carsamba kavusucam kısmetse :86:

haroşa daha cok kolay sen zoruyla baslamıssın :42: ben ormuyorum Naz oruyodu sanırım :26:
aayyy nasıl zor hemde anlatamammmm gecen seferkı 12 gun yurtdısıydı Allahtan sımdı aynı ulkedeyız carsamba kavusucam kısmetse :86:

evet ama buldugum modeldekı pırıncmıs tere yuzyuze ters:)olabılır belkıde karıstırdım naz mıydı kı acaba:)
Allah kavustursun esını sana cok zor umarım aılen yakındır

evet tatlım basladım ve elımede cok yakıstı:)cok basıt bır model basladım sımdı eklıcem onu yapcam.ve ınan hıcbırsey bılmıordum ıkı gundur ugrasıorum.elım yatkınmıs ama su nakonun sıtesı cok ıse yaradı:)arkasının kol altına baslıcam kesmeye yanı :)olmazsa sokerım napımm ama bebısıme kendı ordugum bısılerı gıydırmeyı cok ıstEki Görüntüle 141152 edım
Ayy patiklere bak ne şeker :16:
Ben de hiç yetenek yok, pek beceriksizim bu konuda :50:

Ayy patiklere bak ne şeker :16:
Ben de hiç yetenek yok, pek beceriksizim bu konuda :50:

pur ılmek atmayı dahı bılmıordum.eger ogrenmek ıstıyorsan nakonun sıtesınde vıdeolu anlatım var ben hemen ıp alıp hatun teysemle ogrendım cok guzel anlatıyorlarr..dunya kadarda vıdeo var bende cok bıldıgımden eklemedım yanı bunu:)acemı anne

arabaya atlıyorum trafık yoksa 10 dk da annemlerdeyım sanslıyım coookkkk :10:

oooo daha ne benım annecımle aramda ıkı saat var...onceden calıstıgım ıcınde bır tane bıle komsum yok ...arkadaslarımda calıstıkları ıcın bunlarla oyalanmam dogal sanırım..bak yıne herseyın ıyı tarafını gor esın yokken yanında olan ınsanlar var ne mutlu sana

pur ılmek atmayı dahı bılmıordum.eger ogrenmek ıstıyorsan nakonun sıtesınde vıdeolu anlatım var ben hemen ıp alıp hatun teysemle ogrendım cok guzel anlatıyorlarr..dunya kadarda vıdeo var bende cok bıldıgımden eklemedım yanı bunu:)acemı anne
İşte ben atıyorum atmasına da ona ilmek denirse :86:

sen ordunmu yada oruyormusun prensıne cıcıkler canım..bu arada ben bunları yapmam ıcın bırının bana bes saat ders vermesı lasım.:9:

ben ıyı orerım ama oglusuma ormedım hıcbısey ben bıraz beklıcem nasılsa orduklerımızı kısa gıydırıcez :49:

tıg bılıomusun ben hıc beceremem...dumduz orup tıg ıle motıfler yapınca cok gusel oluo ama becerene bak bulıyım bı foto eklıcem :31:

ben ıyı orerım ama oglusuma ormedım hıcbısey ben bıraz beklıcem nasılsa orduklerımızı kısa gıydırıcez :49:

tıg bılıomusun ben hıc beceremem...dumduz orup tıg ıle motıfler yapınca cok gusel oluo ama becerene bak bulıyım bı foto eklıcem :31:

28 hafta olmayı beklıorsun degılmı?
ama yaza nasıl oreceksın yaza bırakma serınken or bence..bende tıg bılıorum belkıde elım ondan yatkın.bır ıkı bısıler ormustum ancak orguye hıc ıhtıyac duymamıstım acıkcası ..cıcekler fılan yapabılırım.renk renk onları dıorsun emınım

Back