Önce kandilinizi sonrada sevgililer gününüzü kutluyorum kızlarBen bütün gece bebişin cinsiyeti ile uğraştım kız mı erkekmi çatlıcam valla. benim için hiç farketmez ama çok merak ediyorum. rüyamda doktor %70 erkek dedi daha öğrenmeme 2 hafta var geçermi Kayınvalidemde geçen alışverişe çıkmış. dayanamamış pembe bi takım almış bide salya bezlerinden almış görseniz çok güzel. dedim anne ya erkek olursa dayanamadım aldım dedi kadıncağız
senınde kutlu mutlu olsunÖnce kandilinizi sonrada sevgililer gününüzü kutluyorum kızlarBen bütün gece bebişin cinsiyeti ile uğraştım kız mı erkekmi çatlıcam valla. benim için hiç farketmez ama çok merak ediyorum. rüyamda doktor %70 erkek dedi daha öğrenmeme 2 hafta var geçermi Kayınvalidemde geçen alışverişe çıkmış. dayanamamış pembe bi takım almış bide salya bezlerinden almış görseniz çok güzel. dedim anne ya erkek olursa dayanamadım aldım dedi kadıncağız
evet vardı ama ilaç kullanıyordum iyiydim birden kesince yeniden başladı
kız takma bu kadar cinsiyet olayını yaaa.....doktora gittiğinde o öğrenme anı o kadar heyecanlı ve güzel oluyor ki......vayyy senin kaynana kız istiyormuş benimki apaçık demişti erkek istiyorum diye çok sinir olmuştum bende inş kız olur demiştim.....ama kısmet.....bu da 4. erkek torun olacak daha kız yok.....sülalede.....
slm kızlaaaar
kandiliniz mübarek sewgililer gününüzde kutlu olsuun
nasılsınız bakalımm bz çok iiyiz sabah sağlık ocağına gittik pıtpıtlarımızıda duyduuk:)
yrn sabah troit testi yapılacakmışşş
hayırlı kandılller canımslm kızlaaaar
nasılsınız bakalımm bz çok iiyiz sabah sağlık ocağına gittik pıtpıtlarımızıda duyduuk:)
Selam canım seninde kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum.. teyzeleri yer o pıtpıtları
keşke canım benim ama ilacı kullanırken hazır hissediyordum bugün passiflora şurup içtim inş bebeğime zarar verme
slm kızlaaaar
slm kızlaaaar
senin sıkıntı neydi gem?
bende rahım agzı yetmezlıgı takıp edılıyor..cunku rahım agzımdan bı operasyon gecırmıstım hamıle kalmadan 1 ay once..sonra hasımatom var TSH antıkor her ay tahlılım var..sonraaa kan uyusmazlıgımız var 21. haftadan ıtıbarende o baslıcak
sımdılık bukadar sekerım Allah beterlerınden korusun hepımızı :97:
yapmıştım cnm ama çaroıntım çıkıyoo nabzım çok hızlı tekrar istedi drDaha önce tiroid testi yaptırmamış mıydın nazcım?
herkese merhaba,mevlüt kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.
naz resimler çok güzel,maşallah
:) saol tatlımm
pur senin adına çok sevindim,Rabbim gönlüne göre nasip etti,hayırlı olsun
heeeyyyy cok sevındımheyy ben bubu oğluşuma yapıyorum...
sırt ı bitti bugun onlerine başlıcam
düğmelerinide aldım...
annemcimde tığla balık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?