-----2010 KASIM hamişleri----

kız takma bu kadar cinsiyet olayını yaaa.....doktora gittiğinde o öğrenme anı o kadar heyecanlı ve güzel oluyor ki......vayyy senin kaynana kız istiyormuş benimki apaçık demişti erkek istiyorum diye çok sinir olmuştum bende inş kız olur demiştim.....ama kısmet..... bu da 4. erkek torun olacak daha kız yok.....sülalede.....

slm kızlaaaar

kandiliniz mübarek sewgililer gününüzde kutlu olsuun

nasılsınız bakalımm bz çok iiyiz sabah sağlık ocağına gittik pıtpıtlarımızıda duyduuk:)
yrn sabah troit testi yapılacakmışşş

senınde kutlu mutlu olsun ben ruyamda hep kız bebekler sevmıstım kızım olmustu ama bebısım erkek gercı bıdak kontrole kadar sanırım suphelerım devam edecek :86:
evet vardı ama ilaç kullanıyordum iyiydim birden kesince yeniden başladı

bendede panık atak vardı ama hamıle kalmaya karar verdıgımde ılacı kesmeye basladık dr kontrolunde yavas yavas 2 ay surdu o ıkı ayda korunduk ..keske sende bıanda kesmeseydın

farketmez diyorum ama sanki kız olsun istiyorum birazcık daha ağır basıyor o pembişleri giydiririm süslerim süslü yaparım onu cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde kendimi düşünemiyorum zaten heycandan kalpten gitmezsem iyi

keşke canım benim ama ilacı kullanırken hazır hissediyordum bugün passiflora şurup içtim inş bebeğime zarar verme

Selam canım seninde kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum.. teyzeleri yer o pıtpıtları

Son düzenleme:
hayırlı kandılller canım
sen her soyledıgınde bende gıdıyım aglık ocagına dıyorum yıne unutuyorum bugun gıdıyım barı :97:

sağolasın canım seninde kutlu olsun hepsi birden......
banada gün vermişti sağlık ocağı martta aşı için puffffff........

Daha önce tiroid testi yaptırmamış mıydın nazcım?

sımdı kıtapcıga baktımda benım her kontrolumde bı tahlılım yada olcumum var kollar hep mosmor :97:

senin sıkıntı neydi gem?

bende rahım agzı yetmezlıgı takıp edılıyor..cunku rahım agzımdan bı operasyon gecırmıstım hamıle kalmadan 1 ay once..sonra hasımatom var TSH antıkor her ay tahlılım var..sonraaa kan uyusmazlıgımız var 21. haftadan ıtıbarende o baslıcak

sımdılık bukadar sekerım Allah beterlerınden korusun hepımızı :97:

herkese merhaba,mevlüt kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.

naz resimler çok güzel,maşallah

pur senin adına çok sevindim,Rabbim gönlüne göre nasip etti,hayırlı olsun

amin canım! sağlıklı bir şekilde tamamlarız inş. hepimiz günümüzü. sana da çok geçmiş olsun.

Daha önce tiroid testi yaptırmamış mıydın nazcım?
yapmıştım cnm ama çaroıntım çıkıyoo nabzım çok hızlı tekrar istedi dr
herkese merhaba,mevlüt kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.

naz resimler çok güzel,maşallah
:) saol tatlımm
pur senin adına çok sevindim,Rabbim gönlüne göre nasip etti,hayırlı olsun

heyy ben bubu oğluşuma yapıyorum...
sırt ı bitti bugun onlerine başlıcam
düğmelerinide aldım...

annemcimde tığla balık yapıyor
heeeyyyy cok sevındım

ya ıste ben o balıkları yapamıyorum o ıs nasıl olcak tıg tutamıorum bıle elımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…