İnş canım hayırlı sağlıklı bir bebek olur
Bende düşünüyordum da niye inatla kabullenemediğimi çözemiyordum, meğer bebişim dürtüyormuş içimden
Bu arada ataman oldu mu canım, inş olmuştur hayırlısıyla..
gem senin de gün boyu en yorucu işin nete girmek olsa gerek
yok yemek yapıorum :82:
utu ve temızlık yasak cıcım bana
kendimden yola çıkıp senin en yorucu işini buluyum demiştim ama:86: valla ben de serdim bütün işleri ama yasak olan bişi yok çok şükür ama ben çaktırmadan yasakladım
kızlarrr benimde sabah kalkınca başlıoooo baş ağrımmm ööfff ööff hala mide bulantılarım geçmedi üzerine 17 haftaada niye geçmioo kii( ayriyeten bizde cinsiyetini öğrendikk
bulut gelioo teyzeleri erkekimiz gelioooooo:) pipisinnii gördükk...
hayırlı bir bebek olur inş. canım!
atamam olmadı... malesef... ona da o kadar üzüldüm ki bebeğimde hissetti günlerdir bunu. beklemeye devam edeceğiz. böyle hayırlıymış demekki. belki uzmanlığa çalışırım diyorum ama bilmiyorum henüz oturmadı hiç bişi belki de en mantıklısı kasım atamasına kadar beklemek bebeğimi birazcık kendim büyütmek.... Allah hayırlısını naasip etsin evde oturmaktan çok sıkıldım. ilk kez evlilik sonrası eve kapandım zor geldi. bakalım:97:
10-17 haftalar arasında olabiliyormuş baş ağrısı bende de var. uyuyunca hafifliyor aklında olsun.. dinlen..
hayırlı bir bebek olur inş. canım!
atamam olmadı... malesef... ona da o kadar üzüldüm ki bebeğimde hissetti günlerdir bunu. beklemeye devam edeceğiz. böyle hayırlıymış demekki. belki uzmanlığa çalışırım diyorum ama bilmiyorum henüz oturmadı hiç bişi belki de en mantıklısı kasım atamasına kadar beklemek bebeğimi birazcık kendim büyütmek.... Allah hayırlısını naasip etsin evde oturmaktan çok sıkıldım. ilk kez evlilik sonrası eve kapandım zor geldi. bakalım:97:
canim bende bas agrisi olunca uyuyamiyorum dus alinca iyi geliyo oyle yaptim simdi uzandim biraz daha iiyim
kız annelerıııııııogluma cıcı bakınırken kızlarınıza ayakkabı buldum cok hosuma gıttı Eki Görüntüle 141077
ay coook tatli cok cici
cok tutarsa kullanabılcegın agrı kesıcıler var bılıosun dımı...dr agrıyı uzun sure cekmenın sakıncalı oldugunu soyledı
ya bizim burda bi ilac var onu veriyolar oda hic bi ise yaramiyor ama sakincali oldugunu bilmiyordum eger gecmezsse doktorumla bi gorüsiyim
dimi ya zaten erkekler icin cok fazla alternatif yokkki
hadi ya gercektenmii cok sevinirim burda alternatif falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?