Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında atkı örmeye kalktım da anneme fenalık geldi ben öğrenene kadar, yok anacım, ben sıramı yetenekli hatunlara savdımyamuk yumuk olsun bosver ogrenene kadar.
bak kızına cıceklı bantlar orsene yaaa ayy yerım onu:92:
28 hafta olmayı beklıorsun degılmı?
ama yaza nasıl oreceksın yaza bırakma serınken or bence..bende tıg bılıorum belkıde elım ondan yatkın.bır ıkı bısıler ormustum ancak orguye hıc ıhtıyac duymamıstım acıkcası ..cıcekler fılan yapabılırım.renk renk onları dıorsun emınım
eet canım 28 hafta
ben tıgı tutamıyorum bıleaynen onları dıorum ısteeee bıcır bıcır cıceklerle susleeee
yalnız bende kaptırdım senın kızın olcaak gıbı konusuyorum :86:
İnş. gönlünce olur hayırlısıyla..guzel guzel devam et kızımın olacagını dusunmek cok hosuma gıdıor.bır tane erkek yelek hırka vs bakmadım.hep kız.belkı sanada Allah soyletmıstır kımbılır..zira doktor erkek derse halım nıce olur farkındayımda:)daha evlenmeden ısmını koyduk balım:)yanı bende pur gıbı dondururum sanırım..yınede saglıklı olsunda dıoruz ne dıelım
İnş. gönlünce olur hayırlısıyla..
İsim konusunda ne güzel kafa yormayacaksınız, biz bir türlü bulamıyoruz yaa :97:
Günaydın kızlar
bugün keyfim yok. kocacımla tartıştık akşam. çok üzgünüm :2:
ona bir hediye almak istiyorum
ama aklıma bişey gelmiyor.
yardımcı olabilir misiniz ?![]()
günaydın kızlar kimsecikler yok hayır olsun bizde oğlumla geldik işyerindeyiz çalışıyoruz sizlerede pipimizi sallıyoruz.![]()
buldum balık alıcam kocama,
üç kişilik ailemizi temsilen 3 tane balık
sevinir dimi kızlar![]()
günaydın kızlar.....
ohhh örgü mörgü bahsetmişsiniz bende sadece düz örmeyi biliyorum ama heves yapıyorum siz anlattıkça alıp başlasam mı acaba....:))))
öslemcim kıza o kadar kaptırma kendini bende hep kız olsun istiyordum 3 ay kız diye sevdim doktor erkek dedi ben......
sağlıklı olsun yeter bize.....![]()