• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

İnş canım hayırlı sağlıklı bir bebek olur :16:
Bende düşünüyordum da niye inatla kabullenemediğimi çözemiyordum, meğer bebişim dürtüyormuş içimden :9:

Bu arada ataman oldu mu canım, inş olmuştur hayırlısıyla..

gem senin de gün boyu en yorucu işin nete girmek olsa gerek :23:

kızlarrr benimde sabah kalkınca başlıoooo baş ağrımmm ööfff ööff hala mide bulantılarım geçmedi üzerine 17 haftaada niye geçmioo kii :(( ayriyeten bizde cinsiyetini öğrendikk
bulut gelioo teyzeleri erkekimiz gelioooooo:) pipisinnii gördükk...

yok yemek yapıorum :82:

utu ve temızlık yasak cıcım bana :34:

kendimden yola çıkıp senin en yorucu işini buluyum demiştim ama:86: valla ben de serdim bütün işleri ama yasak olan bişi yok çok şükür ama ben çaktırmadan yasakladım:51:

kendimden yola çıkıp senin en yorucu işini buluyum demiştim ama:86: valla ben de serdim bütün işleri ama yasak olan bişi yok çok şükür ama ben çaktırmadan yasakladım:51:

aman canım yasak olmasın zaten cok can sıkıcı oluo :50:

en guzelını yapmıssın saglıgın yerınde olsun ama ıs yapma bosverrrr:86:

kızlarrr benimde sabah kalkınca başlıoooo baş ağrımmm ööfff ööff hala mide bulantılarım geçmedi üzerine 17 haftaada niye geçmioo kii :(( ayriyeten bizde cinsiyetini öğrendikk
bulut gelioo teyzeleri erkekimiz gelioooooo:) pipisinnii gördükk...

ayyy gelıo bı pıpılı dahaa :55:

hayırlı evlat olsun gozunuz aydın :31:

hayırlı bir bebek olur inş. canım!

atamam olmadı... malesef... ona da o kadar üzüldüm ki bebeğimde hissetti günlerdir bunu. beklemeye devam edeceğiz. böyle hayırlıymış demekki. belki uzmanlığa çalışırım diyorum ama bilmiyorum henüz oturmadı hiç bişi belki de en mantıklısı kasım atamasına kadar beklemek bebeğimi birazcık kendim büyütmek.... Allah hayırlısını naasip etsin evde oturmaktan çok sıkıldım. ilk kez evlilik sonrası eve kapandım zor geldi. bakalım:97:

Üzme kendini, cidden etkileniyorlar..
Zaten kuş kadar kadro vardı, mayıs olur olmadı kasım olur, dediğin gibi biraz bebişin tadını çıkarırsın :16:

kız annelerııııııı:52::52: ogluma cıcı bakınırken kızlarınıza ayakkabı buldum cok hosuma gıttı :49: $pappa.webp

hayırlı bir bebek olur inş. canım!

atamam olmadı... malesef... ona da o kadar üzüldüm ki bebeğimde hissetti günlerdir bunu. beklemeye devam edeceğiz. böyle hayırlıymış demekki. belki uzmanlığa çalışırım diyorum ama bilmiyorum henüz oturmadı hiç bişi belki de en mantıklısı kasım atamasına kadar beklemek bebeğimi birazcık kendim büyütmek.... Allah hayırlısını naasip etsin evde oturmaktan çok sıkıldım. ilk kez evlilik sonrası eve kapandım zor geldi. bakalım:97:

canim hic kafana takma herseyin hayirlisi evde durmaya da alisirsin hem belki boyle daha iidir hamileliginin tadini cikar sonrada bebisinin tadini cikarirsin ataman bigun kismetse olur ama bu gunler geri gelmez takma kafana uzme bebisini

canim bende bas agrisi olunca uyuyamiyorum dus alinca iyi geliyo oyle yaptim simdi uzandim biraz daha iiyim

cok tutarsa kullanabılcegın agrı kesıcıler var bılıosun dımı...dr agrıyı uzun sure cekmenın sakıncalı oldugunu soyledı :68:

cok tutarsa kullanabılcegın agrı kesıcıler var bılıosun dımı...dr agrıyı uzun sure cekmenın sakıncalı oldugunu soyledı :68:

ya bizim burda bi ilac var onu veriyolar oda hic bi ise yaramiyor ama sakincali oldugunu bilmiyordum eger gecmezsse doktorumla bi gorüsiyim

ya bizim burda bi ilac var onu veriyolar oda hic bi ise yaramiyor ama sakincali oldugunu bilmiyordum eger gecmezsse doktorumla bi gorüsiyim

esım sıkayet etmıstı benı dr a bası bı tutuyo aglıyo dıye (basagrısı nedır bılmeyen bı ınsandım) dr sakınnnnn dedı ...bı sor bencede dr una gecmıor cunku...hepsı bole degıl tabı her agrıdıgında ıcmıorum ılac :34:
dimi ya zaten erkekler icin cok fazla alternatif yokkki

sen nezaman gelıceksın tr' ye

Back