• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Allah kavustursun canım :3:

PUR un erkek degıl kızmıs gordunmu sok olduk hepımız :9:

o kadar şaşırdım ki anlatamam... ama bir o kadar da sevindim, bu topikte en çok kız sevdalısı nerdeyse oydu. sağlık lı ve hayırlı bir bebek olur inş. ama eşim bu durum karşılığında bak gördün mü belli olmazz kaptırma kendini dedi:44:

o kadar şaşırdım ki anlatamam... ama bir o kadar da sevindim, bu topikte en çok kız sevdalısı nerdeyse oydu. sağlık lı ve hayırlı bir bebek olur inş. ama eşim bu durum karşılığında bak gördün mü belli olmazz kaptırma kendini dedi:44:

aynen bende oyle hıc kabullenmedı erkek oldugunu gonlune gore oldu ıste :10:

aynı durum bızdede oldu bakalım cmtsı gıdıcem kontrole kesınlesmıs olur heralde artıkkkkk gayet kesın konustu dr larım zaten :27:

aynen bende oyle hıc kabullenmedı erkek oldugunu gonlune gore oldu ıste :10:

aynı durum bızdede oldu bakalım cmtsı gıdıcem kontrole kesınlesmıs olur heralde artıkkkkk gayet kesın konustu dr larım zaten :27:

bizde de oldu derken? sizde mi erkek olduğunu kabullenemediniz?

ya benim doktorum da kesin konuşmadı ama yeterli haftasında die düşündüm ben erkek olduğunu görebilmek için. 12 haftalıkken bile kız olduğunu görebilen doktorlar daha ayırt edici olan erkeği görebilirler diye düşünüyorum. 18. haftamda kan uyuşmazlığı testi için gideceğim. belki o zaman teyit ederler. artık 4 buçuk aylık olmuş olacağız.

bizde de oldu derken? sizde mi erkek olduğunu kabullenemediniz?

ya benim doktorum da kesin konuşmadı ama yeterli haftasında die düşündüm ben erkek olduğunu görebilmek için. 12 haftalıkken bile kız olduğunu görebilen doktorlar daha ayırt edici olan erkeği görebilirler diye düşünüyorum. 18. haftamda kan uyuşmazlığı testi için gideceğim. belki o zaman teyit ederler. artık 4 buçuk aylık olmuş olacağız.

yok yok benımde esım dur bakalım erkek degıldır belkı dıdı PUR un olayı anlatınca :9:

bızdede kan uyusmazlıgı var bu test nasıl oluyo bılıomusun :26:

yok yok benımde esım dur bakalım erkek degıldır belkı dıdı PUR un olayı anlatınca :9:

bızdede kan uyusmazlıgı var bu test nasıl oluyo bılıomusun :26:

kan alınarak oluyor die biliyorum ama ne işe yaradığından tutta, neden bakıyorlar falan araştırmadım hiç. aslında netten bakacağım da testin adını unuttum latince bir adı vardı zaten. 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi doktor 3 lü testle birlikte onu da yapalım 18. haftanda dedi. ama ben 3 lü test yaptırmak istemiyorum. ve bunu doktora böyleece söylerim sanıyorum.

kan alınarak oluyor die biliyorum ama ne işe yaradığından tutta, neden bakıyorlar falan araştırmadım hiç. aslında netten bakacağım da testin adını unuttum latince bir adı vardı zaten. 16. haftadan sonra yapıyoruz dedi doktor 3 lü testle birlikte onu da yapalım 18. haftanda dedi. ama ben 3 lü test yaptırmak istemiyorum. ve bunu doktora böyleece söylerim sanıyorum.

ındırekt coombs testı(anne negatıfse)

corap aldım sadece o da para ustu cıkmadıgı ıcın ozellıkle degıl yanı ..ben cınsıyetı bıılsemde 30.haftadan once almıcam yanı su rahım agzı yetmezlıgı durumun bı kesınlessın :34:

asıl keramoss yaptı butun alısverısı oğlusuna :52:

yaptım yaaa
amaaa sizin yüzünüzden bebişimin cinsiyetinden şüphe etmeye başladım:53::53::53:

halbuki 12.haftada da 16.haftada da doktorda bende eşimde gördük fazlalığı:52:

eve döndüm kızlar... tatil bitti:43:

İnş canım hayırlı sağlıklı bir bebek olur :16:
Bende düşünüyordum da niye inatla kabullenemediğimi çözemiyordum, meğer bebişim dürtüyormuş içimden :9:

Bu arada ataman oldu mu canım, inş olmuştur hayırlısıyla..

yaptım yaaa
amaaa sizin yüzünüzden bebişimin cinsiyetinden şüphe etmeye başladım:53::53::53:

halbuki 12.haftada da 16.haftada da doktorda bende eşimde gördük fazlalığı:52:

eve döndüm kızlar... tatil bitti:43:

sen 16 haftayı gectın suphelenme bence ..bızde gorduk o fazlalıgıda 12.haftada ogrendım ben oo haftada kızlarınkıde cıkıntı seklınde olabılıomus ondan kurtlandım bende :27:

evıne hosgeldın ama ısbası yapıcaksın sımdı :50:

kislar ya kac gundur bas agrisindan cildiriyorum zaten ben her zaman dilimin beterine ugrarim,gecenlerde burda demistim artik hic basim agrimiyor die o gunden beri gecmiyo offfffffff

kislar ya kac gundur bas agrisindan cildiriyorum zaten ben her zaman dilimin beterine ugrarim,gecenlerde burda demistim artik hic basim agrimiyor die o gunden beri gecmiyo offfffffff

10-17 haftalar arasında olabiliyormuş baş ağrısı bende de var. uyuyunca hafifliyor aklında olsun.. dinlen..

dılımı ısırıyımda benım bayadır yok..ama tutunca agladım hep ılac aldım sonunda :50:

Son düzenleme:
İnş canım hayırlı sağlıklı bir bebek olur :16:
Bende düşünüyordum da niye inatla kabullenemediğimi çözemiyordum, meğer bebişim dürtüyormuş içimden :9:

Bu arada ataman oldu mu canım, inş olmuştur hayırlısıyla..

hayırlı bir bebek olur inş. canım!

atamam olmadı... malesef... ona da o kadar üzüldüm ki bebeğimde hissetti günlerdir bunu. beklemeye devam edeceğiz. böyle hayırlıymış demekki. belki uzmanlığa çalışırım diyorum ama bilmiyorum henüz oturmadı hiç bişi belki de en mantıklısı kasım atamasına kadar beklemek bebeğimi birazcık kendim büyütmek.... Allah hayırlısını naasip etsin evde oturmaktan çok sıkıldım. ilk kez evlilik sonrası eve kapandım zor geldi. bakalım:97:

Back