yasal hakkın olan süt izinlerin varya gunluk olanlar onlarıda topluca alıp sanırım yanılmıyorsam bır bucuk ay yapıuor ustune ekletebılıorsun ucretlı olarak bılgın olsun cnm..arkadasım ols yapmıstı boylelıkle altı ay ucretlı ızne cıktı genelde solemıor ınsan kaynakları arastırmanı tavsıye ederım
canım 657 de o kadar açıkki madde
süt izinleri toplu oalrak kullanılmaz diyo
o artık amirin insiyatifine kalmış
belki onu da alırım
Eki Görüntüle 140020 Eki Görüntüle 140021 kızlar bakın kuzularımın ilk cicilerineee:)))
amirin insiyatifine kamışama arkadasım kullandı daha yenı banka bıle verıorsa hayret nasıl gormemısler kı acıgı??
Eki Görüntüle 140020 Eki Görüntüle 140021 kızlar bakın kuzularımın ilk cicilerineee:)))
allah gönlüne göre werir işlhh cnmmm:))ayyyy yaa kıskanıorum pembıslerı ben yaaa
cok sekerler ayyy ısırırım onları ben
kımbılır nasıl yakısacak cımcımelerıne bunlarr
amirin insiyatifine kamış
istanbulda veriyorlar
ben geçen sene istteydim
orda zaten başka alternatifin yok
ama anadolu da vermiyorlar diye biliyorum
aminnn daha iisi szlerin olsun işlhhhaayyyy çokk tatlııııı
sağlıkla giysinler inşallahhh
allah gönlüne göre werir işlhh cnmmm:))
hey maşallah ikizlerimizin cicişlerine... sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah.
saol cnmm bnm bide yelek örüyom bitsin onuda göstercem szeee:))ayyy ayya ayy yeyim ben onları çok şekerler Güle güle giydirirsin inşallah n_a_z cım
walla cnm çok sitede war ama eğer arttırma eksiltme bilmezsen anlayamazsın kii çewrende yokmu sana gösterbilecek birisi banada çewren öretmiştii ama ponponlu ipten dümdüz battaniye fln örebilirsinyaa ben orguyu bılmıorum yokmu ogrenebılecegım bır sıte fılan
şiş tutmayı bılıorum düz ters eksıltme arttırma onları bılmıorum bebısıme bısı oremesmıyım ben
ayyyy harika gerçekten yaaEki Görüntüle 140052
nasıl kızlar ben bunu cok begendım
walla cnm çok sitede war ama eğer arttırma eksiltme bilmezsen anlayamazsın kii çewrende yokmu sana gösterbilecek birisi banada çewren öretmiştii ama ponponlu ipten dümdüz battaniye fln örebilirsin
annem olsa ogretır de oda burda degıl .gıdınce ancak gosterebılır bana.kayınvalıdemın elınde hıc orgu vs gormedım belkı bılıordur ama kayınvalıdeyede nasıl sorulur kı cekınırım ben belkıde maana bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?