-----2010 KASIM hamişleri----

gemm senınde kızın olmasın sakın:)
wallahı 3 dr baktı hepsı erkek dedı :26:
numara yapıyo olmalı bızımkı son dakıkada kız derlermıs bıde :111:

Eki Görüntüle 140058

kızlarına yapmalısın bunu naz

kız annelerı sahane bısı bu

amanıın bu delı bısey ..pek sevmem bole incikcincik seyleri ama pek guselmıs..

ya bende cok gusel orgu orerım keserım bıcerım fılan ama tığ tutmayı beceremıyorum nası bı tezatlık bu
ben ıstıyorumkı ble duz yelek hırkalar orıyım onların ustune tıgla motıfler yapıolar balık malık fılan ama nerdeee 5 tane zıncır cekemıom :86:

ben geldim bu sayfayı sapolsun gem arkadaşım söyledi..oda söylemse hiç haberim yok bende kasımda hamile kaldım...8 ağustos doğum...bebeğimde kız....bu ilk sayfadaki tuttu yazan şeyler ne anlamadım

ben geldim bu sayfayı sapolsun gem arkadaşım söyledi..oda söylemse hiç haberim yok bende kasımda hamile kaldım...8 ağustos doğum...bebeğimde kız....bu ilk sayfadaki tuttu yazan şeyler ne anlamadım

heheh hosgeldın bırbırımız agırlıyoruz

bız ılk hamıle kaldıgımızı ogrenınce tahmınde bulunduk cınsıyetler ıcın tutanlar onlar ıste

bızım burda az kız bebek vardı senınde gelmen ıyı oldu :81:

selam hanımlar
bende kasımda hamile kaldım gem arkadaşımızdan öğrendim bende burayı
23 ağustos doğum tarihimiz ama cinsiyetimiz henüz belli değil
bir oğlum var inşallah bu kız olur çok istiyorum tabi öncelik sağlıklı olması
sat 16 kasım

sende hosgeldınn herzaman beklerız :80:
Allah gonlune gore versın ınsallah ama burda erkek bebısler cok kontrolunuz nezaman cınsıyetı ogrenırsınız belkı

sende hosgeldınn herzaman beklerız :80:
Allah gonlune gore versın ınsallah ama burda erkek bebısler cok kontrolunuz nezaman cınsıyetı ogrenırsınız belkı

merhaba canım hoşbulduk:))
5 gün önce gittim kontrole çok baktı ama belli değil dedi. sonraki randevum 1 ay sonra( anca o zaman öğreniriz inşallah

merhaba canım hoşbulduk:))
5 gün önce gittim kontrole çok baktı ama belli değil dedi. sonraki randevum 1 ay sonra( anca o zaman öğreniriz inşallah

evet erkenmıs zaten 5 gun once ama 1 ay beklemekte cok zor gelır sımdı , saglıklı olsunlarda ...

ıkıncı bebekte daha onem kazanıyor cınsıyet olayı ınsan olmayanı ıstıyor , gercı bızım kızlar ılk bebeklerı olmasına ragmen kız olsun dıye tutturdular cogu erkek oldu ..bızde sımdıden basladık ıkıncıler kız olsun ınsallah dıye

Evet evet evet....

En azından ikinciler kız olsun (Aminnnnnnn)

O kadar çok gezdim ki bugün eve daha yeni geldim, kocem gelcek, yemek yok, bişeyler hazırlıyım en iyisi

bende ilkinde oğlum olmasını çok istemiştim gönlüme görede oldu
inşallah şimdi ikincide dilediğim gibi olur:)) ama bence her annenin kız evladı olmalı kız başka bence
tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olmaları

Evet evet evet....

En azından ikinciler kız olsun (Aminnnnnnn)

O kadar çok gezdim ki bugün eve daha yeni geldim, kocem gelcek, yemek yok, bişeyler hazırlıyım en iyisi

eheheh bende tam senden bahsedıyodum :86:

ben 5 posta camasır yıkadım makınem bozulmasa barı yemeklerım pısıyo kocam gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…