5 posta çamaşır mı ne yaptın kızım
Bozulmazsa makinenin adını yaz
bende ilkinde oğlum olmasını çok istemiştim gönlüme görede oldu
inşallah şimdi ikincide dilediğim gibi olur:)) ama bence her annenin kız evladı olmalı kız başka bence
tabi öncelik sağlıklı ve hayırlı olmaları
gemcim eşin iş içinmi yook ayy kıyamam sana zor oluyodur bölee yalnız kalmıyon işlhhh
buarada yenia rkadaşlar hg niz topikimizeee
selammlarrr biz ağustos annelerinde takılıyoruz..kimi ağustos anneleride burdaymışşş
Burda yine kar yagiyor durmadi zaten ekimden bellicok SIKILDIM 24 saat evin icinde havalar isinsada gunes yuzu gorsek artik.
Amerika northdakota,dayim cok soguk burasi -40 dusuyoryazi ise yayla gibi
amanınnn eeeen kuzeyde oluyosunuz dımı fena valla
yanı ben soguk sevmeyen ve dayanamayan bırı olarak su an tuylerım tıken tıken oldu
Canımmmmmmmmmm çok sevindim. Allah bağışlasın. Amin bitanemmmm güzel duaların için.
ya ben az önce göbeğimin sağ alt tarafında bi seyirme hissettim ama çok değişik bişidi daha önce böle bişi olmamıştı. acaba bebişin hareketimiydi
teşekkür ederim kızlar...
kızları kapışacağız valla nazz senin işin zor hem de çok zor.
Eki Görüntüle 140020 Eki Görüntüle 140021 kızlar bakın kuzularımın ilk cicilerineee:)))
biz de bugün doktordaydık ikli testimizin sonucu güzel çıktı... Teyzemizle alışveriş yaptık...Hastane çıkışı,minicik çoraplar,merserize battaniye bide patikler aldık çok güzel dayanamadım aldım valla...:76::76::76:
Gozun aydin cnmay ne hos bende sabirsizlaniyorum bir cinsiyetini ogreneyim ozaman hemen alis verise
biz de bugün doktordaydık ikli testimizin sonucu güzel çıktı... Teyzemizle alışveriş yaptık...Hastane çıkışı,minicik çoraplar,merserize battaniye bide patikler aldık çok güzel dayanamadım aldım valla...:76::76::76:
kızlar öyle bir basım agrıyorki anlatamam neden böle oluyor ya bu aralar iyice sıklastı uyuyunca gecer dedim uyudum uyandım sevincle ohh gecmiştir diye ama ayaga kalakınca anladımki gecmemeiş sardım basımı dolanıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?