ben bankacıydım var sen dusun..nefretlıktı..zaten bulantın fılanda olmamıs ne gusel.Allah dagına gore kıs verırmıs bak ne gusel ıste senınde rahat gecıor..umarım bır solukta gecer gunlerde sende bebısınle rahatına bakarsın..
tatlım benımkıler kas altı oldugu ıcın sut kanallarıyla alakası yok yanı emzırebılecgım daha yaptırıken bunu dusunmustuk doktorumla.halada bır sorun oldugunu yada olacagını dusunmuyor ancak sole bır sey varkı daha ırı olacak gogusler tabı ozaman bunu dsunmemıstım bu kadar sısecegınıde bılmıordum kı daha baslangıc sanırım dunya harıtasını goguslerımde tasıyacagım:)
ben doğuma üç hafta kalana kadar çalışacağım allah nasip ederseÇalışmak beide çok sıkıyor bazen zoraki işe gidiyorum resmen.Ama işi bırakırsamda napçam evde die düşünuom..Ne istediğimi bi bilsem zatenben 6 ayın sonunda belkıde 7. ayın sonunda işi bırakmayı dusunuyorum nisan sonu yada mayıs sonu olabılır.siz nezamana kadar çalışmayı planlıyosunuz?
sevındım ..9 ay boyunca sureklı buyumeyecekler dert etme ..benım kanka amerıkada yasıyor onu dogumdan oncede catakları vardı dogum sonrası costu tabı catlak degıl yarık oldular resmen ..kızı sutten kesınce bı krem kullanmaya basladı su an cok ıyı durumda
bmmdeee bnmdeee
Hemde bankacılıkkkkkkkkkbenim kuzenlerim bankacı siir ilaçları kullanmaya başlamışlardı en son aşırı derecede stresli bir iş bende 2 gün çalıştım bankada.dayanamadım bıraktım. Çok zor iş bence.Şimdi dahada iyi anlıyorum seni
bmmdeee bnmdeee
ayyyy yaa bu haber ıyımı kotumu bılemedım:)
ben doğuma üç hafta kalana kadar çalışacağım allah nasip ederse
sonra yasal izinlerimi kullanırım 8 hafta ücretli iznim var
sonrasındada biraz rapor falan alırım
sanırım bu arada bebişim 5 aylık olur
bir sene de ücretsiz izizn aldımmı olay biter
anaa 1 kiomu nee gzl bn 5 kilo aldıımsen benden ılerdesın hemde ıkı tane bebıs tasıyosun
ama ben hennuz 1 kılo aldım ve o 1 kılo bence goguslerıme gıttı
nasıl oluyo bu ıs onu anlamadım:26:
esım 12 gundur yooktu dun gece geldı gozlerı buyudu gobegıme bakınca
sen cıkmadı dıyordun ama gayette artık gobegın var dedı
bmmdeee bnmdeee
ya cok alakasız bısı sorcam :111:
mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:
klorakla sil cnmm yada çok az cifle sil snr durulardın
ya cok alakasız bısı sorcam :111:
mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:
arzum sende burdasın sımdı dıkkat ettım bebegının son durumu nedır kacırmıs olabılırım cok merak ettım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?