-----2010 KASIM hamişleri----

Hemde bankacılıkkkkkkkkk benim kuzenlerim bankacı siir ilaçları kullanmaya başlamışlardı en son aşırı derecede stresli bir iş bende 2 gün çalıştım bankada.dayanamadım bıraktım. Çok zor iş bence.Şimdi dahada iyi anlıyorum seni

sevındım ..9 ay boyunca sureklı buyumeyecekler dert etme ..benım kanka amerıkada yasıyor onu dogumdan oncede catakları vardı dogum sonrası costu tabı catlak degıl yarık oldular resmen ..kızı sutten kesınce bı krem kullanmaya basladı su an cok ıyı durumda

ben doğuma üç hafta kalana kadar çalışacağım allah nasip ederse
sonra yasal izinlerimi kullanırım 8 hafta ücretli iznim var
sonrasındada biraz rapor falan alırım
sanırım bu arada bebişim 5 aylık olur
bir sene de ücretsiz izizn aldımmı olay biter

esım 12 gundur yooktu dun gece geldı gozlerı buyudu gobegıme bakınca

sen cıkmadı dıyordun ama gayette artık gobegın var dedı

Son düzenleme:

ayyyy yaa bu haber ıyımı kotumu bılemedım:)

yanı belkı rahat olsam bende durabılırdım:)hıc geregı yoktu ...Allah gerıde kalanlara huzur mutluluk versın:)

yasal hakkın olan süt izinlerin varya gunluk olanlar onlarıda topluca alıp sanırım yanılmıyorsam bır bucuk ay yapıuor ustune ekletebılıorsun ucretlı olarak bılgın olsun cnm..arkadasım ols yapmıstı boylelıkle altı ay ucretlı ızne cıktı genelde solemıor ınsan kaynakları arastırmanı tavsıye ederım

ya cok alakasız bısı sorcam :111:

mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:

mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:
klorakla sil cnmm yada çok az cifle sil snr durulardın

klorakla sil cnmm yada çok az cifle sil snr durulardın

klorakın ne oldugunu bılmıyorum

cıf te en sevmedıgım sey durulanmıyor gıbı gelıyor ama denıcez bakalım..sımdı ılk kapakta cıf denıyım..degısık fıkırler gelırse hepsını denerım :81:

benimde aynı şekilde çok iz kalıyor.ben bulaşık süngerine az bulaşık deterjanı koyuyorum onla sılıyom sonrada nemlı bezle köpüğünü alıyorum geçiyor.tabı 10 gün sonra yine aynı iz iz oluyo

arzum sende burdasın sımdı dıkkat ettım bebegının son durumu nedır kacırmıs olabılırım cok merak ettım canım

Canım Malesaf bebek alındı Gittiğim doktorların hepsi alınması yönünde hem fikirdi. Hayırlısı olsun diyoruz. İnş bi kaç ay sonra tekrar hamile olarak aranıza katılacağım

kızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…