• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya cok alakasız bısı sorcam :111:

mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:

Cif iz bırakıyor, ben yağ sökücü spreylerden kullanıyorum..

Canım Malesaf bebek alındı :43: Gittiğim doktorların hepsi alınması yönünde hem fikirdi. Hayırlısı olsun diyoruz. İnş bi kaç ay sonra tekrar hamile olarak aranıza katılacağım :1:

Arzumcum moralini hiç bozma hayırlısı böyleymiş demek.Yeni bebişinle seni aramızda görmek bizide çok mutlu edicek:46:

kızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?

bana hep eşim güzelleştiğimi söylüyor ama hurafelerle ilgisi olup olmadığına emin diilim bu arada benim çin takvimim de rus takvimim de tuttu:55::55:

Canım Malesaf bebek alındı :43: Gittiğim doktorların hepsi alınması yönünde hem fikirdi. Hayırlısı olsun diyoruz. İnş bi kaç ay sonra tekrar hamile olarak aranıza katılacağım :1:

cok uzuldum ınan..Allah ım boyle uygun gormus demek..hayırlısı buymus.hıc sıkma canını hemencık hamıle kalırsın ınsallah..guzeller guzelı saglıklımı saglıklı bır bebegın olur

KIZ MI ERKEK Mİ EĞLENCELİ CİNSİYET BELİRLEME YÖNTEMLERİ ?

Hamile olupta bebeğinin cinsiyetini merak etmeyen varmıdır???Acaba kızmı,erkekmi???diye aklından geçirmeyen???Bebeğiyle ilgili hayallere dalmışken acaba kızımmı diyeceğim,oğlummu??diye kim düşünmezki?????????

Bu hep böyledir.....Cinsiyeti öğrenmenin en iyi yolu doğurmak olsada:)))Bence biraz eğlenmenin hiç mahsuru yok.....:))

Tabiki herkesinde benimde ilk dileğim herzaman,hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması...Ama merak etmedende durulmuyor:)))

1-Çok eskilerden günümüze gelen bu tahminlerin en başında çin takvimi geliyor....Hiç bir mantıklı açıklaması olmasada bakmadan geçemiyoruz,çoğuna doğru tutarken birçoklarınada yanlış çıkıyor.....Geçen bir arkadaş erkek istediklerini ve çin takvimine göre hamile kaldığını yazmış,bebeğide erkekmiş:))

Şans işte,herzaman iki seçenek var,birinden biri tutabilir,yanlışta olabilir....

2-Yaş hesabı:4 yılda bir kan tazeleniyor,kimin kanı yeniyse bebek onun cinsiyetinden oluyormuş...Doğruluk payı çok fazla...Birazda mantıklı....Bu hesaplayıcının kesinlikle tuttuğunu söyleyenler ve tecrübe edenler var....

3-Regl döneminden hemen sonra ilk 5 gün içinde hamile kalınırsa bebek erkek,5.günden 8.güne kadar hamile kalınırsa bebek kız olurmuş....Yine kimisi bu şekilde isteyerek,kimisi şans eseri bu günlerde hamile olup,istediği cinsiyeti tutturanlar var...Yani tecrübe edilmiş....

4-www.yorumcu.com/baby/sex.aspBu tahminin yorumlarında çoğu kişi tuttuğunu yazsada,ne yazıkki çok doğruluk payı olduğunu söyleyemiycem,hernekadar açıklamasını mantıklı bulsamda,tanıdıklarımdan birkaç kişide yanılma oldu

Doktorumda; (kesinlikle bir teşekkür borçluyum Ayşe Yılmazsoy)böyle hesaplayıcılara asla inanmadığını söylemişti...Çok haklıymış...Kendisine buradan Sevgiler....

5-Baby Choice oldukça pahalı bir yöntem...İsviçredeki merkezleri Materna aş. labaratuarlarında Anne ve babanın verdiği özel bilgiler doğrultusunda hazırlanan kişiye özel takvimin,başarı oranı %98.7 olarak saptanmış....

6-Halk arasında yaygın olan,yüzük testini yazmadan geçemeyeceğim...Altın nikah yüzüğü iple bağlanıp anne adayının elinin üstünde sallandırılıp,biraz beklenir...Yüzük ileri geri hareket ediyorsa,bebek kız,yuvarlak daire olarak dönüyorsa bebek erkek:))))Yalnız unutulmaması gereken,Annenin kaçıncı hamileliği olduğu...Önceki düşükler,kürtaj yada doğum varsa sırasıyla bu kaçıncı hamilelikse ona göre yapılmalıymış:))

Ben bu testin hiç yanıldığını görmedim:))))

7-Hamile kadına elini göstermesini söyleyin,eğer avcunun içine bakarsa kız,elinin üstüne bakarsa bebek erkekmiş:)))

8-Hamilenin başına o görmeden biraz tuz atın,ağzına ellerse bebek kız,burnuna ellerse bebek erkekmiş:)) (Sevgili ablama ithafen;Ama yemek yerken atmayın,ağzıyla yemek yediğine göre sonuç yanıltıcı olabiliyor:)))))Birde karşısına geçip,yiyecek gibi bakmayın:))(Sevgili anneciğime ithafendi buda):))Göz ucuyla takip etmenizi öneririm,insan elimde yüzümde bişemi var acaba diye panikliyor

Ye acıyı,doğur hacıyı:)))

(Hamileyken canı acı yemek isteyenin bebeği erkek olurmuş...)

Ye ekşiyi doğur Ayşeyi,Ye tatlıyı,doğur Hakkıyı:)))

(Burda bir açıklama yapmadan geçemeyeceğim,ben kızıma hamileyken,çok fazla turşuda yemiştim yani ekşi,canım çok fazla yaşpasta baklava istemişti onlarıda bol tüketip,17 kilo almayı başarmıştım:)))

Baba adayı anneyle birlikte kilo alırsa bu bebeğin erkek olacağına işaret edermiş:))))

Gebelikte anne adayının canı daha çok tuzlu şeyler çekerse bebek erkek,tatlı şeyler çekerse bebek kız olurmuş....

Bebek hareketleri sağ tarafta hissedilirse bebeğin erkek,sol tarafta hissedilirse bebeğin kız olacağına işaret edermiş...

Bu gibi bilgilerin çoook daha uzun bir listesi var,Ben bazılarını ve bildiklerimi seçtim....Gebelik org.dan çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz....Herkese başarılar ve bol şanslar:))))) Kolay gelsin.....

bana hep eşim güzelleştiğimi söylüyor ama hurafelerle ilgisi olup olmadığına emin diilim bu arada benim çin takvimim de rus takvimim de tuttu:55::55:

yaa eşlerimiz hep ole dıor dısardan ne dıorlar sen onu sole:)ahh zavallılar bıde cırkınmı desınler bıze vızırı vızır aglayalım akıllı onlarr

kızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?

valla canım benimilk gebleiğimde herekes cok güzellestiğimi sölüyordu hatta doğumdan sonra bile erkek bebek sana yaramıs diyorlardı ama bunada erkek dedi doktor ve tam aksine yüzüme farklı bir cirkinlik geldi sanki gözaltım ince cizgilerim daha da belirginlesti sırtım falan cok sivilcelendi zaten kilo hızlı aldım oda cirkinlesitirdi beni

valla canım benimilk gebleiğimde herekes cok güzellestiğimi sölüyordu hatta doğumdan sonra bile erkek bebek sana yaramıs diyorlardı ama bunada erkek dedi doktor ve tam aksine yüzüme farklı bir cirkinlik geldi sanki gözaltım ince cizgilerim daha da belirginlesti sırtım falan cok sivilcelendi zaten kilo hızlı aldım oda cirkinlesitirdi beni

hmmm boyle oluncada buda bos oluyorr..yanı bellı olmuyor..buda hurafe ozaman:26:
bende cok cırkınlestım kırec gıbı suratım balık gıbı cansız bakan gozlerım var :(

yaa eşlerimiz hep ole dıor dısardan ne dıorlar sen onu sole:)ahh zavallılar bıde cırkınmı desınler bıze vızırı vızır aglayalım akıllı onlarr

başkası bişi demiyor ya...genelde benim cildim çok düz temizdir o yüzden mi bilmiyorum, ama pek bişi dien yok. anneme soruyorum ahanda şimdi dudak büküyor:9:

başkası bişi demiyor ya...genelde benim cildim çok düz temizdir o yüzden mi bilmiyorum, ama pek bişi dien yok. anneme soruyorum ahanda şimdi dudak büküyor:9:

hamılelıgın sonlarında ben dusunemıyorum ne olacagız şiş dudaklar koca bır burun eller ayaklar poğaca gıbı aman Allahım...o zaman bakalım ne dıcek eşlerımız..
:9:

ne deseler inanmamak lazım belki de.. o an aynalar söyler yeteri kadar doğruyu...hem de yaz günü sıcaktan fosul fosul sesler çıkardığımız bir dönem ayy çok komik:1::1:
hamılelıgın sonlarında ben dusunemıyorum ne olacagız şiş dudaklar koca bır burun eller ayaklar poğaca gıbı aman Allahım...o zaman bakalım ne dıcek eşlerımız..
:9:

ben encok askılı elbıseler guzel badıler etekler gıycem ıcın yaz gebesı olmaktan mutluluk duyuyorum..bol bolda yuzcemm bu yuzden dusunmek cok hosuma gıdıor ..dün kendıme elbıse aldım daha erken ama dayanamadım cok guzeldı resımlerını ceker eklerım bır ara :)

ben encok askılı elbıseler guzel badıler etekler gıycem ıcın yaz gebesı olmaktan mutluluk duyuyorum..bol bolda yuzcemm bu yuzden dusunmek cok hosuma gıdıor ..dün kendıme elbıse aldım daha erken ama dayanamadım cok guzeldı resımlerını ceker eklerım bır ara :)

ay ben o göbekle ve kilo ile bikinimi giyip denize giremem valla göbişli göbişli millet incecik olcak düşünemiyorum kendimi :52:

ay ben o göbekle ve kilo ile bikinimi giyip denize giremem valla göbişli göbişli millet incecik olcak düşünemiyorum kendimi :52:

aaa neden ole dıosun canım yaa o gobeklere herkes ımrenerek bakıor ..ben hamıle goruncce sefkatle bakıordum sevgıyle halada ole..cok seker duuruyor bence kımsede bısı demes kılomuza merak etme hem dogum ıcın cok saglıklı..

Back