ya cok alakasız bısı sorcam :111:
mutfk dolaplarının bole tutup actıgın yerlerde benım cok leke oluyo el ızı ..cıldırıorum..neyle sılınır mutfak dolabı :26:
Canım Malesaf bebek alındıGittiğim doktorların hepsi alınması yönünde hem fikirdi. Hayırlısı olsun diyoruz. İnş bi kaç ay sonra tekrar hamile olarak aranıza katılacağım
kızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?
bnm çirkinleşti wallaa sivilceler kırmızılıklaaarkızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?
Canım Malesaf bebek alındıGittiğim doktorların hepsi alınması yönünde hem fikirdi. Hayırlısı olsun diyoruz. İnş bi kaç ay sonra tekrar hamile olarak aranıza katılacağım
bnm çirkinleşti wallaa sivilceler kırmızılıklaaardoğru galibaa sölenenler
kızlar erkek annelerının yuzu guzellesır kız annelerınınkıde cırkınlesırmıs dogrumu sızde ole oldumu?
bana hep eşim güzelleştiğimi söylüyor ama hurafelerle ilgisi olup olmadığına emin diilim bu arada benim çin takvimim de rus takvimim de tuttu
yaa bende kzım olcaksa cırkın ordek olmaya razıyım yaaaa
valla canım benimilk gebleiğimde herekes cok güzellestiğimi sölüyordu hatta doğumdan sonra bile erkek bebek sana yaramıs diyorlardı ama bunada erkek dedi doktor ve tam aksine yüzüme farklı bir cirkinlik geldi sanki gözaltım ince cizgilerim daha da belirginlesti sırtım falan cok sivilcelendi zaten kilo hızlı aldım oda cirkinlesitirdi beni
yaa eşlerimiz hep ole dıor dısardan ne dıorlar sen onu sole:)ahh zavallılar bıde cırkınmı desınler bıze vızırı vızır aglayalım akıllı onlarr
başkası bişi demiyor ya...genelde benim cildim çok düz temizdir o yüzden mi bilmiyorum, ama pek bişi dien yok. anneme soruyorum ahanda şimdi dudak büküyor
hamılelıgın sonlarında ben dusunemıyorum ne olacagız şiş dudaklar koca bır burun eller ayaklar poğaca gıbı aman Allahım...o zaman bakalım ne dıcek eşlerımız..
ben encok askılı elbıseler guzel badıler etekler gıycem ıcın yaz gebesı olmaktan mutluluk duyuyorum..bol bolda yuzcemm bu yuzden dusunmek cok hosuma gıdıor ..dün kendıme elbıse aldım daha erken ama dayanamadım cok guzeldı resımlerını ceker eklerım bır ara :)
ay ben o göbekle ve kilo ile bikinimi giyip denize giremem valla göbişli göbişli millet incecik olcak düşünemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?