-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba kızlar sızı gunlerdır takıp edıyorum eskı yazılarınızı baya bı okudum kım ne yapmıs fılan baya ıyı tanıdım sızı..ben sıze gore gec anne olacagım:)ama tecrubelerınızı okumak ıstedım..ozellıklede cınsıyet ne zaman bellı oluor onu cok merak edıordum..sızler artık kotu zamanlarınızı atlattınız darısı basımıza ınsallah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız..cok sekersınız hepınız:))

arzum sende burdasın sımdı dıkkat ettım bebegının son durumu nedır kacırmıs olabılırım cok merak ettım canım

merhaba hanımlar... geçmişi okumam mümkün deil gibi görünüyor umarım herkes iidir. bende bugün erken kaçışla doktora gittim. aslında mide şikayetim için gitmiştim. doktor bebeği erkeğe benzettiğini söyledi. eee bu kadar erkeğe kızı nerden bulacağız bizzz hanımlar ya?

Oslem34 aramıza hoşgeldin
Sen kaçıncı haftandasın_?

daha 14+1 im erken değilmi ama genelde 20 haftada hıssedılır dıyolar. banamı ole geldı acaba :26::44:
seyırme dedıgın seyı 10.haftada ben hıssetmıstım zayıf olanlarda erken hıssedılırmıs..kese buyudukce olan bısey

ınsallah sorunsuz olarak 3 ayı atlatırsınız Allah butun hamılelerın yardımcısı olsun bebıslerımızı kucaklarımıza alalım saglıcakla :81:

yoktun bayadır karsılasamadık yada :26:

hehe 1 erkek daha hayırlısı saglıklısı olsun canım...seymanında kızı olacak hayırlısıyla dun bı arkadas da yazdı kızım olacak dıye ama yanlıs soylemıyım hatırlayamadım sımdı

seyma hep kız istiyordu zaten. hayırlı olur inş. onun ki de... annemler bende pek takılamıyorum bugün cinsiyeti öğrenince paylaşayım dedim... kızlarda yavaş yavaş çıkıyor bakalım ortaya. hepsi sağlıklı olsun da inş.. gerisi hoş boş !

Hissettiğim seyirme bebeğin hareketimi yani :26:
hayır canım onu hıssetmemıze daha var 16. haftadan once cok zor demıstı dr..
kese buyuyorya rahımde yer acıyor kendıne onun sonucu olan bırsey denılıyor ama bılımsel bısey degıl bıldıgım kadarıyla

saol canım:)
kızlar sızın bulantılarınız gecmıstır artık en rahat donemınızdesınız super..ya benım goguslerımde catlaklar olusuor asırı sıstıler.anlamıyorum bırseyde kullanmıyordum ama catlayıpta durduran varmı acaba bu catlamaları ??

daha 14+1 im erken değilmi ama genelde 20 haftada hıssedılır dıyolar. banamı ole geldı acaba :26::44:
yok cnm seyirmeler erken başlayabiliyor :))
hoşgeldin cnm aramızaaa bebişinde hayırlı uğurlu olsun işlhh:=)
nerelerdesin cnm sen yahuu

ahaa bi erkek dahaaaa walla kızlarımı kapışcanıızz başlık isticem km en çok werirseee

naz canım cok tesekkurler bızde esımle ıkız bebek dusunuyorduk ..tup bebek yaptıracaktık hatta ama evlendıgım ılk ay hamıle kaldım:)sana ımrenıyorum cok maşşşalllahhh

benım ılk gunden berı hıc bulantım olmadı cok rahatım bınlerce sukur..ama 4.aya baslayıpta bulantısı gecmeyenlerde var bunye meselesı sanırım..benım komsum doguma gıderken bıle ıstıfra edıyordu mesela
her ıhtımale karsı nemlendırıcı kullan bence catlak onleyıcılerın bı ıse yaradıgını duymadım hıc ..catlıcaksan ne kullanırsan kullan catlıyormussun...ben bebek yagı kullanıyorum sadece

yok cnm seyirmeler erken başlayabiliyor :))
hoşgeldin cnm aramızaaa bebişinde hayırlı uğurlu olsun işlhh:=)
nerelerdesin cnm sen yahuu

ahaa bi erkek dahaaaa walla kızlarımı kapışcanıızz başlık isticem km en çok werirseee

benim hiç bulantım olmadı çok çok rahat bi hamilelik geçiriyorum çok şükür.göğüle fena büyüyor ama büyük beden sütyen almak zorunda kaldım benim 14+1 şuana kadar çatlak falan oluşmadı hiç bi yerimde ama doktorum 4. ayda istersen önlem amaçlı catlak kremı kullanabılırsın dedi

mrb kızlar bu aralar canım çok sıkkın içimden hiç birşey yapmak gelmiyor çalışmak zaten ayrı bir işkence bana artık.....
nedense benim hiç alışveriş yapmak gibi bir hevesim yok yada ne alacağım konusunda çok kararsızım nerden başlamalı bilemiyorum....zaten hiç keyfim yok anlıcanız....siz ne güzel cicilerini almışsınız allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin...:)))
knmhtp hayırlı olsun canım.....
biz geleceğin kötü kaynanaları olucaz sanırım...:
Oslem34 hg aramıza.... hayırlı olsun bebeğin cinsiyeti hiç düşünme erkektir kesin...

teşekkür ederim kızlar...

kızları kapışacağız valla nazz senin işin zor hem de çok zor.

GEM ne guzel ne şanslı annesın maşşallah dıelımde sımdıden sonrada olmasın.genelde doktorlar ılk uc ay dıyor bulantılar ıcın ama yınede bellıde olmayabılıormus aman yaa
catlak ıcın bebe yagı ıse yaradımı pekı?
ya benım goguslerımde ımplant varrr..bırde hamıleıkten sısınce sanırım catır catır catlayacak off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…