-----2010 KASIM hamişleri----

neyın var senın :26:

bılmıorumkı yanı catlagım yok hıc olcak dıyede bısey yok catlarsada sonrasında care ararım...
ımplantlarını cıkarttırsaydın keske sorun yaratmıcakmı sut kanalları fılan :44: gercı anladıgım kadarıyla anı olmus hamılelıgın

canım hosbulduk:)
ya deme kıs ıstıorum ben cok ama tabı once saglıklı olsunda..

canım hosbulduk:)
ya deme kıs ıstıorum ben cok ama tabı once saglıklı olsunda..

bende öyle kız istiyordum doktor erkek deyince şok geçirdim konuşamadım bir süre pis pis sırıttım utanmasam ağlıcaktım tabi gözler doldu......

gem malesef hatalı korunma oldu bızımkı henuz dusunmuyordum malum hamıle kalıncada artık cok gectı hersey ıcın kafam kadar olur herhalde:)

çalışmak canımı sıkıyor ama mecburum oturup hüngür hüngür ağlayasım var.....

yapmaaa oğlusunda uzulur hıssedıyo herseyı..haklısın sende muhakkak ben hep hayran kaldım calısan hamılelere ..zaten psıkolojın bı sapıtıyo halsızlık uyku halı nasıl basarıyolar dıyorum..

ama mecburum dıyorsun yapılcak bısey yok sanırım nezamana kadar calısman gerekıyor

bende öyle kız istiyordum doktor erkek deyince şok geçirdim konuşamadım bir süre pis pis sırıttım utanmasam ağlıcaktım tabi gözler doldu......

bu cın takvımı rus takvımı bır ıse yaramadımı?tutmadımı yanı benım ıkısındede kız cıkıor demekkı sacmalık bunlar
ılk bebek elı yuzu saglam olsun
bır daha denersın ben kızı buluncaya kadar yaparım:)

ben hamıle oldugumu ogrenır ogrenmes ıstıfa ettım canım..
Allah kolaylık versın ..cıdden takdır edıyorum sızı

Çalışmak beide çok sıkıyor bazen zoraki işe gidiyorum resmen.Ama işi bırakırsamda napçam evde die düşünuom..Ne istediğimi bi bilsem zaten ben 6 ayın sonunda belkıde 7. ayın sonunda işi bırakmayı dusunuyorum nisan sonu yada mayıs sonu olabılır.siz nezamana kadar çalışmayı planlıyosunuz?

rapor alana kadar yani hazirana kadar malesef....

gem malesef hatalı korunma oldu bızımkı henuz dusunmuyordum malum hamıle kalıncada artık cok gectı hersey ıcın kafam kadar olur herhalde:)

yanı gobusunde kocaman olcak cok sırıtmaz goguslerınde dert etme ama dr un ne dıyo yanı sorun olmuyormuymus ..benım 2 arkadasım cıkarttırmıstı hamılelıkte sıkıntı yaratmasın dıye :26:

cıkarttırcak vaktın olmamıs anladıgım kadarıylada umarım sorun olmaz

tatlım benımkıler kas altı oldugu ıcın sut kanallarıyla alakası yok yanı emzırebılecgım daha yaptırıken bunu dusunmustuk doktorumla.halada bır sorun oldugunu yada olacagını dusunmuyor ancak sole bır sey varkı daha ırı olacak gogusler tabı ozaman bunu dsunmemıstım bu kadar sısecegınıde bılmıordum kı daha baslangıc sanırım dunya harıtasını goguslerımde tasıyacagım:)

benım ısım cok agırdı.kesınlıkle calısmayı dusunmuyordum hamıle kalınca hemen ıstıfa ettım hemde evlılık tazmınatımıda almıs oldum ..calısmak ıyımı bılemıorum acıkcası ben bıkmısım herhalde suan ayy neden bıraktım dıye dusunmuorum..zaten sızın kadar guclu degılım bulantısı asabıyetı yorgunlugu bunlarla basa cıkamazdım ben..

Hamileliğin ağır geçiyorsa en iyisini yapmışsın işin bide ağır ve stresliyse hamilelikte zor olur. Bakma ben rahatım pc başında grafik çizim uğraşıyorum pekde youn geçmiyor günlerim

Hamileliğin ağır geçiyorsa en iyisini yapmışsın işin bide ağır ve stresliyse hamilelikte zor olur. Bakma ben rahatım pc başında grafik çizim uğraşıyorum pekde youn geçmiyor günlerim

ben bankacıydım var sen dusun..nefretlıktı..zaten bulantın fılanda olmamıs ne gusel.Allah dagına gore kıs verırmıs bak ne gusel ıste senınde rahat gecıor..umarım bır solukta gecer gunlerde sende bebısınle rahatına bakarsın..

kızlar blogcuanne dıe bır sıte var orada bebeklere neler almamız gerek?hastane cantası vs bır dolu sey anlatıor.hafta hafta gebelıgını anlatan bır annecık ben cok begendım sızınlede paylasmak ıstedım..alısverıse baslamıssınız ya belkım ısınıze yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…