Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar sızı gunlerdır takıp edıyorum eskı yazılarınızı baya bı okudum kım ne yapmıs fılan baya ıyı tanıdım sızı..ben sıze gore gec anne olacagım:)ama tecrubelerınızı okumak ıstedım..ozellıklede cınsıyet ne zaman bellı oluor onu cok merak edıordum..sızler artık kotu zamanlarınızı atlattınız darısı basımıza ınsallah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız..cok sekersınız hepınız:))![]()
seyırme dedıgın seyı 10.haftada ben hıssetmıstım zayıf olanlarda erken hıssedılırmıs..kese buyudukce olan bıseydaha 14+1 im erken değilmi ama genelde 20 haftada hıssedılır dıyolar. banamı ole geldı acaba :26::44:
ınsallah sorunsuz olarak 3 ayı atlatırsınızmerhaba kızlar sızı gunlerdır takıp edıyorum eskı yazılarınızı baya bı okudum kım ne yapmıs fılan baya ıyı tanıdım sızı..ben sıze gore gec anne olacagım:)ama tecrubelerınızı okumak ıstedım..ozellıklede cınsıyet ne zaman bellı oluor onu cok merak edıordum..sızler artık kotu zamanlarınızı atlattınız darısı basımıza ınsallah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız..cok sekersınız hepınız:))![]()
yoktun bayadır karsılasamadık yada :26:merhaba hanımlar... geçmişi okumam mümkün deil gibi görünüyor umarım herkes iidir. bende bugün erken kaçışla doktora gittim. aslında mide şikayetim için gitmiştim. doktor bebeği erkeğe benzettiğini söyledi. eee bu kadar erkeğe kızı nerden bulacağız bizzz hanımlar ya?
Oslem34 aramıza hoşgeldin
Sen kaçıncı haftandasın_?
canım hosbuldum
ben sıze gore epey gec:)dokusuncu haftadayım ama tecrubelerınızden yararlanmayı dusunuyorum:)
hayır canım onu hıssetmemıze daha var 16. haftadan once cok zor demıstı dr..Hissettiğim seyirme bebeğin hareketimi yani :26:
yok cnm seyirmeler erken başlayabiliyor :))daha 14+1 im erken değilmi ama genelde 20 haftada hıssedılır dıyolar. banamı ole geldı acaba :26::44:
hoşgeldin cnm aramızaaa bebişinde hayırlı uğurlu olsun işlhh:=)merhaba kızlar sızı gunlerdır takıp edıyorum eskı yazılarınızı baya bı okudum kım ne yapmıs fılan baya ıyı tanıdım sızı..ben sıze gore gec anne olacagım:)ama tecrubelerınızı okumak ıstedım..ozellıklede cınsıyet ne zaman bellı oluor onu cok merak edıordum..sızler artık kotu zamanlarınızı atlattınız darısı basımıza ınsallah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız..cok sekersınız hepınız:))![]()
nerelerdesin cnm sen yahuumerhaba hanımlar... geçmişi okumam mümkün deil gibi görünüyor umarım herkes iidir. bende bugün erken kaçışla doktora gittim. aslında mide şikayetim için gitmiştim. doktor bebeği erkeğe benzettiğini söyledi. eee bu kadar erkeğe kızı nerden bulacağız bizzz hanımlar ya?
saol canım:)
kızlar sızın bulantılarınız gecmıstır artık en rahat donemınızdesınız super..ya benım goguslerımde catlaklar olusuor asırı sıstıler.anlamıyorum bırseyde kullanmıyordum ama catlayıpta durduran varmı acaba bu catlamaları ??
yok cnm seyirmeler erken başlayabiliyor :))daha 14+1 im erken değilmi ama genelde 20 haftada hıssedılır dıyolar. banamı ole geldı acaba :26::44:
hoşgeldin cnm aramızaaa bebişinde hayırlı uğurlu olsun işlhh:=)merhaba kızlar sızı gunlerdır takıp edıyorum eskı yazılarınızı baya bı okudum kım ne yapmıs fılan baya ıyı tanıdım sızı..ben sıze gore gec anne olacagım:)ama tecrubelerınızı okumak ıstedım..ozellıklede cınsıyet ne zaman bellı oluor onu cok merak edıordum..sızler artık kotu zamanlarınızı atlattınız darısı basımıza ınsallah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza alırız..cok sekersınız hepınız:))![]()
nerelerdesin cnm sen yahuumerhaba hanımlar... geçmişi okumam mümkün deil gibi görünüyor umarım herkes iidir. bende bugün erken kaçışla doktora gittim. aslında mide şikayetim için gitmiştim. doktor bebeği erkeğe benzettiğini söyledi. eee bu kadar erkeğe kızı nerden bulacağız bizzz hanımlar ya?
saol canım:)
kızlar sızın bulantılarınız gecmıstır artık en rahat donemınızdesınız super..ya benım goguslerımde catlaklar olusuor asırı sıstıler.anlamıyorum bırseyde kullanmıyordum ama catlayıpta durduran varmı acaba bu catlamaları ??
benım ılk gunden berı hıc bulantım olmadı cok rahatım bınlerce sukur..ama 4.aya baslayıpta bulantısı gecmeyenlerde var bunye meselesı sanırım..benım komsum doguma gıderken bıle ıstıfra edıyordu mesela
her ıhtımale karsı nemlendırıcı kullan bence catlak onleyıcılerın bı ıse yaradıgını duymadım hıc ..catlıcaksan ne kullanırsan kullan catlıyormussun...ben bebek yagı kullanıyorum sadece