slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ay çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz kısmette cinsiyetini öğrencez bebişimizin ayyyyyyyyyyy
herkese iyi akşamlar, bayanşeymacım benim de oğlum olcakmış. tahminim tuttu eğer fikri değişmezse:)
herkese iyi akşamlar, bayanşeymacım benim de oğlum olcakmış. tahminim tuttu eğer fikri değişmezse:)
KIZIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO
ÇOK MUTLUYUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİİİİ
ARZUMCUM DUALARIN VE HİSLERİN TUTTU cnmm
allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin
çok mutluyum çokkkkkkkkk AYAKKABI BANT ALDIM kızıma hemen
doktor alışveriş yapabilirsin dedii gördümm şeysini kızımınn hehe
hem baksana keramos dımıs kucuk don yok 2 yasında baslıyomus zaten :111:
nıye once don al dıyolar madem cocukcum gıyemıcek 2 sene
alışveriş tecrübeleri:
ilk günler alttan cıtcıtlı zıbın giydiremiyormuşuz. bebekimizin göbeği düşmediği için sürtünme yapabiliyormuş. onun yerine iç dış zıbın ve ayaklı patikli alt giydiriyormusuz.
bebeke şapka takıyormusuz kafası üşürmüş...
yaz olsada 2 kat giydiriyormusuz. anne karnındaki ısı ile dünya ısısı bir deil diye. tabiii biz diyarbakırdayız. yancas kavrulcaz nolcek bakalım
salya bezleri ile ter bezlerini ayırmak gerekiyormuş...
bebek kıyafetlerini ters dikişlerinden ütülemek gerekiyormuş. dikişler tenine zarar vermesin diye.
bebek arabasını baston arabalardan alın diyorlar. taşıması katlaması tek basına otobuse binmesi kolay olur diye... ben araba almayı erteledim... sonbaharda kucakımda gezsin arabayla gezcek bi yer yok...
öğretmen olarak ekleyeyim: bebek eldivenlerini 15 gün takabiliriz. ama sonra sık sık cıkartıp bebekin dokunma duyusunu geliştirmemiz gerekiyor.:79:
bnde öle diyodum 5. 6. aydan snr alırım ama tıtamıyosun kendini:)bnm 4. ayıma giricem cnm yani 16. haftaya girdimGülegüle giydir bebişine canım.kaçıncı haftadasın sen_?ben 6 aylık olsun ole alayım bısıler dıye duşunuom ama cinsiyetini öğrenince kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum
saol cnmm daha iisi sizlere olsun işlhh:)herkese merhaba
naz,keramos cicilerinizi iyi günlerde,sağlıklı günlerde giydirin inşallah,oyyy sevmeye koklamaya doyamam ben bu cicileri miniş miniş ne güzel :87:
bakalım benimde bugün kontrolüm var cinsiyet hakkında bir yorum yapacak mı :44:
ewet cnm bebiştir tabii kaç haftalıksın? hadi gözün aydınya ben az önce göbeğimin sağ alt tarafında bi seyirme hissettim ama çok değişik bişidi daha önce böle bişi olmamıştı. acaba bebişin hareketimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?