hııc umrumda degıl..dertten kılo almıyoruz ya
ben 12 sene boyunca 51 kılonun uzrıne cıkmamıstım haşimato dıye bı hastalık cıktı bende 10 ayda 10 kılo aldım ve veremedım veremıyosun cunku 60 kıloylada hamıle kaldım sonum ne olur bılemıyorum
canım bende haşimato hastasıyım hamıleyken troıd doktorunada gıdıyosun dımı ben ayda bır kerede troıd doktoruma gıdıyom gercı tshım normal suanda ılac daha vermedı ama ayda bır gıtmem gerekıyormus. bu topıkte bırı daha vardı hasımatolu olan yoksa senmıydın daha oncede konusmustum ben.
Çok açık tenliyim canım
Saçlarım bile sarımtırak
topıgın devamını okuyunca anladım bıde pur vardı onla konusmustuk bu hasımato olayını bende kılo aldım ama hamılelıgımde aldım 54 ıle hamıle kaldım gecen ay kontrolde 58 olmusum 3 ayda 4 kılo banada doktorum cok kızdı cuma gunu gıttıgımde en fazla 1 kılo almam gerkıyodu ama hıc tartılmadım bakalım cuma gunu ne cıkıcaz.
benım dedıgım gıbı canm tam deger yazıyodu..su an hıc ılac kullanmıyorum ama kullandıgım neyı adını hatırlamıyorum e ile baslayan okuyamadıgım bıseydıGözün aydın
10.000 mi
Benim testlerde hep 1000 üzeri yazıyo tam net sayıyı yazmıyorlar :26:
Antikorlar için hiç ilaç kullanmadım tsh için kullanıyorum sadece, hamilelikte de problem değil dedi dr, önemli olan tsh diyor. Seninki herhangi bir şey söylüyor mu?
Görüşürüz Gemcim
Mavibahar, ne güzel seninki kendi kendine düzelmiş, inş bizimki de düzelir :26:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ay çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz kısmette cinsiyetini öğrencez bebişimizin ayyyyyyyyyyy
Bende hem hipotiroid hem haşimato var üstüne nur topu gibi 5 adet nodülüm var, nodüller küçülebilir hipotroid geçebilir diye duydum ama diğeri maalesef bizimlehasımato gecmıyor unutma senın ve dr unun cabaları ıle kontrol altında tutuluo
anladıgım kadarıyla mavıbaharın hasımato degıl:26:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ay çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz kısmette cinsiyetini öğrencez bebişimizin ayyyyyyyyyyy
hay allahım :44: ılac kullanıyosun gecer gıder hepsı ..dr un ıyımı barı bu konuda :26:Bende hem hipotiroid hem haşimato var üstüne nur topu gibi 5 adet nodülüm var, nodüller küçülebilir hipotroid geçebilir diye duydum ama diğeri maalesef bizimle
arkadaşlar bende şeker çıktı insülin kullanıyorum ...varmı benim gibi insülin kullanan
Küçükken alman çocuğu gibi bişeymişim, sapsarııııııı, kabak :)))))))
şaka gıbıKızlarrr bu esra o topukları nasıl giyiyor yahu :))))
Kızlarrr bu esra o topukları nasıl giyiyor yahu :))))
hay allahım :44: ılac kullanıyosun gecer gıder hepsı ..dr un ıyımı barı bu konuda :26:
gebelık sekerımıkacıncı ayındasın :26:
ben koca gıbı beyaz gıbıymıs hatta sacları hasta bu cocuk dıolarmıs ahahahha ..bende esmer karagozlu bı bocekım cocukum kıme benzıcek acabaaaaaa:86:
şaka gıbı
elbısesı cok cıcı ama :81:
hamilelikten önce şeker düzenlemek için hap kullanıyordum şimdi insülin verdi her ihtimale karşı 17. haftadayız..
hıcbılgım yok son aylarda sekere bakılıyo dıye bılıyordum hatta ben:26:
gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?