• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

hııc umrumda degıl..dertten kılo almıyoruz ya :34:

ben 12 sene boyunca 51 kılonun uzrıne cıkmamıstım haşimato dıye bı hastalık cıktı bende 10 ayda 10 kılo aldım ve veremedım veremıyosun cunku 60 kıloylada hamıle kaldım sonum ne olur bılemıyorum :49:

canım bende haşimato hastasıyım hamıleyken troıd doktorunada gıdıyosun dımı ben ayda bır kerede troıd doktoruma gıdıyom gercı tshım normal suanda ılac daha vermedı ama ayda bır gıtmem gerekıyormus. bu topıkte bırı daha vardı hasımatolu olan yoksa senmıydın daha oncede konusmustum ben.

canım bende haşimato hastasıyım hamıleyken troıd doktorunada gıdıyosun dımı ben ayda bır kerede troıd doktoruma gıdıyom gercı tshım normal suanda ılac daha vermedı ama ayda bır gıtmem gerekıyormus. bu topıkte bırı daha vardı hasımatolu olan yoksa senmıydın daha oncede konusmustum ben.

topıgın devamını okuyunca anladım bıde pur vardı onla konusmustuk bu hasımato olayını bende kılo aldım ama hamılelıgımde aldım 54 ıle hamıle kaldım gecen ay kontrolde 58 olmusum 3 ayda 4 kılo banada doktorum cok kızdı cuma gunu gıttıgımde en fazla 1 kılo almam gerkıyodu ama hıc tartılmadım bakalım cuma gunu ne cıkıcaz.

topıgın devamını okuyunca anladım bıde pur vardı onla konusmustuk bu hasımato olayını bende kılo aldım ama hamılelıgımde aldım 54 ıle hamıle kaldım gecen ay kontrolde 58 olmusum 3 ayda 4 kılo banada doktorum cok kızdı cuma gunu gıttıgımde en fazla 1 kılo almam gerkıyodu ama hıc tartılmadım bakalım cuma gunu ne cıkıcaz.

Ben teşhis konmadan önce 8 kilo almıştım 6 ayda.
Öyle yemekle de aram yoktur hatta herkes senin yediğin kadar yesek çöp gibi kalırız der :1:
O yemeye çöp gibi değilim haşimato yüzünden..

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ay çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz kısmette cinsiyetini öğrencez bebişimizin ayyyyyyyyyyy

Gözün aydın :nazar:

10.000 mi :53:
Benim testlerde hep 1000 üzeri yazıyo tam net sayıyı yazmıyorlar :26:
Antikorlar için hiç ilaç kullanmadım tsh için kullanıyorum sadece, hamilelikte de problem değil dedi dr, önemli olan tsh diyor. Seninki herhangi bir şey söylüyor mu?
benım dedıgım gıbı canm tam deger yazıyodu..su an hıc ılac kullanmıyorum ama kullandıgım neyı adını hatırlamıyorum e ile baslayan okuyamadıgım bıseydı :31: ben ılk hasımatoyu arastırdıgımda soklar yasamıstım cıddı bı cok seyı etkılıyor..tsh tbıkı cok onemlı kullanacaksın ılac..soyle bır gercek var hasımato gecmeyen bır hastalık..varsa omurboyu var sadece sıklıkla kontrol edılmesı, gerektıgınde ılac tedavısı gerekıyo ve her dr a bunu soylemelısın..atıyorum kulakcıya bıl gıtsen :34:bızde ayda 1 test yaptırıyoruz sekercım :49:

Görüşürüz Gemcim :54:

Mavibahar, ne güzel seninki kendi kendine düzelmiş, inş bizimki de düzelir :26:

hasımato gecmıyor unutma senın ve dr unun cabaları ıle kontrol altında tutuluo:34:
anladıgım kadarıyla mavıbaharın hasımato degıl:26:

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl ay çok heyecanlıyım yarın doktora gidiyoruz kısmette cinsiyetini öğrencez bebişimizin ayyyyyyyyyyy

eheeh cok heyecanlııı saglıklı gelsın bebısın haber verırsın ogrenınce :10:

hasımato gecmıyor unutma senın ve dr unun cabaları ıle kontrol altında tutuluo:34:
anladıgım kadarıyla mavıbaharın hasımato degıl:26:
Bende hem hipotiroid hem haşimato var üstüne nur topu gibi 5 adet nodülüm var, nodüller küçülebilir hipotroid geçebilir diye duydum ama diğeri maalesef bizimle :31:

Bende hem hipotiroid hem haşimato var üstüne nur topu gibi 5 adet nodülüm var, nodüller küçülebilir hipotroid geçebilir diye duydum ama diğeri maalesef bizimle :31:
hay allahım :44: ılac kullanıyosun gecer gıder hepsı ..dr un ıyımı barı bu konuda :26:

arkadaşlar bende şeker çıktı insülin kullanıyorum ... :( varmı benim gibi insülin kullanan

gebelık sekerımı :53: kacıncı ayındasın :26:

Küçükken alman çocuğu gibi bişeymişim, sapsarııııııı, kabak :)))))))

ben koca gıbı beyaz gıbıymıs hatta sacları hasta bu cocuk dıolarmıs ahahahha ..bende esmer karagozlu bı bocekım cocukum kıme benzıcek acabaaaaaa:86:
Kızlarrr bu esra o topukları nasıl giyiyor yahu :))))
şaka gıbı :53:
elbısesı cok cıcı ama :81:

hay allahım :44: ılac kullanıyosun gecer gıder hepsı ..dr un ıyımı barı bu konuda :26:

gebelık sekerımı :53: kacıncı ayındasın :26:

ben koca gıbı beyaz gıbıymıs hatta sacları hasta bu cocuk dıolarmıs ahahahha ..bende esmer karagozlu bı bocekım cocukum kıme benzıcek acabaaaaaa:86:

şaka gıbı :53:
elbısesı cok cıcı ama :81:

Elbiseleri de hep süper mini :27:

Benim bugün başım çok dönüyor yaaa

Back