-----2010 KASIM hamişleri----

GEM benim dr umda kesin değil ama erkeğe benziyo dedi.sakın alışveriş falan yapma inkar ederim 3 hafta sonra dedi.
ozaman ne soluyosun yaa bu dr larda bı cesıt
ben 7 aydan once bısı almam zaten o yonden sıkıntım yokta sımdı oglum dıye sevdıgım 2 hafta sonra kızım olursa bı sok olur heralde

annemlerdeyım kablosuz baglantı buldum bı tane sıfresız

alısverıs yaptınmı hııc benım hıc bıseye elım gıtmıyor alamıyorum yaa nıden bole oldu

Yok alışveriş yapmadım daha, bu hafta kontrolum var cinsiyet netleşirse başlayacağım

11. haftada soledı dr acıkcası korkmuyo degılım 2 hafta sonra kız cıkmasından:18:

Benim de hala umudum var

selam cnm gıremıyorum bayadır ogrenebıldınmı cınsıyetı ??

buarada bende hayatımda gormeddıgım sıvılcelerle yasamaya basladım bıde erkek annesını guzellestırır derler

aslında bir nevi doğru bilyomusun o dedğin ben oğlumu hamileyken herkez cok güzelleşmissin bi insana gebelik bu kadarmı yakısır diyordu yeminle eşimle yürüyğse cıkrıdık bayanlar cok yakısmıs gebelik özeniyoz valla derlerdi hatt doğum yaptım lohusaykende herkez sen güzellesmisin erkek doğurmak sana yaramıs dediler ama simdi gene oğlum olcak fakat bu defa tam tersi oldu yüzümde bi cirkinlik ifadasi var ve sırt kısmım sivilce dolu ya ilk gebeliğimde saclarım bile gürleşmisti uzamıstı

Canım gözün aydın...
Ben de çikolata yiyip gidiyorum, acayip hareketli oluyor...

slm hanımla benim de iki hafta sonra kontrolüm var ayrıca 3 lü test te yapılacak.3 lü test için aç olmam gerekli mi gerekmiyorsa ben de çikolata yiyerek girecem bebişimin hareketlerini daha iyi fark edeyim diye

slm hanımla benim de iki hafta sonra kontrolüm var ayrıca 3 lü test te yapılacak.3 lü test için aç olmam gerekli mi gerekmiyorsa ben de çikolata yiyerek girecem bebişimin hareketlerini daha iyi fark edeyim diye

slm canım sen bilirsin ama 3 lü test yerini 4 ye bıraktı artık. çok da elzem değil yani.. mesela ben 2liyi yaptırdım bi de 4 lü yaptırcam 3 lü gereksiz bence.

slm canım sen bilirsin ama 3 lü test yerini 4 ye bıraktı artık. çok da elzem değil yani.. mesela ben 2liyi yaptırdım bi de 4 lü yaptırcam 3 lü gereksiz bence.

ilgin için sağol togi_eylul.benim öyle bir doktorum var ki maşallahiki teste gerek yok dedi sadece ense kalınlığına baktı uzunluk felna normal dedi 3 lü test yaparız demişti geçen kontolümde.4 lü testten bahsetmedi.zaten ben sormasam bişey diyeceği de yok gerçi.herşeyi ben soruyorum.değiştireyim diye düşündüm başlarda düşük tehlikem vardı korktum sözün açıkçası.farklı doktor farklı ilaç zor olur dıye(bakalım iki hafta sonra ne der doktor amcamız.

ohooo bu ne yaa pipi sardı herbı yanımızı :) bende gunluk yazıyorum bebeğime oğlumn oğlum yazdım bu ay renkli ultrasona gıtcem orda kız derlerse cok komık bı durum olur benım için gunlüğün yarısına kadar oğlum kalan yarıda kızım (yalnız töbe yarabbım verdiğine şükür ama kız dese ne kadar sevınırım anlatamam) bu arada arkadaşlar bu ıkılı testlerınız guzel cıkıyorsa 3lü 4 lü teste nıye para verıceksınız ki ya benım doktorum cok tatlı bı bayan herşeyı anlatıyor kendı dedı 2li testın cok guzel 3lü teste para verme 5. ayda renkli ultrasonda bakarız herşeyı daha net goruruz dedı 3lü testten daha uygun hemde fıyatı doktorum cok masraflı bırı degıldır saolsun ha ıstese yaptırırdım ama ben doktoruma guvenıyorum kendısıde yenı dogum yaptı zaten o yuzden cok anlayışlı saolsun

Yok alışveriş yapmadım daha, bu hafta kontrolum var cinsiyet netleşirse başlayacağım

Benim de hala umudum var
netleşti ya cicim cinsiyetiniz sen kucagıına alana kadar o umıt ıcınde olacak emınım ben

sendemi bursadasın bende suan beş evlerde oturuyorum canım ya sen ertugurlkent kime gidiyorusun doktor ben doruktaki evrim aydına gidiyorum
aa ne guzell..annemler besevlerde ben ertugrulkentteyım artık ..pembe mavı de ferıde avdıcı ya gıdıyorum ben

esıme gore bende guzellesmısım ben mutlu olıyım dıye ole dıyo bence ergenlıkte sıvılcem olmadı hıc sımdı soklardayım omuzlarımda yuzumdeee neyse alıstım artık gecmeye basladılar zaten

Biz ne zaman öğrencez ya daha 10+5 :)
az kalmıs erkekse zaten cok yakın bana 11+5 te soledı dr umuz
ama bızımkı edepsız bıraz bacaklarını actı ne var ne yok gorun ıste der gibi:86:

günaydın kızlar.....

bu akşam doktor randevumuz var bizim bakalım oğluşum ne kadar büyüdü.....
şeyma sen nerelerdesin sen bugün kaçta gidicen doktora merakta bırakma bizleri canım senin kadar bizde merak içindeyiz bilesin....:))))

başım çok ağrıyo kızlar
bir kaç gündür sürekli
ağrı kesici almıyorum , bi ara geçyo sonra yine başlıyo
siz de de varmı başağrısı

Günaydın kızlarrr,

Eveeeeeet Şeyma, merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…