ozaman ne soluyosun yaa bu dr larda bı cesıtGEM benim dr umda kesin değil ama erkeğe benziyo dedi.sakın alışveriş falan yapma inkar ederim 3 hafta sonra dedi.
sen nerde oturuyosun caniim
annemlerdeyım kablosuz baglantı buldum bı tane sıfresız
alısverıs yaptınmı hııc benım hıc bıseye elım gıtmıyor alamıyorum yaa nıden bole oldu
11. haftada soledı dr acıkcası korkmuyo degılım 2 hafta sonra kız cıkmasından:18:
Yok alışveriş yapmadım daha, bu hafta kontrolum var cinsiyet netleşirse başlayacağım
Benim de hala umudum var
bsevlerdeydım evlenınce ertugrulkente yerlestık
selam cnm gıremıyorum bayadır ogrenebıldınmı cınsıyetı ??
buarada bende hayatımda gormeddıgım sıvılcelerle yasamaya basladım bıde erkek annesını guzellestırır derler
bugün dr a gittik kızlar
çok şükür herşey yolunda
2li test yapıldı
sonuç 1 hafta sonra çıkacak.
ense kalınlığı 1.5 çıktı.
7,3 cm olmuş miniğim..
çok hareketliydi:)
tabi ben yine portakal suyu içip gittim
oynasın diye
bi deeee dr teyzesi kesin değil amaaa....
erkek gibi dedi..
çok heveslenme net değil demeyi de ihmal etmedi.
yani kesin sonuç için 3 hafta daha beklices..
sağlığı yerinde olsun da beklerim ben..
hepinizi öpüyorummmmm
Canım gözün aydın...
Ben de çikolata yiyip gidiyorum, acayip hareketli oluyor...
slm hanımla benim de iki hafta sonra kontrolüm var ayrıca 3 lü test te yapılacak.3 lü test için aç olmam gerekli mi gerekmiyorsa ben de çikolata yiyerek girecem bebişimin hareketlerini daha iyi fark edeyim diye
slm canım sen bilirsin ama 3 lü test yerini 4 ye bıraktı artık. çok da elzem değil yani.. mesela ben 2liyi yaptırdım bi de 4 lü yaptırcam 3 lü gereksiz bence.
netleşti ya cicim cinsiyetinizYok alışveriş yapmadım daha, bu hafta kontrolum var cinsiyet netleşirse başlayacağım
Benim de hala umudum var
aa ne guzell..sendemi bursadasın bende suan beş evlerde oturuyorum canım ya sen ertugurlkent kime gidiyorusun doktor ben doruktaki evrim aydına gidiyorum
aslında bir nevi doğru bilyomusun o dedğin ben oğlumu hamileyken herkez cok güzelleşmissin bi insana gebelik bu kadarmı yakısır diyordu yeminle eşimle yürüyğse cıkrıdık bayanlar cok yakısmıs gebelik özeniyoz valla derlerdi hatt doğum yaptım lohusaykende herkez sen güzellesmisin erkek doğurmak sana yaramıs dediler ama simdi gene oğlum olcak fakat bu defa tam tersi oldu yüzümde bi cirkinlik ifadasi var ve sırt kısmım sivilce dolu ya ilk gebeliğimde saclarım bile gürleşmisti uzamıstı
az kalmıs erkekse zaten cok yakın bana 11+5 te soledı dr umuzBiz ne zaman öğrencez yadaha 10+5 :)
günaydın kızlar.....
bu akşam doktor randevumuz var bizim bakalım oğluşum ne kadar büyüdü.....
şeyma sen nerelerdesin sen bugün kaçta gidicen doktora merakta bırakma bizleri canım senin kadar bizde merak içindeyiz bilesin....:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?