-----2010 KASIM hamişleri----

geçen gün doktorun biri televizyonda konuşuyordu sünnet hakkında....:))))
bebek doğduktan 2 gün sonra sünnet ediyoruz biz dedi bende öyle erkenden düşünüyorum hem bezde daha da kolay oluyor iyileşmesi bakması bebekte hep uyuyor zaten en güzeli ve kolayı bence allah izin eder inş....

ben henüz birşey almayı düşünmüyorum ki zaten çok birşeyde almayacağım çok lazım olanları alacam kırkından öncede dışarıya çıkarmayı düşünmüyorum aşı bilmem ne dışında.......paramı biriktiriyorum toptan hepsini alcam inş...:)))

slm kislarcim ben bisey sormak istiyorum bebek arabalarinin fiyatlarina bakiyomusunuz asagi yukari ne kadar

canım ben araba fiyatlarına hiçç bakmıyorum temmuz sonu doğcaka 40 gün evdeyiz arabayla gezilcek zamanlar sonbahar olacak. havalar soğuyacak...

araba benim önceliğim deil

doktorumlada konuşayım randevu günü geldiğinde öyle karar veririm ama gerek duymuyorum şuan için 2li iyi çıktı çünkü..Bebişlerimizi sağ salim alalım kucaklarımıza başkada bişi istemiyom

14 hafta olduk ınanabılıomusun yaaaaa

Ay evet 15. haftamızdan gün alıyoruz ne çabuk geçiyor, şurda 4 ayın bitmesine ne kaldı

Bugün benim moralimi bozdular
Kayınvalidemin günü var, ne var ne yok diye aşağı indim.
Hiç karnım yokmuş, şimdiye çıkması lazımmış az da olsa falan filan diye konuştular kadınlar

sacmalamaa takma kafana benımde cıkmadı...20. haftalarda dısardan farkedılırmıs ....hem sen basta nekadar kılo verdın bılmıolarmı döferım ben onları uzme sen canını

canım ne güzel yaaa kılo almadan gecırcen demek keşke ben öle olsam.. çok kila alıp yağ yapmaktan bin kat iyi bence ayrıca benımda daha yenı yenı cıkmaya basladı 13+5 im ben

sacmalamaa takma kafana benımde cıkmadı...20. haftalarda dısardan farkedılırmıs ....hem sen basta nekadar kılo verdın bılmıolarmı döferım ben onları uzme sen canını

Gel döf onları

Eşim de diyo ki babası işe götürdü de

canım ne güzel yaaa kılo almadan gecırcen demek keşke ben öle olsam.. çok kila alıp yağ yapmaktan bin kat iyi bence ayrıca benımda daha yenı yenı cıkmaya basladı 13+5 im ben

Kilo umrumda değil, veririz nasılsa, yeter ki sağlıklı olsunlar..
Tabi bebişimize yaramayacak şeyleri yiyip kilo almak değil kastım

bende onu kastediyorum zaten zaten şekerim ama 4. aydan sonra karın büyümeye başlıyor doktorum bile öyle dedi takma kafana sakın

hamıle pantalonu aldım 2 tane gıyınce bı havaya gırdım
usg de gormeyınce hamıle oldugumu unutuyorum ben bu pantalonlar ıyı oldu :86:

hamıle pantalonu aldım 2 tane gıyınce bı havaya gırdım
usg de gormeyınce hamıle oldugumu unutuyorum ben bu pantalonlar ıyı oldu :86:

bende alacam bende unutuyorum hamile olduğumu...
zaten kaynanam yiyor beni böyle dar kotlar giyme çocuk yamuk olcak
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum anası o mu ben mi bilemedim bi ara....

kızlar ya nerdeyse yarımız erkek bebek annesı olcaz ınsallah ben oda yapmak ıstıyorum bebişime ama mobılya beşik sevmıyorum egardrop begendım buatne onu alcam yanında park yatak cokmu basite kacar sız napcanız beşikmi parkyatakmı

KIZIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO

ÇOK MUTLUYUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİİİİ

ARZUMCUM DUALARIN VE HİSLERİN TUTTU cnmm

allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin

çok mutluyum çokkkkkkkkk AYAKKABI BANT ALDIM kızıma hemen

doktor alışveriş yapabilirsin dedii gördümm şeysini kızımınn hehe

bende alacam bende unutuyorum hamile olduğumu...
zaten kaynanam yiyor beni böyle dar kotlar giyme çocuk yamuk olcak
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum anası o mu ben mi bilemedim bi ara....

kasık bolgenı skmıyorsa sorun yok daracık gıy ama benım butun pantalonlarım zaten sınırdaydı ımkanı yok cok sıkıo dıye aldım...
lcw den aldı bı arkadas kufredıp duruyo yıkıyınca cok kotu olmus aklında olsun

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gonlune gore oldu nıhayeett:92::92::92::92::92::92:

hadı gozun aydın canım ya cok sevındım bızde catladık burda

saglıkla gelsın ınsallah mınık prensesımız

ben hem takım hem park yatak alıcam ılk baslarda park yatak kullanırım ..bız cok gezıyoruz bıd park yatagı at arabaya gotur rahat oldugu ıcın kesın alıcam kısmet olursa oğluşuma

B]şeymacım tebrikler
darısı başıma
ben de bir kaç defa kızım olduğunu gördüm rüyamda
bakalım benim rüyam da çıkıcakmı
daha 3 hafta var ama benm öğrenmeme[/

gerçi sağlıklı olsun dakız olmuş erkek olmuş mühim değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…