• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın hanımlar!!!

baş ağrısı ben de de çok bir de ben artık çok erken kalkıyorum hep ona yoruyorum baş ağrılarımı da...

başım çok ağrıyo kızlar
bir kaç gündür sürekli
ağrı kesici almıyorum , bi ara geçyo sonra yine başlıyo
siz de de varmı başağrısı

canımoluobendede gecen hafta cok bas agırısı oldu Bırde normalde adet donemınse o zamanlar agrı oluo bendede..yıne adet belırtılerı gosterıo kendını hamıle olsak da. ben kahve ıcıodum kesıodu ama kahvesını az atıyodum.

kızlaaaaar günaydıın:16::16:

nasılınız geçmişi okumadım herkes iidir umarım
turkuacm hadi gzl hbrlerini bekliyrz bakalım:52:
şeymanında bgn müüü ayy çok heyecanlı yaaaaa

bakalım ne hbr wercek bzlere

Kızlar az önce doktorumu aradım 2 li testimin sonucunu öğrenmek için 37200 / 1 ihtimal çıktı gayet iyi dedi..3 lüğ test yapcazmı dedim. ben genelde öneriyorum dedi.Sizce yaptırayım mı_?:44:

Kızlar az önce doktorumu aradım 2 li testimin sonucunu öğrenmek için 37200 / 1 ihtimal çıktı gayet iyi dedi..3 lüğ test yapcazmı dedim. ben genelde öneriyorum dedi.Sizce yaptırayım mı_?:44:

ssk karşılıyormuş 3 lü testi benim doktorum öyle söylemişti hastanede yaparız onu demişti...eğer sende de hastane karşılıyorsa yaptır nolcak ki...:)

günaydın kızlar.....

bu akşam doktor randevumuz var bizim bakalım oğluşum ne kadar büyüdü.....
şeyma sen nerelerdesin sen bugün kaçta gidicen doktora merakta bırakma bizleri canım senin kadar bizde merak içindeyiz bilesin....:))))

kocaman olmustur bebısın sımdı:)cok guzel haberlerle gel ınsallah :54:
SEYMAAAA herkes senı beklıyor ogren bugun artık haddııı:92::92::92::92:

ssk karşılıyormuş 3 lü testi benim doktorum öyle söylemişti hastanede yaparız onu demişti...eğer sende de hastane karşılıyorsa yaptır nolcak ki...:)

bilemiyorum ya sonucu kötü cıkarsa bide. gereksiz üzülmek istemiyorum aminosentezdede düşük riski var.o yüzden yaptırmak istemiyorum. aranızda 2li yaptırıp 3lü yaptırmayan varmı _?:44:

ege1281;togi eylül hayırlı olsun kızlar... erkek anneleri yaa bu sünnet işi için ne düşünüyorsunuz?:37:

ayşegülçin çok geçmiş olsun canım... Allah sağlık versin bebişinle sana:71::71::71:

kızlar bildiğiniz üzere ankaraya geldim. dün beş mağaza gezdim... ayyy ne alsam ne alsam olsum:52:
nerden başlasam ne alsam acaba
önce tek don aradım küçük bulamadım en küçükleri 2 yaş yazıyor...
don alamayınca alışveriş yapma hevesim kaçtı:84::84::84:

bi dükkanlar bi ürünle varr offf yani...

çok cici minnacık cıvıl cıvıl seyler... ama benim gezdiğim mağazalar hep kışlık satıyor:50:
sanırım alışveriş için havaların düzelmesini beklicem.
zıbınlar bile kalın kalın temmuzda pişer bebekim bu kalın zıbınlarda...

ortam arastırmasına devam...
bişiler almadan dönek yok:62:
fiyatlar el yakıyor markalarda. bi patik baktım cikko da 35 tl.
don atlet takımları 22 lerden başlıyor
park beşikler 160 dan başlayıp 600 lere varıyor...
bebe telsizleri 150den başlıyor.

Allahım alcak cok sey varrrrr:62::62::62:

Şeymaaaa, çıbık gel, çatlıcaz yoksaa :86:

bilemiyorum ya sonucu kötü cıkarsa bide. gereksiz üzülmek istemiyorum aminosentezdede düşük riski var.o yüzden yaptırmak istemiyorum. aranızda 2li yaptırıp 3lü yaptırmayan varmı _?:44:

Benim dr 3lü yaptırmıcak, 2li iyi çıktı gerek yok dedi, ayrıca 3lü artık yapılmıyormuş 4lü yapılıyormuş ona da gerek yokmuş..

ege1281;togi eylül hayırlı olsun kızlar... erkek anneleri yaa bu sünnet işi için ne düşünüyorsunuz?:37:

ayşegülçin çok geçmiş olsun canım... Allah sağlık versin bebişinle sana:71::71::71:

kızlar bildiğiniz üzere ankaraya geldim. dün beş mağaza gezdim... ayyy ne alsam ne alsam olsum:52:
nerden başlasam ne alsam acaba
önce tek don aradım küçük bulamadım en küçükleri 2 yaş yazıyor...
don alamayınca alışveriş yapma hevesim kaçtı:84::84::84:

bi dükkanlar bi ürünle varr offf yani...

çok cici minnacık cıvıl cıvıl seyler... ama benim gezdiğim mağazalar hep kışlık satıyor:50:
sanırım alışveriş için havaların düzelmesini beklicem.
zıbınlar bile kalın kalın temmuzda pişer bebekim bu kalın zıbınlarda...

ortam arastırmasına devam...
bişiler almadan dönek yok:62:
fiyatlar el yakıyor markalarda. bi patik baktım cikko da 35 tl.
don atlet takımları 22 lerden başlıyor
park beşikler 160 dan başlayıp 600 lere varıyor...
bebe telsizleri 150den başlıyor.

Allahım alcak cok sey varrrrr:62::62::62:
alısverıs ıcın catlayan sen daha bısey alamadın yanıııııı:27::27:

dogru dıosun canım mevsım yanlıs bızımkıler ıcın daha erken..he ne var cok begendıgın bısı bulursan ındırımde alırsın 6 aylık ıcın kıslık ;)
ben 30 hafta olmadan bısı almıcam kararlıyım :49:

Şeymaaaa, çıbık gel, çatlıcaz yoksaa :86:

Benim dr 3lü yaptırmıcak, 2li iyi çıktı gerek yok dedi, ayrıca 3lü artık yapılmıyormuş 4lü yapılıyormuş ona da gerek yokmuş..

14 hafta olduk ınanabılıomusun yaaaaa:52::52:

ben 2li yaptırdım.ii çıktı
üçlü de kan testi . kan verdim geldim
2 ve 3lü kötü çıkarsa amniyo alırlar. oda iğne bebeğe gelince tehlikeli yada bebeğin suyu azalınca problem oluyor.

ii düşünün ii olsun yaaaaa:21:

Back