canım çok sevindim... hayırlı olsunnnnnGELDİM CANIMMM GELDİMMM...
ben ilçedeyim ile gidip geliyorum anca...
tabi bide telefon trafiği yaptım
erkek geliyorrrrr
alışveriş yapabilirmiyim didim:yap dedi doktor amca.
2li test 1/10000 ii cıktı. kan testleri de ii
soraaa başını ölçtüüü
soraaa kol ve bacak kemiklerini ölçtü
soraaa 140 gr 15 cm dedi
soraaa bebeği rahim agzına uzaklığını ölçtü. erken dogum riski var mı diye. o da ii.
elini kolunu yüzünü pipisini gördük
bu sefer eşim kamerayada aldı. evde izlicem.
annannesine de göstertcesss... ank ya gidicem ya:)))
bel boşluğum ağrıyor dedim. yürüyüş yap dedi.
yanlarım kaşınıyor bebe yağı fayda etmedi dedim. krem yazdı.
madecassol. doktor yazısı okuyabildiğim kadarıyla
kan hapı yazdı. vitaminden daha önemli bunu iç dedi.
3lü test için sadece kan verdim.
işte bu kadarrrrrriyiyiz biz
2li 3lü problemli çıkınca amniyo alıyorlar.
ya gobus yazısını okuyunca aklıma geldi ben 3 ayrı dr. gidiyorum ense kalınlığı için üçü de farklı değerler verdi. 1,0; 1.07; 1.63 nedendir acaba???
canım çok sevindim... hayırlı olsunnnnn
yarın da ben gidiyorum dr a..
inşallah..saol canım:89:
sende hayırlı haberlerle gel inşallah...
cinsiyeti sölermi acep???
topikimizin kıdemlisi seyma tabiykide bekleyecek bizim doğurmamızı
:82::82::82::82::82:
önce bizim listemizi yaptı... sonra cinsiyet listesi... sora doğum tarihi listemizzzzz
:82::82::82::82::82:
sonra gider doğuma
Tasavvur edemedim birdensız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım
Geçmiş olsun canımherkese merhaba,
keramos çok sevindim,oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.
benim salı günü iş yerinde kanamam oldu apar topar doktoruma gittik bebek sağlıklıydı çok şükür keseyi ve bebeği etkileyen bir durum yok ama rahimde 1-2 kanama noktası var dedi. bu gece hastane yatışı vereyim dedi , muayenehanesinden çalıştığı devlet hastanesine yönlendirdi o gece serum verdiler ve iğne yaptılar.dün sabahta ultrason uzmanı kontrol etti bir sorun gözükmüyor arada böyle durumlar olabilir dedi,kalp atışlarını dinletti rahatladım.kontrol sırasında ense ölçümünü de yaptı 0,9 çıktı iyimiş. akşama doğru taburcu oldum hastaneden laborutuvara geçtik ikili test için kan verdim.
proluton iğneye devam ve crinone jel yerine progestan isimli ilaç verdi.bir süre evde istirahat edicem. çok şükür kanamam yok ama çamur gibi akıntı geliyor ara ara. inşallah herşey yolunda gider bugün doğum günüm ama yüreğim ağzımda. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.Amin
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :92:inşallah..
cinsiyet mi umarım ben de sizlere haber vermek istiyorum..
2 li test yapılcak..
yarın akşam veririm haberleri..
hadii cnmm hayırlısı allah sağlıkla gnlüne göre wersn hbrlerini bkliyrzzinşallah..
cinsiyet mi umarım ben de sizlere haber vermek istiyorum..
2 li test yapılcak..
yarın akşam veririm haberleri..
Sütlü tatlı tercih et bari canım, daha hafif en azından :26:
Ayrıca "yoğun tatlı al ıslak kek gibi, pasta gibi.." bu hakkaten değişik bir tanımlama, "çıldırdım tatlı verin" der gibi
Ben de eskiden çılgın gibi tatlı yerdim, şimdi göresim yok
ayyy kıslar ben bugun hastanedeyken kadının biri nts odasının orda tlfonla konusuyor
---yaa ben sezeryana giriyorum şimdi--- dedi
döndüm baktım hakkatende koca bi göbek... tek başına kontrole gelmiş bide...
Yarabbim kadına bak bu ne soğuk kanlılık diyordum ki
ne öğrendim 6.bebek miş
diyarbakırda olduğumu unutmusum
kadın nts odasına bi girdi 5sn sora çıktı-normalda20dk dinleme yapılıyormuş-
hemen yatışşşşşş!!!
GELDİM CANIMMM GELDİMMM...
erkek geliyorrrrr
soraaa başını ölçtüüü
soraaa 140 gr 15 cm dedi
soraaa bebeği rahim agzına uzaklığını ölçtü. erken dogum riski var mı diye. o da ii.
Arzum nasılsın canım?
saol cnm bnm:)kndini unutturma arada yazSağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...
Bu arada Şeymacım senin kızın olacak. Arzum söylemişti dersin. Pazartesi bize müjdeyi ver.
Hepinizi çok çok öpüyorum. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.
göbüs çok geçmiş olsun cnm yat bol bol dinen:)
keramos bnde pembiş yelek başladım bgn kızıma biri bitsin bitane daha örceem
anaaaaaaaa herkes kaçmışş
fatmagüle daldınız demii bnde onu izliyom walla bi yandanda yelekimi örüyoom
Sağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...
Bu arada Şeymacım senin kızın olacak. Arzum söylemişti dersin. Pazartesi bize müjdeyi ver.
GELDİM CANIMMM GELDİMMM...
erkek geliyorrrrr
soraaa başını ölçtüüü
soraaa 140 gr 15 cm dedi
keramos hayirli olsun oglusun senin adina cok sevindim
kislar yaaaaa ben artik hic uyuamiyorum belim karnim agriyo ve hep sirt ustu yatasim var
ULENN varyaa topiği açan benim
önde giden yine benim ama bebeğinin cinsiyetini hala öğrenememiş yine ben
yaa bu nası bir şanstır hepsi bana bana bana
sız esranınkıne gobekmı dıyorsunuz bıde benımkını gormenız lazım
herkese merhaba,
keramos çok sevindim,oğluşun hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah.
benim salı günü iş yerinde kanamam oldu apar topar doktoruma gittik bebek sağlıklıydı çok şükür keseyi ve bebeği etkileyen bir durum yok ama rahimde 1-2 kanama noktası var dedi. bu gece hastane yatışı vereyim dedi , muayenehanesinden çalıştığı devlet hastanesine yönlendirdi o gece serum verdiler ve iğne yaptılar.dün sabahta ultrason uzmanı kontrol etti bir sorun gözükmüyor arada böyle durumlar olabilir dedi,kalp atışlarını dinletti rahatladım.kontrol sırasında ense ölçümünü de yaptı 0,9 çıktı iyimiş. akşama doğru taburcu oldum hastaneden laborutuvara geçtik ikili test için kan verdim.
proluton iğneye devam ve crinone jel yerine progestan isimli ilaç verdi.bir süre evde istirahat edicem. çok şükür kanamam yok ama çamur gibi akıntı geliyor ara ara. inşallah herşey yolunda gider bugün doğum günüm ama yüreğim ağzımda. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin.Amin
Ben de bir bıksam şu tatlıdan, 3 aydır ömürlük tatlı yedim resmen.......
Bu sabah wc,ye girdigimde ne goruyim idrarim cok koyu bir renkteydi hemen hastaneyi aradik hemsire hastanaye gelmemizi istedi zaten bundan 1 hafta once yine acildeydim tabi ozaman cok sancim vardi allahim dusmanima yasatmasin cok korktum bebegime birsey olmasindan cok sukur allaha her ikimizde iyiz 2 haftadir bu sancilari cekiyorum tesisi koydular tabiki bobrek tasi varmis bol su ve sivi seyler tuketmemi tavsiye ettiler bir an once atlatmak istiyorum mafoldum evde birde kizim var ona bakmak zorundayim esim surekli benim icin is yerinden izin alipda gelemez sagolsun adamlar bugun eve gitde esinle ilgilen demisler gurbetteyim kizlar yanimda ne tanidigim nede komsum var herkesden uzagim annem yanimda olsaydi :85:neyse sizide uzmek istemem rabbim biz annecikleri ve bebislerimizi korusun..
Sağol canım iyiyim. Çarşamba günü işe başladım. Evde dinlendim bayağı. Doktora gittim şuan için durum iyi dedi. 1-2 ay sonra çalışmalara başlayacağız.Sizi yakalayacağım. :80: Yazdıklarınızı okuyorum devamlı takip ediyorum sizi. Valla neredeyse şeyma dışında cinsiyeti öğrenmeyen kalmadı. Ne bereketliymiş kasım hamileleri %90 erkek Nazcım seninde ikizlerinin kız olmasına çok sevindim. Yoksa bu erkekler evde kalacaklar Hayırlı olsun canım valla çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?